O turistă și-a expus experiența pe internet, după ce a mâncat într-un restaurant de fițe din Timișoara. Femeia s-a declarat nemulțumită, atât de preparate, cât și comportamentul angajaților care au întâmpinat-o în tavernă. Pe lângă felul principal comandat, și-a luat și o porție de murături. Iată cât a scos din buzunar!
O turistă a explicat, pe rețelele de socializare, într-un grup destinat recenziilor, ce experiență neplăcută a avut într-o tavernă cunoscută din Timișoara. Deși părea apetisant, după descrierea din meniu, preparatul comandat a lăsat mult de dorit. Din tot „peisajul” culinar, a apreciat, doar, gustul murăturilor. Pentru o simplă porție, turista a plătit 20 de lei, în restaurantul de fițe din Timișoara.
”Dezamăgire maximă. Ți se dă un meniu colorat frumos. Începi să alegi. Asta nu avem, asta nu avem… Bere neagră? Nu, că vine iarna. Ciorbă de pește… nu, doar fasole și pui… bine. Alegi grătar în sos picant… vine tocană de zgârciuri . Prețuri enorme. 30 de lei o ciorbă? 6 lei o lipie uscată? Berea draft cu ușoare arome de detergent de vase… măcar sigur e spălat. Clătite cu ciocolată… nu, doar cu gem mai avem… deci nu recomand. A fost scump și înainte, dar era bună mâncarea, ambientul. Păcat. PS: murăturile sunt bune. O porție costă 20 de lei”, a scris o utilizatoare într-un grup în care se postează recenzii despre cazări și restaurante din țară. În dreptul mesajului postat pe internet, a atașat și două fotografii.
În secțiunea de comentarii, turista i-a spus unui utilizator și cât a costat, de fapt, întreaga masă. Au fost comandat două ciorbe, o porție de tocană cu cartofi, o porție de murături și o bere la draft, iar pentru toate acestea s-a plătit suma de 145 de lei.
Câțiva utilizatori și-au expus și ei părerile la postarea turistei: „De asta și bate vântul la ei..”, „De aia au dispărut din Brașov!”.
O altă persoană a dorit să își împărtășească experiența profesională, în cadrul lanțului respectiv de restaurante: „Mi-aduc aminte din tinerețe când m-am dus să mă angajez la ei în București. (…) Mi-a explicat cum stă treaba acolo. Adică obligatoriu trebuie să fiu nefumător (ca să nu îndrăznesc să iau pauze). Telefoanele se lăsau la hostesă când intrai în tură, aveai acces la ele doar în caz de urgență… iar tipsul se preda la șeful de sală la sfârșit de tură, ÎN TOTALITATE. Urmând să primești o parte din el într-un plic, o dată pe săptămână. Dupa ce se împărțea la bucătărie, bar (de înțeles aici), dar și pe la conducere.
Am stat fix o săptămână până la primul „plic”.. și am rupt ușa după”.
Sursă foto: Facebook