Câți lei costă 3 mici la restaurantul a cărui imagine este Cătălin Scărlătescu? Ei bine, prețurile sunt chiar rezonabile.
Cei care vor să guste celebrii burgeri preparați după rețeta lui Cătălin Scărlătescu, o pot face în restraurantul ”Burgeri și Scoici”. Locația se află în Centrul Vechi, pe strada Smârdan, și mulți gurmanzi i-au trecut pragul. Dar pe lângă burgeri, pofticioșii au la dispoziție și alte preparate gustoase.
De exemplu, micii sunt de-a dreptul senzaționali. Meniul este format din 3 mici de vită și porc, o porție de cartofi wedges, o salată de varză, un sos de usturoi și o chiflă proaspătă. Totul pentru numai… 26 de lei! Așa că… dacă hotărâți să luați un prânz pe cinste la restaurantul ”Burgeri și Scoici”, nu ezitați să cereți Meniul ”Cei mai buni Mici Mari”.
Chef Cătălin Scărlătescu este unul dintre cei mai apreciați chefi din România. S-a născut, a crescut și a făcut școala la Constanța, și povestește că a fost atras încă de mic de bucătărie. Iar cea care l-a inspirat să aleagă această profesie a fost chiar bunica sa. (VEZI ȘI: CE MĂNÂNCĂ FLORIN DUMITRESCU ȘI CĂTĂLIN SCĂRLĂTESCU LA CHEFI FĂRĂ LIMITE DE LA ANTENA1. REȚETELE CARE AU UIMIT GRECIA)
”Bunica mi-a arătat în copilărie ce înseamnă mâncarea cu gust și toate preparatele ei mi-au rămas în suflet. Țin minte că gătea la începutul săptămânii mâncare de cartofi și fasole scăzută, care sâmbăta se transforma în fasole bătută.
La desert aveam faimoasa prăjitură cu bulion, preferata mea. Nu avea mult timp sau multe ingrediente la dispoziție, dar reușea să ne pună pe masă rețetele ei de suflet, rețete pe care le-am dus mai departe cu mine până în ziua de azi”, mărturisea chef Cătălin Scărlătescu.