Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Știri interne » Declaraţii exclusive de la fiul şi fiica secretă a poetului! Familia lui Adrian Păunescu, dezbinată la parastas

Declaraţii exclusive de la fiul şi fiica secretă a poetului! Familia lui Adrian Păunescu, dezbinată la parastas

De: Cancan 08/11/2017 | 00:00
Declaraţii exclusive de la fiul şi fiica secretă a poetului! Familia lui Adrian Păunescu, dezbinată la parastas
Copiii lui Adrian Păunescu nu au încheiat lupta pentru avere nici la şapte ani de la moartea tatălui lor

Au trecut şapte ani de la moartea lui Adrian Păunescu, însă copiii regretatului poet încă nu au reuşit să cadă la pace, nici măcar de dragul acestuia. Andreea şi Adrian Păunescu îşi dispută, în continuare, averea tatălui, marcând dezbinarea familiei, chiar în ziua comemorării maestrului. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat detalii exclusive despre ”războiul rece” dintre Andreea şi Andrei Păunescu. (VEZI ŞI: Imagini în premieră. Cum a comemorat familia şapte ani de la moartea lui Adrian Păunescu. I-au umplut mormântul de flori şi...)

Andrei, fiul lui Adrian Păunescu, a organizat la sfârşitul săptămânii trecute, împreună cu mama lui, două evenimente în amintirea regretatului poet. (CITEŞTE ŞI: Cum arată mormântul lui Adrian Păunescu, la şapte ani de la moartea poetului)

CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, a aflat, însă, că familia poetului a fost incompletă la comemorare. Andreea Păunescu, fiica secretă a maestrului, a lipsit atât de la cenaclul organizat în memoria lui Păunescu, cât şi de la parastasul de a doua zi, fapt ce arată că familia poetului este în continuare dezbinată.

”Nu, eu nu am fost la parastasul de şapte ani al tatălui meu. Nu am fost invitată sa particip şi nu am mers. Nu, nici nu am organizat vreun eveniment în memoria acestuia, deşi merg mereu la mormântul tatălui meu. Merg destul de des la cimitir, mai ales că tot acolo este înmormântat şi tatăl care m-a crescut. Având în vedere că sunt într-un litigiu cu familia acestuia (n.r. a lui Adrian Păunescu), da, aş putea spune că mai ţinem legătura”, a declarat Andreea Păunescu pentru CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România. (CITEŞTE ŞI: Lupta pentru averea lui Adrian Păunescu pare fără sfârşit! Moştenitorii poetului se bat în justiţie de şapte ani)

Andrei Păunescu a confirmat spusele surorii sale, dezvăluind şi motivul din cauza căruia ea nu a fost invitată să participe la comemorare: ”Da, într-adevăr am organizat un cenaclu în memoria tatălui meu. Evenimentul a fost public, însă nu am dorit să facem mare tam-tam pe chestia asta şi am dorit să vină cei care au ţinut la tatăl meu, persoane care au ţinut la el. Au venit zeci de oameni, persoane apropiate, familia. Nu, nu am invitat-o pe Andreea. De fapt, nu am invitat pe nimeni. Toţi cei care au participat, atât la cenaclu, cât şi la parastas, au făcut-o pentru că aşa au simţit. Fiecare vine la părintele lui, să-l comemoreze, nu are nevoie de invitaţie pentru asta. Nu am ce să spun despre proces, îşi urmează desfăşurarea în instanţă. Eu nu am vrut ca acest proces să existe, dar… De organizarea cenaclului m-am ocupat în mare parte eu, pentru că am vrut să iasă totul bine, însă am avut alături şi câţiva prieteni. De parastas şi tot ce s-a întâmplat la cimitir şi după s-a ocupat Carmen Păunescu, aşa cum face an de an”.

Andreea şi Andrei Păunescu se luptă pentru averea tatălui lor

Andreea Păunescu (48 de ani), cea cunoscută drept “fiica secretă” a lui Adrian Păunescu, deşi acum îi poartă numele şi în acte, şi fiul poetului, Andrei Păunescu, se luptă în instanţă pentru averea de peste patru milioane de euro a tatălui lor.

”Am avut acces la conturile tatălui meu şi ale Ioanei din ziua în care am primit hotărârea prin care se stabileşte calitatea mea de moştenitor şi tot atunci am făcut verificări la bănci. Am constatat că un cont de 40.000 de euro a fost golit şi am aflat că Andrei Păunescu a luat banii cu justificarea că a făcut cheltuieli de înmormântare. Banii au fost luaţi însă la câteva luni de când tatăl meu era deja înmormântat. Pe 22 martie, instanţa a admis cererea mea de a fi verificate şi conturile soţiei supravieţuitoare. Părerea mea este că averea depăşeşte patru milioane de euro, incluzând şi bunurile încă nedeclarate de fraţii mei. Averea încă nu este cuantificată pentru că, între timp, am mai adus în faţa instanţei contracte de drepturi de autor din care moştenitorii lui Păunescu obţineau aproape 50.000 euro”, declara Andreea Păunescu la începutul lunii aprilie a acestui an. (CITEŞTE ŞI: Judecătorii au împărţit averea lui Adrian Paunescu. Cine a moştenit cea mai mare parte)

