Acasă » Cancan » Detaliul care i-a scos în evidență. Cum au apărut la vot Nicușor Dan și soția lui, Mirabela

Detaliul care i-a scos în evidență. Cum au apărut la vot Nicușor Dan și soția lui, Mirabela

De: Alina Drăgan 09/06/2024 | 11:02

Duminică, 9 iunie 2024, au loc alegerile locale, în cadrul cărora românii își vor alege reprezentanții pentru următorii 4 ani. La vot au ieșit și candidații, iar Nicușor Dan a mers să își exercite dreptul la vot încă de la primă oră a dimineții. Actualul primar al Capitalei a pășit spre secția de votare alături de soția sa, Mirabela Grădinaru. Cei doi s-au îmbrăcat la patru ace pentru ziua alegerilor, iar CANCAN.RO vă oferă imagini exclusive cu aceștia. Detaliul care i-a scos în evidență pe cei doi. 

Astăzi, 9 iunie, au loc alegerile locale, dar și cele europarlamentare, iar românii sunt așteptați în număr cât mai mare la vot. Concurența pentru fotoliul de primar general al Capitalei este foarte mare, 9 candidați intrând în această cursă. Printre aceștia se numără și Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei. Acesta a mers la rândul lui la vot, iar alături de el a stat soția sa, Mirabela Grădinaru.

(CITEȘTE ȘI: ALEGERI LOCALE 2024. PREZENȚA LA VOT ÎN TIMP REAL ÎN BUCUREȘTI ȘI MARILE ORAȘE)

Cum au apărut la vot Nicușor Dan și soția lui, Mirabela

La prima oră a dimineții, Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei, candidat independent pentru un nou mandat la PMB, susținut de Alianța Dreapta Unită (USR + PMP + Forța Dreptei) a mers la vot. Acesta a votat la Școala Gimnazială Luceafărul din Sectorul 5 al Capitalei, secția de vot 888. Alături de el a stat și soția sa, Mirabela Grădinaru, cei doi făcându-și apariția împreună, ținându-se de mână.

Pentru ziua cea mare, cei doi soți s-au îmbrăcat la patru ace și au atras toate privirile. Nicușor Dan și-a făcut apariția într-un costum negru, la care a asortat o cămașă bleu. De asemenea, soția acestuia, Mirabela Grădinaru, a purtat o rochie de vară, cu decolteu, într-o nuanță de albastru. Se pare că soții au acordat o atenție deosebită vestimentației, căci și-au asortat ținutele.

Nicușor Dan și soția lui, Mirabela au mers la vot /Foto: CANCAN.RO

Așa cum spuneam, Nicușor Dan a venit la secția de votare împreună cu Mirabela Grădinaru, partenera sa de viață, și a stat mai multe minute în cabina de vot. Ulterior, după ce a introdus cele cinci buletine de vot în urne, edilul a mers, zâmbitor, către ieșirea din secția de votare, ținându-și de mână partenera.

„Am votat pentru onestitate în viața publică, pentru realism, pentru că este important. Am votat împotriva mafiei imobiliare. Vreau să îndemn oamenii să iasă la vot, ei decid direcția în care o să mergem. Ieri a fost program pentru familie, azi lucrez pentru primărie, dacă este nevoie, pe parcursul zilei, o să mai fac declarații, mulțumesc”, a declarat Nicușor Dan, actualul primar general al Capitalei.

Gafa colosală făcută de soția lui Nicușor Dan

Deși Mirabela Grădinaru și-a dorit să își asorteze ținuta cu cea a soțului în ziua votului, aceasta a făcut, de fapt, o gafă colosală. Ținuta pe care a ales-o nu a fost una prea inspirată și asta din cauza culorii rochiei.

Mai exact, Mirabela Grădinaru a purtat o rochie albastră, în aceeași nuanță cu a contracandidatului soțului său, Sebastian Burduja. Astfel, deși și-a susținut soțul și a votat pentru acesta, bruneta a fost îmbrăcată precum Sebastian Burduja și susținătorii acestuia.

