Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Noi ne alegem părinții!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » De ziua lui, consilierul medical al vedetelor le face altora cadou! Care este cea mai mare dorință a sa: „Cred în semne divine”

De ziua lui, consilierul medical al vedetelor le face altora cadou! Care este cea mai mare dorință a sa: „Cred în semne divine”

De: Loriana Dasoveanu 17/09/2024 | 21:13

Ensar Duman și-a sărbătorit împlinirea celor 44 de ani la cea mai nouă locație deschisă de afacerist în zona Floreasca. Petrecerea cu fast a găzduit vedete cu ștaif din România și invitați de seamă, printre care amintim Pepe, Lora, Denisa Nechifor, alături de fiica ei și a lui Adrian Cristea, Nicoleta Nucă, Adina Buzatu și mulți alții. Atmosfera a fost întreținută de unul dintre cei mai de succes artiști din Turcia, iar distracția s-a derulat pe ritmuri orientale. CANCAN.RO a fost prezent la evenimentul fabulos și vă prezintă imagini în exclusivitate! Desigur că sărbătoritul ne-a oferit un interviu exclusiv în care a dezvăluit ce proiect important a dezvoltat alături de asociații lui! Mai mult, a fost dublu motiv de sărbătoare, căci de ziua lui, consilierul medical Ensar Duman a decis să facă un cadou celor care au mai multă nevoie. 

Ensar Duman și-a petrecut aniversarea în propriul restaurant acolo unde prietenii și oamenii dragi i-au fost alături. A fost dublu motiv de a petrece, căci, de ziua sa, Ensar Duman a ales să le facă o bucurie și să le sară în ajutor oamenilor cu diverse dependențe. Așadar, la Alba Iulia, medicul, alături de asociații săi, printre care și medicul psihiatru Laura Catana au deschis un centru de reabiliatare și tratament a persoanelor cu dependențe de alcool și substanțe interzise.  Centrul este un spațiu unde natura și profesionalismul se îmbină perfect pentru a oferi șansa de a rescrie o viață liberă. Însă mai multe ne spune medicul Ensar Duman, dar ne dezvăluie și ce dorință și-a pus de ziua lui.

De ziua lui, Ensar Duman le face cadou altora!

De ziua lui, medicul vedetelor, Ensar Duman, face cadou altora
De ziua lui, medicul vedetelor, Ensar Duman, face cadou altora

(ACCESEAZĂ ȘI: Lora nu a uitat momentele când prietenii au părăsit-o atunci când a trecut prin suferință: ”Mă așteptam să fie lângă mine!”)

CANCAN.RO: La mulți ani, în primul rând. Ce vă doriți anul acesta să se îndeplinească? 

Ensar Duman: Sănătate să avem, acesta este cel mai important lucru. Când am văzut CANCAN.RO am zis gata! Când vă văd pe voi încep să tremur, ce o să prindeți, cum o să prindeți.

CANCAN.RO: Suntem peste tot, nu aveți cum să vă feriți de noi. În primul rând, vreau să vă felicit pentru tot ceea ce ați realizat aici și vreau să vă întreb ce proiect mai aveți? Am înțeles că aveți un proiect important și special în care v-ați pus tot sufletul. Mă refer la acea clinică pe care urmează să o deschideți

Ensar Duman: Clinica este gata, am semnat. În maximum o lună de zile o să-i dăm drumul. Este vorba despre un centru de reabilitare a oamenilor care au probleme cu drogurile și alcoolul. Am văzut că sunt foarte multe cazuri de acest gen, foarte multe probleme, așa că am decis să facem și noi un pas pentru a ajuta. Multă lume mă sună să-mi spună să le duc copiii în Turcia pentru a se reabilita. Nu am cum să fac asta pentru că trebuie ca medicii să discute cu pacienții direct. Le trebuie translator, așa că ar fi mai greu. Așa că am decis să fac asta aici, în România, împreună cu Laura Catana. Este un medic psihiatru foarte bun, lucrează și la privat. Cu ea voi demara acest proiect, iar centrul va fi în județul Alba-Iulia.

CANCAN.RO: Practic, de ziua dumneavoastră faceți un cadou altora. Ați împlinit 44 de ani și se spune că 44 este un număr angelic, sunteți născut și pe 11. Dumneavoastră credeți în semnele divine, în numere angelice, în lucruri care ți se întâmplă la o anumită vârstă? 

