Decizia radicală luată de KFC. Cum se va produce celebrul pui servit în restaurante

Publicat: 21/07/2020 | 10:39

KFC a luat o decizie radicală. Pe viitor, celebrul pui servit în restaurante se va produce în alt mod. Reprezentanții KFC au anunțat că vor colabora cu o firmă din Rusia.

Compania încearcă să creeze primul laborator care să producă nuggets de pui, parte din conceptul „restaurantul viitorului”, au anunțat reprezentanții săi. KFC va lucra cu firma rusească 3D Bioprinting Solutions pentru a dezvolta tehnologia de bioprintare care va imprima carne de pui folosind celule de pui și material vegetal. (CITEȘTE ȘI: ANDA ADAM A APĂRUT PE PLAJĂ FĂRĂ SOȚ. AM FILMAT-O CUM S-A HÂRJONIT ÎN APĂ CU…)

KFC intenționează să ofere firmei de bioprintare ingrediente precum panificația și condimentele „pentru a asigura gustul emblematic KFC”, iar rușii vor încerca să reproducă aroma și textura puiului servit în acest moment în restaurante, potrivit yoda.ro.

Aceste nuggets de pui ar fi mai prietenoase cu mediul, arată un studiu realizat de American Evironmental Science and Technology Journal, care ilustrează beneficiile creșterii cărnii în laborator precum reducerea emisiilor de gaze cu efect de seră și a consumului de energie în comparație cu metodele tradiționale. (VEZI ȘI: ANDREEA ESCA A CONFIRMAT DEZVĂLUIRILE EXCLUSIVE CANCAN.RO! VEDETA PRO TV A RECUNOSCUT CĂ A AVUT COVID-19 ȘI CĂ STAREA SOȚULUI EI A FOST EXTREM DE GRAVĂ)