Acasă » Vedete » Decizia de ultimă oră luată de Bianca Drăgușanu după despărțirea de Gabi Bădălău: ”O să vedeți!”

Decizia de ultimă oră luată de Bianca Drăgușanu după despărțirea de Gabi Bădălău: ”O să vedeți!”

De: Alexandra Costea 26/06/2024 | 19:05
Decizia de ultimă oră luată de Bianca Drăgușanu după despărțirea de Gabi Bădălău: ”O să vedeți!”

Bianca Drăgușanu nu a mai stat pe gânduri și a luat o decizie importantă la scurt timp după despărțirea de Gabi Bădălău. Se pare că de această dată, despărțirea dintre cei doi este definitivă și nu mai există cale de împăcare. Motivul despărțirii ar fi acela că blondina i-ar fi fost infidelă omului de afaceri, doar că acuzațiile de acest fel vin din ambele părți.

Bianca Drăgușanu a luat o hotărâre importantă după despărțirea de Gabi Bădălău. Vedeta a fost acuzată de fostul iubit de infidelitate, dar ea are altă explicație. Acum, pentru că este din nou o femeie singură, blondina își dorește să profite la maximum de timpul petrecut alături de Sofia, fiica sa. Mai exact, aceasta își dorește să plece cu micuța într-o vacanță bine meritată.

Consider că sunt un om binecuvântat și pentru asta mulțumesc. Nu prea știu ce planuri am pentru vara aceasta, mai întâi trebuie să-mi organizez treburile la atelier și apoi, bineînțeles, o să plec cu fiica mea în vacanță. Nu știu exact ce destinație să aleg, pentru că mi se pare foarte cald peste tot și nu agreez căldura. Nu-mi place. Nu stau la soare, nu stau la plajă. Eu dacă mă duc undeva, mă duc strict pentru ea, să se dea în topogane, să se distreze. Nu mă duc neapărat pentru mine, dar cu siguranță o să vedeți pe Instagram-ul meu absolut tot ce urmează să fac vara aceasta”, a dezvăluit Bianca Dăgușanu, în platoul emisiunii Monden Alert.

Citește și: CARMEN HARRA, PREVIZIUNE SUMBRĂ DESPRE RELAȚIA BIANCĂI DRĂGUȘANU CU ALEX BODI: ”DE ASTA EXISTĂ ATÂTEA DIVORȚURI!”

Ce spune Gabi Bădălău despre o posibilă împăcare cu Bianca Drăgușanu

Totodată, în urma despărțirii, nici Gabi Bădălău nu a rămas tăcut. Omul de afaceri a scos la iveală adevăratul motiv pentru care nu își mai dorește niciodată să se împace cu Bianca Drăgușanu. Gabi Bădălău și-a refăcut deja viața și s-a afișat cu noua sa iubită. Este vorba despre o rusoaică în vârstă de 24 de ani. Daria câștigă sume considerabile din vânzarea tablourilor pictate de ea.

Eu am simțit că ea s-a răcit de mine, îi reproșam tot timpul lucrurile acestea. Ne certam foarte des. În viața ei a apărut altcineva sau ea a băgat pe altcineva în relația noastră.

Nu știu dacă a fost o schemă de-a ei să mă agite sau să mă facă gelos. Habar nu am. Nu recunoștea niciodată lucrul acesta, iar pe mine m-a incitat, m-a înrăit, m-a frustrat foarte tare. I-am demonstrat. Am aflat foarte multe aspecte și foarte multe lucruri. Ea a avut o altă relație în paralel, timp de 3-4 luni. Bianca avea 100% o altă relație în paralel.

Când i-am spus lucrul acesta, ea, în loc să îmi spună să vorbim sau să o iert, a mers din greșeală în greșeală. Inclusiv la evenimentul respectiv (n.r. – VIVA!) a venit cu domnul respectiv, chiar i-a indus cu ce să se îmbrace, ea lui, iar pe mine acest lucru m-a lăsat rece și am luat decizia că nu se mai poate continua”, a dezvăluit Gabi Bădălău, invitat la podcastul „Ameritat cu Nasrin”.