Ensar Duman: Cred în asta, da, în semne divine. Am făcut 44 de ani, am 22 de ani în România, 22 de ani trăiți în Turcia. În Turcia am copilărit, aici am crescut, am mâncat. Eu la 22 de ani exact asta am încercat și am reușit să fac.

Care este cea mai mare dorință a consilierului medical al vedetelor: „Eu vreau mult, dar…”

Care este cea mai mare dorință a lui Ensar Duman
Care este cea mai mare dorință a lui Ensar Duman

(CITEȘTE ȘI: Întoarce banii cu lopata și salvează viața a mii de copii, însă este măcinat de un regret imens. Omul de afaceri a spus adevărul, pentru CANCAN.RO)

CANCAN.RO: Sunteți împlinit? Ce vă mai doriți dumneavoastră? 

Ensar Duman: Eu vreau ca toată lumea să aibă sănătate. Duc pacienți în Turcia, au câteva zeci de milioane de euro în cont, dar când văd că suferă într-un spital, nu au tratament și nu au ce să facă, atunci îmi dau seama că banii nu au nicio valoare. Pe primul lucru este sănătatea!

CANCAN.RO: Vi s-a întâmplat vreodată să aveți un caz cu un pacient care să aibă toate resursele posibile și să nu poată fi salvat? 

Ensar Duman: De asta și spun că nu dau valoare lucrurilor acestora. De câte ori am văzut cazurile acestea, știu ce înseamnă. Am văzut oameni care aveau toate posibilitățile și nu au putut fi salvați. De asta și spun. Nu vă bucurați cu lucrurile materiale! Unii se bucură cu ceasuri, alții cu mașini. Bucurați-vă de sănătate și cel mai important, împărțiți!

CANCAN.RO: Anul trecut când ați împlinit 43 de ani, ne-ați spus că vreți să împărțiți timpul. Și partea de carieră, și partea de familie și sufletească. Merge sau nu? 

Ensar Duman: Văd că nu merge. La mine merge bussinessul foarte bine, dar în privința iubirii nu merge. Nu știu, câteodată spun că pe mine Dumnezeu m-a pus doar pe treaba aceasta. Nu cred că toată lumea trebuie să fie căsătorită, nu cred că toată lumea trebuie să aibă copii. Eu vreau mult copii, asta este dorința mea cea mai mare! Acum trebuie să găsesc „fabrica”.

CANCAN.RO: Ce calitate căutați în femeia pe care o să o faceți mama copiilor dumneavoastră? Ne-o puteți descrie pe scurt. 

Ensar Duman: Sunt multe de spus, trebuie să mă iubească, atât!