Soția lui Nicușor Dam s-a îmbrăcat în culoare contracandidatului – Sebastian Burduja /Foto: CANCAN.RO

Mirabela Grădinaru este din Vaslui, iar în anul 2005, pe vremea când era studentă, l-a întâlnit pe Nicușor Dan, cel care i-a devenit soț. Povestea de dragoste dintre cei doi a început în urmă cu 15 ani, iar alături de soția sa actualul primar al Capitalei a pus bazele Asociaţiei Salvaţi Bucureştiul, iar apoi al partidului Uniunea Salvaţi România.

„Ne-am cunoscut în anul 2005, pe vremea când eu eram studentă în București, la Geografie. Îmi aduc aminte că se terminase sesiunea de examene, aveam bilet să mă întorc acasă, dar chiar în ziua aceea s-a întors o prietenă ce fusese plecată cu bursă Erasmus în Franța. Am renunțat să mă mai întorc acasă si am ieșit cu mai mulți prieteni.

Am zis să mergem seara în Club A, clubul pe care noi îl frecventam în serile de după sesiune sau de după zilele în care aveam proiecte, iar atunci l-am întâlnit pe Nicușor. Sau el m-a întâlnit pe mine. Nu știu dacă a fost dragoste la prima vedere, dar a fost chimie, atracție, asta a fost sigur. Apoi, lucrurile au venit de la sine”, declara Mirabela Grădinaru, în urmă cu ceva timp.

Alegeri pentru Primăria Capitalei

Astăzi, 9 iunie, printre altele, au loc și alegerile pentru Primăria Generală a Capitalei. Concurența pentru fotoliul de primar general este foarte mare, fiind 9 persoane care își doresc să ocupe această funcție. Iată care sunt candidații la alegerile locale din București, dar și poziția unde se află pe buletinul de vot.

  • poziţia 1 – Gabriela Firea (Partidul Social Democrat/PSD)
  • poziţia 2 – Sebastian Burduja (Partidul Naţional Liberal/PNL)
  • poziţia 3 – Mihai Adrian Enache (Alianţa pentru Unirea România/AUR)
  • poziţia 4 – Dorin Iacob (Alternativa Dreaptă/AD)
  • poziţia 5 – Diana Şoşoacă Iovanovici (Partidul S.O.S. România)
  • poziţia 6 – Cristian Victor Popescu Piedone (Partidul Umanist Social Liberal/PUSL)
  • poziţia 7 – Alexandru Pânişoară (Partidul Ecologist Român/PER)
  • poziţia 8 – Nicuşor Dan (candidat independent)
  • poziţia 9 – Filip Constantin Titian (candidat independent)

