Mamaia este una dintre stațiunile de pe litoralul românesc, care, de obicei, are cele mai mari prețuri, dar asta nu îi oprește pe turiști să își facă o rezervare la restaurant. Anul acesta, însă, prețul pentru două ouă ochiuri este surprinzător de mare.
S-a dat startul sezonului estival, iar cei care au parte de zile libere, se grăbesc să facă rezervare la unul dintre cele mai apreciate hoteluri de pe litoral. Nici restaurantele de la malul mării nu duc lipsă de clienți, mai ales de când temperaturile au început să crească considerabil. Totuși, odată cu temperaturile, au început să crească și prețurile din localuri.
Prețurile de după pandemie au crescut destul de mult, dar asta nu îi împiedică pe turiști să viziteze din ce în ce mai multe locații de renume de la malul mării. Patronii fac tot posibilul să vină de fiecare dată cu ceva nou, iar Terasa Andreea din Mamaia nu face excepție. Recent, restaurantul a publicat pe pagina sa oficială de Facebook o listă de prețuri care i-a făcut pe mulți să se întrebe dacă merită să treacă pragul terasei sau nu în această vară.
Locația pune la dispoziția clienților un mic dejun diversificat și consistent, dar destul de scump. Astfel, un mic dejun cu două ouă, șuncă, roșii și cașcaval îi va face pe doritori să scoată din buzunar 29,50 de lei. Totuși, aceasta nu este cea mai scumpă variantă de mic dejun pe care Terasa Andreea o pune la dispoziția clienților. Un mic dejun american, cu bacon, ouă, cașcaval pane, cartofi prăjiți, ciuperci și roșii costă 43,50 lei.
Dacă tot am vorbit de micul dejun al acestui restaurant, ceea ce i-a surprins pe doritori au fost specialitățile adăugate recent în meniu. În cazul în care vă doriți un preparat pentru două persoane și sunteți mari fani ai peștelui, puteți opta pentru un platou cu pește din Marea Neagră, care va costa aproximativ 170 de lei. Platoul Crispy cu pui este un alt preparat culinar introdus recent pentru cei care nu consumă pește sau fructe de mare. Acesta te va face să scoți din buzunar 79,50 de lei.