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Loriana Dasoveanu lucrează pe zona de Lifestyle la CANCAN.RO care face parte din Grupul de Presă Gândul Media Network. A debutat ca jurnalist la Antena Stars în anul 2018, acolo unde a fost redactor, reporter și prezentator, ulterior a lucrat la citeste mai mult
Parteneri
Andreea Bănică, imagini interzise în costum de baie, la 46 de ani: „Arăți ca o puștoaică”
Andreea Bănică, imagini interzise în costum de baie, la 46 de ani: „Arăți ca o...
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
FOTO. Imagini incendiare! Cea mai frumoasă voleibalistă din lume, în costum de baie
Doliu la TVR! A murit o emblemă a știrilor din România
Doliu la TVR! A murit o emblemă a știrilor din România
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț „Nu puteam să plâng, voiam să urlu”
Fosta soție a lui Alin Oprea, Larisa Uță, dezvăluiri după 3 ani de la divorț...
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Nelson Mondialu', afirmație șocantă după nunta fiului său: „Liana nu e nevasta mea”
Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a dispărut și a fost dată în urmărire națională
Secretara-şefă a Universităţii de Medicină din Bucureşti a dispărut și a fost dată în urmărire...
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un moment de acum ori niciodată”
Explozia pagerelor din Liban | Cum a fost planificat atacul împotriva Hezbollah. „A fost un...
Peste 360.000 € , în vizită la RAR. BESTIA care a impresionat personalul – FOTO
Peste 360.000 € , în vizită la RAR. BESTIA care a impresionat personalul – FOTO
Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”! Detalii sfâșietoare
Cum a fost ucisă, de fapt, Ana Maria, soția lui Gabriel de la „Puterea dragostei”!...
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
Sicriul Anei Maria Vasiliu a ajuns acasă! Familia, răpusă de durere
Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De la prima întâlnire i-am mâncat toți banii.”
Larisa Uță, despre cum a început povestea de iubire între ea și Alin Oprea. “De...
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate cursurile?
Se închid școlile! Anunț de ultim moment. În ce zone din România vor fi suspendate...
Laurent a venit din Franța și s-a îndrăgostit de România. A reușit să facă performanță într-un domeniu care începe să prindă tot mai mult contur la noi
Laurent a venit din Franța și s-a îndrăgostit de România. A reușit să facă performanță...
BANCUL ZILEI. Bulă:-I-am spus lui fiu-miu să nu se căsătorească cu o orăseancă..
BANCUL ZILEI. Bulă:-I-am spus lui fiu-miu să nu se căsătorească cu o orăseancă..
Lidl te echipază cu scule Parkside: grădinărit, bricolaj și întreținerea mașinii
Lidl te echipază cu scule Parkside: grădinărit, bricolaj și întreținerea mașinii
SPIONII de la Hollywood! Marii ACTORI care au fost informatori
SPIONII de la Hollywood! Marii ACTORI care au fost informatori
S-a aflat! Cine sunt cele nouă cupluri de la Power Couple România, sezonul 2. Nimeni nu se aștepta la aceste alegeri
S-a aflat! Cine sunt cele nouă cupluri de la Power Couple România, sezonul 2. Nimeni...
Preparatul românesc care a cucerit Europa. Este creat din lapte cu gust floral și făcut după o rețetă secretă
Preparatul românesc care a cucerit Europa. Este creat din lapte cu gust floral și făcut...
Moneda care te transformă în milionar. Dacă are acest an gravat pe ea, ai dat lovitura
Moneda care te transformă în milionar. Dacă are acest an gravat pe ea, ai dat...
Verdict pentru Traian Băsescu. Decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție
Verdict pentru Traian Băsescu. Decizia luată de Înalta Curte de Casație și Justiție
Florin Dumitrescu, postat de soție în ipostaze dubioase pe internet. A vrut să se răzbune pe el și să-l facă de rușine în fața fanilor
Florin Dumitrescu, postat de soție în ipostaze dubioase pe internet. A vrut să se răzbune...
Ce jocuri primesc abonații PlayStation în septembrie 2024?
Ce jocuri primesc abonații PlayStation în septembrie 2024?
Statele din flancul estic al NATO vor ca alianţa să pregătească un „răspuns colectiv” la încălcările spaţiului aerian de către Rusia
Statele din flancul estic al NATO vor ca alianţa să pregătească un „răspuns colectiv” la...
Ordin pentru fumători. Unde le va impune UE românilor să nu mai fumeze: „E ceva de disciplină”
Ordin pentru fumători. Unde le va impune UE românilor să nu mai fumeze: „E ceva...
Lora, cu ochii în lacrimi înainte de nuntă. Ce a descoperit
Lora, cu ochii în lacrimi înainte de nuntă. Ce a descoperit
Afacerist din Bragadiru TÂLHĂRIT de toți banii de către fosta lui soție! Femeia i-a dat și foc la casă
Afacerist din Bragadiru TÂLHĂRIT de toți banii de către fosta lui soție! Femeia i-a dat...
Milionarul care a ajuns falit şi a spus că Ion Ţiriac e ca un al doilea tată s-a însurat cu fiica unui fost ministru al Apărării
Milionarul care a ajuns falit şi a spus că Ion Ţiriac e ca un al...
Povestea lui Piki, câinele erou care și-a salvat stăpânul din inundațiile de la Galați. L-a trezit când apa era deja până la brâu
Povestea lui Piki, câinele erou care și-a salvat stăpânul din inundațiile de la Galați. L-a...
Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”
Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată...
Cele șase zodii care au parte de transformări uriașe pe toate planurile. Sunt modificări vizibile în carieră
Cele șase zodii care au parte de transformări uriașe pe toate planurile. Sunt modificări vizibile...
Pericolul din murături semnalat de Mihaela Bilic: „E important de precizat”
Pericolul din murături semnalat de Mihaela Bilic: „E important de precizat”
Cum a reacționat soțul Dianei Dumitrescu când a auzit că trece de la religia ortodoxă la cea penticostală
Cum a reacționat soțul Dianei Dumitrescu când a auzit că trece de la religia ortodoxă...
×