(VEZI ȘI: ALEGERI EUROPARLAMENTARE 2024 LIVE BLOG. REZULTATE PROVIZORII – CÂND APARE PRIMUL EXIT-POLL)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A urmat mai multe cursuri de Multimedia – Radio și Televiziune și activează în presa online de patru ani. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Absolventă a Facultății de Comunicare citeste mai mult
Parteneri
Autoritățile din această țară OFERĂ 30.000 de euro pentru a cumpăra o casă! Cum obții banii
Autoritățile din această țară OFERĂ 30.000 de euro pentru a cumpăra o casă! Cum obții...
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
GALERIE FOTO. „Devoratoarea de milionari” din Călărași i-a înnebunit pe englezi!
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe jar cu cele mai îndrăzneţe apariţii
Anamaria Prodan arată la 51 de ani ca la 20! Impresara şi-a pus fanii pe...
Gabriela Lucuțar, înșelată de soț! A fost acesta adevăratul motiv al divorțului?! „Regina Întunericului” face lumină! „Recunosc…”
Gabriela Lucuțar, înșelată de soț! A fost acesta adevăratul motiv al divorțului?! „Regina Întunericului” face...
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a dus-o Irinel Columbeanu pe fiica lor înainte să se întoarcă în America și ce a avut de zis fosta soție?
Monica Gabor, prima reacție după ce a văzut imaginile cu Irina din România! Unde a...
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii:
Patru polițiști au fost surprinși la pândă cu radarul. Fotografia care a înfuriat șoferii: "De-a...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Radar în Bulgaria: poți ignora amenda sau o vei primi acasă, prin poștă?
Ianis Hagi și-a programat nunta în ziua finalei EURO 2024! Cum a reacționat fotbalistul când a fost întrebat ce va face în cazul în care România va fi finalistă: „Să dea Domnul..”
Ianis Hagi și-a programat nunta în ziua finalei EURO 2024! Cum a reacționat fotbalistul când...
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Și-a ucis fratele! „Trebuie să mai omor pe...”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită are ochi și pentru Patrick: „Dacă ea se folosește de mine ca să te reaprindă pe tine?”
Dialogul dintre Patrick și Gagea. Concurentul nu poate trăi cu gândul că fosta lui iubită...
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție a avut când a auzit de nunta secretă a prietenei sale: „Adevărul îl știm noi”
Andreea Antonescu a spus ce crede despre relația Andreei Bălan cu Victor Cornea! Ce reacție...
Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel în viaţă, surprinse de o cameră de supraveghere
Cine sunt tinerii găsiţi morţi într-un hotel din Capitală. Ultimele clipe cu Alexandra şi Marinel...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele o cerere în căsătorie. De ce...
BANCUL ZILEI. Soacra îl întreabă pe Bulă: - Am auzit că i-ai făcut fiicei mele...
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
TOP 3 aplicații rivale pentru Google Maps si Waze care-și fac treaba foarte bine
Cea mai PUTERNICĂ rachetă a Europei, gata de lansare!
Cea mai PUTERNICĂ rachetă a Europei, gata de lansare!
Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct! Vedeta a răbufnit, după ce prezentatorul TV a luat-o la rost că e implicată în scandaluri: „Băi, stai că mă enervezi!”
Bianca Drăgușanu și Dan Capatos, schimb dur de replici, în direct! Vedeta a răbufnit, după...
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Patru zodii primesc un cadou neașteptat în următoarele 4 zile. O mare dorință devine realitate
Ce a găsit în hotel o familie care a mers la all inclusive în stațiunea Saturn: „Mi-a venit instant să vomit”
Ce a găsit în hotel o familie care a mers la all inclusive în stațiunea...
Ucraina a semnat ACORDUL. Zelenski: Pace și prosperitate pe bătrânul continent
Ucraina a semnat ACORDUL. Zelenski: Pace și prosperitate pe bătrânul continent
Cum a reacționat Monica Bîrlădeanu, după ce s-a aflat data nunții cu Valeriu Gheorghiță! Cei doi urmează să se căsătorească în scurt timp! „Vorbește lumea”
Cum a reacționat Monica Bîrlădeanu, după ce s-a aflat data nunții cu Valeriu Gheorghiță! Cei...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Ginghis Han nu este singurul cu o moştenire genetică impresionantă
Ginghis Han nu este singurul cu o moştenire genetică impresionantă
Ungaria dă lovitura la granița de nord a României: Este teritoriu tradițional maghiar
Ungaria dă lovitura la granița de nord a României: Este teritoriu tradițional maghiar
Vești foarte rele de la ANM. Urmează o perioadă cumplită în România
Vești foarte rele de la ANM. Urmează o perioadă cumplită în România
E posibil ca datoria să fie moștenită? Avocații EXPLICĂ ce se întâmplă cu datoriile către bănci sau ANAF ale unui MORT
E posibil ca datoria să fie moștenită? Avocații EXPLICĂ ce se întâmplă cu datoriile către...
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și arată uluitor!
Ea îl ajută pe Istvan Kovacs să uite de toate criticile. Denisa este model și...
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor Insula Iubirii
Din 15 iulie, 10 ispite feminine aşteaptă să demaşte cele mai ascunse trăiri ale concurenţilor...
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București:
Confesiunea cutremurătoare a mamei fetei ucise de iubit într-un hotel din București: "Mi-am văzut copilul...
Puțini știu acest lucru despre Natașa Raab. Cine a moștenit toată averea actriței. Nu este rudă
Puțini știu acest lucru despre Natașa Raab. Cine a moștenit toată averea actriței. Nu este...
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Când și în ce oraș va juca România cu Olanda. Program complet optimi EURO 2024
Subiectele la Matematică pentru Evaluare Naţională 2024, clasa a VIII-a. Cum puteai lua o notă foarte bună. Update
Subiectele la Matematică pentru Evaluare Naţională 2024, clasa a VIII-a. Cum puteai lua o notă...
×