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău au avut o relație tumultuoasă și intens mediatizată. Aceștia au început să fie văzuți împreună în ianuarie 2021 și relația lor a fost marcată de multiple despărțiri și împăcări. Până în 2024, relația lor a fost întreruptă de mai multe ori. Cei doi s-au despărțit în repetate rânduri și apoi s-au împăcat.

Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost văzuți din nou împreună, la patru ani de la divorț

Ca și în cazul relației cu Gabi Bădălău, Bianca Drăgușanua avut o relație tumultuoasă alături de Alex Bodi. Povestea de dragoste dintre cei doi a fost marcată de multe împăcări și despărțiri. Vedetele au ajuns chiar și în fața altarului, dar din cauza neînțelegerilor apărute între ei, au ales să divorțeze.

După mai bine de 4 ani de la divorț, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au fost văzuți împreună două seri la rând. Prima oară, foștii soți au fost văzuți la un restaurant, iar în ce a de-a doua seară la un eveniment.

Mai exact, în prima seară, vedetele și-au dat întâlnire la un restaurant de fițe din Nordul Capitalei. Acolo, foștii soți au discutat în jur de 40 de minute. Mai apoi, omul de afaceri a rămas să vadă meciul, iar fosta sa soție a plecat, se pare să se vadă cu niște prieteni

Ulterior, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi s-au văzut din nou, a doua seară consecutiv, la un botez, acolo unde nașii au fost chiar Bogdan de la Ploiești și Cristina Pucean. La eveniment au fost invitate și alte vedete din showbizul românesc. Atmosfera la eveniment a fost întreținută de Connect-R, Tzancă Uraganu și Louis Gabriel.

Chiar dacă au fost văzuți împreună în două serii la rând, Alex Bodi și Bianca Drăgușanu au  transmis că nu este vorba de o împăcare, ci mai mult de o relație de prietenie.

Citește și: ALEX BODI RUPE TĂCEREA DUPĂ CE A PETRECUT 2 SERI LA RÂND CU BIANCA DRĂGUȘANU! CE SE ÎNTÂMPLĂ ÎNTRE EI, DE FAPT, LA 4 ANI DE LA DIVORȚ

