Janni Alexandridis e pe cai mari! Era deja un bucătar apreciat în branșă, dar Chefi la Cuțite i-a conferit o mai mare notorietate, dar și bani. Bani mulți! Pe care îi „investește” în localurile de lux din Capitală. Nu singur, ci alături de Alex Mihoc, un alt concurent al ultimei ediții a show-ului culinar, nimeni altul decât „protejatul” lui Cătălin Scărlătescu. CANCAN.RO i-a întâlnit pe cei doi în plină acțiune și vă prezintă, în exclusivitate, imaginile.
Pasiunea pentru gătit l-a făcut pe Janni Alexandridis să „aterizeze” în cadrul show-ului difuzat de Antena 1. În timpul audițiilor, acesta i-a impresionat pe cei trei jurați, a primit un cuțit de aur din partea lui chef Florin Dumitrescu, după care a plecat mai bogat cu 30.000 de euro. „După muncă și răsplată” – este o veche vorbă românească, iar tânărul în vârstă de 23 de ani are acum toate motivele din lume să sărbătorească din plin.
Zilele trecute, CANCAN.RO l-a întâlnit pe Janni Alexandridis în formă maximă, la NUBA. Acolo, invitați de marcă și, logic, atmosferă de cinci stele și Martini Fiero, o băutură fină. Pe linii melodice s-au consumat băuturile fine. Câștigătorul Chefi la Cuțite 2023 a optat pentru păhărelele cu shot-uri, pe care le-a „rezolvat” pe nerăsuflate. Companie i-a ținut Alex Mihoc, „rivalul” său din echipa lui Cătălin Scărlătescu.
Dacă în cadrul show-ului culinar au fost „dușmani”, în viața de zi cu zi sunt amici la cataramă, potrivit imaginilor realizate de CANCAN.RO. În local, cei doi s-au distrat „ca la 20 de ani”, iar tăria pură, de calitate, pe care au consumat-o a avut rolul ei. Într-un final, ex-concurenții de la Chefi la Cuțite au ales să se retragă „la depou” pentru odihna binemeritată. Înainte, Alex Mihoc a încercat o „aroganță” și a vrut să achite nota de plată în euro.
Nu a avut succes, astfel că Janni Alexandridis a rezolvat problema, scoțând leii grei la bătaie. Asta înseamnsă să fi chef adevărat!
Janni Alexandridis a venit tocmai din Germania, pentru a concura la Chefi la Cuțite 2023. Pasiunea către bucătărie o are încă de la o vârstă fragedă.
„Avem un restaurant de familie și lucrez acolo. De când sunt foarte mic, apartamentul nostru a fost restaurantul și în fiecare zi, când mergeam la școală, vedeam cum chefi pregăteau diferite feluri de mâncare în bucătărie. A fost un restaurant grecesc. Bucătăria este locul în care mă simt foarte bine și confortabil de când sunt mic. I-am zis tatălui meu că vreau să fiu chef pentru o zi în restaurant. Și mi-a zis că dacă vreau să facă asta trebuie să învăț să fiu bucătar. Mama și bunica mea au lucrat în bucătărie. În fiecare zi după școală mergeam și mă uitam la ele. Stăteam să curăț ceapă și să facem curățenie. Bucătăria nu mă lasă în pace, sunt aici în fiecare zi și mă simt foarte bine! Vreau să fac ceva de care oamenii să se bucure„, a povestit Janni Alexandridis.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.