Rică Răducanu, afacere cu mici! Fostul fotbalist și-a deschis la malul mării un local cu prețuri pentru toți. Acesta a decis să păstreze tarifele de anul trecut pentru ca mai mulți gurmanzi să îi treacă pragul. Iată la ce preț poți mâncă o porție de mici la restaurantul lui Rică Răducanu!
Scumpirile din ultimele luni i-au făcut pe români să prefere locurile unde trebuie să plătească mai puțini bani pentru o porție de mâncare. Rică Răducanu s-a gândit să păstreze în meniuri prețurile de anul trecut, pentru a-și păstra clienții.
La restaurantul legendarului portar de la Rapid, Sirena, micii costă 4,5 lei bucata, ciorba de burtă 19 lei, ciorba de văcuță 16 lei, ciorba de fasole 14 lei, ciorba de perișoare 17,5 lei, iar pomana porcului cu mămăliguță ajunge la 31 de lei. De asemenea, un meniu cu piept de pui la grătar, cartofi prăjiți și cu salată poate fi achiziționat cu doar 34 de lei.
„Eu voi sta și anul acesta toată vara pe acolo. Turiștii zâmbesc când mă văd, iar dacă nu sunt întreabă de mine. Pe unii îi servesc chiar eu, mai dau un autograf. Acolo te bagă lumea în seamă, la București, aici, m-au uitat toți, nu mai sunt invitat la evenimentele de la club.
Ziariștii și televiziunile mă mai sună, uite că pentru ei am rămas totuși important și asta mă bucură. Nu vom scumpi cu mult mâncarea. Avem noroc că vărul meu Costică are ferma lui, în Constanța, gătim acolo din ce produse produce el, așa că putem ține prețurile cât mai jos, ca să atragem turiștii. În prezent, lucrăm la prețuri, vedem care vor fi, înainte de deschidere”, a spus Rică Răducanu pentru Playtech.