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
Sfinții Petru și Pavel. Ce să nu faci niciodată în această zi de mare sărbătoare. Tradiții și superstiții
Sfinții Petru și Pavel. Ce să nu faci niciodată în această zi de mare sărbătoare....
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
FOTO. Alexandra Stan, imagini „interzise” pentru a susține naționala României la EURO
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere și a "scăpat" imaginile pe net
Aparițiile astea ale Mădălinei Ghenea trebuie INTERZISE! A pozat iar cu toate secretele la vedere...
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Cod roşu de senzualitate! Vedetele au făcut spectacol în public pe plajele din România
Gabi Bădălău rupe tăcerea și spune adevărul despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu: „Mi se pare OK ca să știu copiii mei în preajma cărui bărbat stau”
Gabi Bădălău rupe tăcerea și spune adevărul despre actualul iubit al Claudiei Pătrășcanu: „Mi se...
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România s-a calificat în optimi la EURO 2024
Doliu în familia lui Edward Iordănescu! Vestea tristă vine la scurt timp după ce România...
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au mers la bancă, bucuria lor s-a transformat în coșmar
Două surori din Italia au găsit o sumă uriașă în pivnița bunicului lor. Când au...
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit de mașina de teren, de față cu soția și copilul
Vacanță de coșmar în Turcia pentru o familie de români. Un bărbat a murit strivit...
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Nemții au lansat „GARSONIERA” Dacia Duster. Pentru minimaliști – VIDEO
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de nerefuzat prezentată de un turist român: „Comanzi orice vrei”
Cum pot beneficia românii de umbrelă și șezlong gratuit pe plajele din Thasos. Oferta de...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Detalii șocante despre măcelul din camera de hotel. Ce s-a întâmplat cu Alexandra: A fost...
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când se va revedea cu iubitul său: „Să învăț să îi fac ceva de mâncare. Să îi fac curat, să mergem la sală.”
Ștefania se visează deja la cratiță, acasă la Cosmin! Ce planuri are concurenta atunci când...
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un perete! Momentul cumplit a fost surprins de o cameră de supraveghere
Tragedie în lumea interlopă! Nepoata lui Cosmos de la Iași a murit strivită de un...
Au găsit o avere în pivniţa bunicului, însă bucuria lor a fost curmată brusc. Cea mai fericită zi s-a transformat într-un coşmar
Au găsit o avere în pivniţa bunicului, însă bucuria lor a fost curmată brusc. Cea...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
BANCUL ZILEI. Bulă: - Bună ziua, televizoare color aveţi? Vânzătorul:- Bineînţeles!
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
3 aplicații RIVALE pentru Google Maps și Waze. Își fac bine treaba chiar și offline
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
S-a aflat ce s-a întâmplat cu LOCUITORII de pe INSULA PAȘTELUI! Experții au RECUNOSCUT!
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără făceam tâmpenia asta la greu...”
A recunoscut! În ce loc neobișnuit a întreținut Oana Roman relații intime: ”Când eram tânără...
Magazinul din România cu produse la 1 leu se extinde. Vezi unde s-a deschis o nouă locație. Patronii sunt din Ucraina și clienții mai mult decât mulțumiți
Magazinul din România cu produse la 1 leu se extinde. Vezi unde s-a deschis o...
Zodiac chinezesc pentru duminică, 30 iunie 2024. Iepurele trebuie să se bucure de timpul liber
Zodiac chinezesc pentru duminică, 30 iunie 2024. Iepurele trebuie să se bucure de timpul liber
A murit cel mai iubit actor. Adio, maestre!
A murit cel mai iubit actor. Adio, maestre!
Elena Mateescu, director ANM, anunță schimbări bruște de temperaturi în iulie: ziua ne topim la umbră, iar npţile vor fi tropicale
Elena Mateescu, director ANM, anunță schimbări bruște de temperaturi în iulie: ziua ne topim la...
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri reduse
Au început reducerile de vară la jocuri video. 6000 de jocuri și colecții la prețuri...
Panică în tabăra democrată! Se vorbeşte de retragerea lui Biden din cursa prezidenţială
Panică în tabăra democrată! Se vorbeşte de retragerea lui Biden din cursa prezidenţială
Veste tristă despre Celine Dion. Imaginile cu artista îți rup sufletul
Veste tristă despre Celine Dion. Imaginile cu artista îți rup sufletul
Celebrul cântăreț, doborât de un viciu. A murit la doar 49 de ani
Celebrul cântăreț, doborât de un viciu. A murit la doar 49 de ani
Temperaturi URIAȘE în România! Meterologii Accuweather au modificat prognoza. Ce se va întâmpla în următoarele zile
Temperaturi URIAȘE în România! Meterologii Accuweather au modificat prognoza. Ce se va întâmpla în următoarele...
Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe alta. A pierdut 150 de milioane de euro
Ce a ajuns să facă Irinel Columbeanu pentru a trăi de pe o zi pe...
Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2024. Urări și felicitări pentru cei care își serbează onomastica
Mesaje de Sf. Petru și Pavel 2024. Urări și felicitări pentru cei care își serbează...
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu:
Altercația violentă pe care ar fi avut-o Ștefan Bănică Jr. și Mihaela Rădulescu: "Risca să...
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta: „Nu are iubit, are prieten”
Andreea Marin a răbufnit după ce o urmăritoare i-a criticat fiica. Cum i-a răspuns vedeta:...
Amenda uriașă pe care o riscă toți șoferii din România. Este o greșeală banală, dar polițiștii nu mai au milă pentru așa ceva
Amenda uriașă pe care o riscă toți șoferii din România. Este o greșeală banală, dar...
Ultima plajă cu nudiști din România. Cum se ajunge la ea și ce așteptări să aveți
Ultima plajă cu nudiști din România. Cum se ajunge la ea și ce așteptări să...
×