În iunie, Andreea Păunescu a căzut la învoială cu fraţii ei care au acceptat să-i cedeze două dintre imobilele rămase moştenire. Aceasta a precizat că rămâne încă în litigiu vila cu 21 de camere din Strada Dionisie Lupu din Capitală, imobil în care a locuit până în ultima clipă tatăl său, dar şi drepturile de autor. Andreea susţine că această casă este într-o stare avansată de degradare, dar că intenţia ei este să o renoveze şi să se mute acolo: ”După şase ani şi jumătate am prima veste de care să mă pot bucura şi asta pentru că fraţii mei au acceptat propunerea de a scoate din litigiu o parte din masa succesorală, ca atare, până la termenul următor, judecătorul a rămas în pronunţare pe propunerea amiabilă pe care le-am făcut-o fraţilor mei şi pe care au acceptat-o”. (CITEŞTE ŞI: Războiul pe averea lui Păunescu e tot mai dur, iar fiica vitregă a poetului a făcut un gest INCREDIBIL! Ce le-a scris fraţilor ei!)

Andreea s-a judecat cu familia tatălui ei pentru a demonstra că e fiica biologică a lui Adrian Păunescu

Andreea, fiica secretă a lui Adrian Păunescu, le-a demonstrat în instanţă fraţilor ei, Andrei şi Ana Maria, că poetul este tatăl ei biologic: “M-am judecat şi le-am demonstrat tuturor că sunt fiica lui Adrian Păunescu. Când am ajuns în instanţă pentru a lămuri situaţia, Andrei (n.r. – fratele său vitreg) zicea, în acele momente, că nu mă cunoaşte şi nu ştie cine sunt. Asta a făcut pe tot parcursul procesului, până la final. Însă, după ce s-a demonstrat că am dreptate, el şi-a adus imediat aminte de persoana mea, dar a spus că nu am dreptul la avere”. (I.D.)

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă o mai recunosc
Cum arată acum Rocsana Marcu, fosta prezentatoare tv. S-a îngrășat enorm, iar fanii abia dacă...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai mulți bani la depozitele în lei sau euro
Băncile care oferă cele mai bune depozite bancare în septembrie 2024. Unde câștigi cei mai...
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?! Cum au fost surprinși când credeau că nu-i vede nimeni?! Gestul lor spune multe
Gina Chirilă și Bogdan Vlădău s-au împăcat la scurt timp după ce au anunțat divorțul?!...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Ce răspuns a dat Ion Țiriac la întrebarea dacă a primit pensia recalculată
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
Contractul de montare a radarelor fixe, semnat! Unde vor fi amplasate acestea
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din Iași care și-a luat viața în curtea părinților! Familia lui este îngenuncheată de durere
„Pentru ce ai lăsat copilașul tău?”. Momente de coșmar la înmormântarea lui Ionuț, tânărul din...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
Mariana spune că are o șopârlă în stomac: Medicii m-au trimis la...
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și vârsta de 33 de ani. Era vârsta la care Iisus Hristos s-a răstignit și luna în care s-a născut.”
VIDEO Cum și-a găsit Alin Oprea tatăl natural? „Am ales special seara de Crăciun și...
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la nuntă! Ce i-ar fi făcut să se despartă atât de repede
Adriana Simionescu și soțul ei și-ar fi spus „adio” după nici două luni de la...
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit. Dezvoltatorii imobiliare ridică din sprâncene
Metoda prin care Ionuț vrea să-și ia un apartament, fără bani din conturi sau credit....
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
De ce atât de puține plante sunt ALBASTRE?
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de kilograme
WOW! Cum arată Oana Roman în costum de baie, după ce a slăbit 20 de...
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat pe prezentatorul TV: ”M-a dezgustat”
Victor Ciutacu a dezvăluit de ce nu-l place pe David Popovici. Fapta care l-a înfuriat...
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un simbol al excelenței și e de o calitate superioară
Produsul românesc care a ajuns să fie medaliat cu aur în Europa. A devenit un...
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Mașinile care rămân garantat blocate la ITP. Vor fi reverificate la sânge de RAR
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați de gestul lui: Nu ni se pare normal
Constantin Enceanu, dat în judecată de vecini. Ce a făcut artistul. Oamenii sunt foarte revoltați...
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna asta
30 de streameri populari din România vin la primul event local de gaming din toamna...
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Cercetătorii descoperă cum un prădător de vârf devine pradă în ocean
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l pomeniți
Doliu la Digi și Antena 1. Tragedia a lovit lumea televiziunii: Să citiți și să-l...
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Florin Piersic, surpriză pentru fani. Marele actor se întoarce pe scenă
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc acest truc
Funcția secretă din iPhone care dublează durata de viața a bateriei. Nu mulți utilizatori cunosc...
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3 copii: Ai un suflet minunat
Milionarul român de doar 28 de ani, gest uriaş pentru o mamă singură cu 3...
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească, în online. A transmis totul în română
Michele Morrone, mesaj acid după vizita în România. Ce l-a făcut pe actor să răbufnească,...
Mesajul dur în limba română  al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte din atracțiile turistice din România
Mesajul dur în limba română al lui Michele Morrone după ce a vizitat o parte...
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești fără griji aici și ai tot ce îți trebuie
Singura țară din Europa unde e bine să te muți la pensie. Poți să trăiești...
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a căilor ferate, dar timpul și-a pus amprenta asupra ei
Gara monumentală din România care va fi modernizată. Face parte din epoca de aur a...
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după mai bine de 20 de ani de la filmări
Ce s-a ales de celebrul „Frankfurt” din „Vacanța Mare”? Cum arată actorul Iulian Ilinca, după...
×