De necrezut cât costă o porţie de peşte proaspăt şi un pahar de vin în restaurantul Sânzianei Negru din Bucureşti! Puţini își permit așa ceva

Publicat: 01/08/2024 | 10:33

După câștigarea finalei ”America Express 2023”, Sânziana Negru a pus bazele unei afaceri bănoase. Influencerița, alături de alți doi parteneri, și-a deschis un restaurant cu specific mexican în București. Cât trebuie să scoți din buzunar dacă vrei să mănânci o porție de pește proaspăt și să bei un pahar de vin în localul vedetei. 

La finalul anului trecut, după ce s-a întors acasă cu marele premiue d ela America Express, Sânziana Negru a investit cei 15.000 de euro într-un proiect de suflet. Influencerița s-a lansat în lumea antreprenorilor și și-a deschis un restaurant cu specific mexican. Inspirată de tot ceea ce a trăit în America Latină, vedeta a intrat într-un parteneriat – împreună cu doi asociați – cu un potențial uriaș. Restaurantul cu specific mexican se află în București și a fost denumit Condesa – numele unui cartier din Ciudat de Mexico.

„Primele zile din ianuarie 2023. Eram in Ciudad de Mexico cu oamenii mei de suflet. La prima masa pe care am avut-o acolo impreuna, vorbeam fiecare despre ce ne dorim sa facem in 2023.

Nico si Dan: si printre altele, noi am vrea sa mai deschidem o locatie.

Eu: …da, as vrea sa incep si eu un proiect nou, separat de ce fac acum.

Si uite asa, cu ajutorul lui @dan.grigore01 si @nicogrigore , am intrat in industria horeca si-am deschis impreuna @condesa_bucharest , terminand anul asta cum nici nu speram, cand l-am inceput in Mexic.Multumim pentru sustinere si va asteptam sa va bucuram papilele gustative”, a scris Sânziana Negru, pe o platformă de social media.

Citește și: Sânziana Negru, prima reacție după ce a aruncat la gunoi produsele promovate de la Lidl: ”Am văzut că s-a comentat foarte mult”

Cât costă o porție de pește în restaurantul Sânzianei Negru

Restaurantul deținut de Sânziana Negru se află într-o clădire cu trei etaje și a fost inaugurat la finalul anului trecut. La primul etaj se află barul, la al doilea se află restaurantul, iar ultimul etaj găzduiește o expoziție cu obiecte de ceramică.

Conform site-ului oficial al restaurantului, o porție de guacamole costă 50 de lei, o porție de tacos costă 65 de lei, iar o porție de chilli con carne costă 70 de lei. În schimb,  o porție de pește proaspăt – biban – clienții trebuie să scoată din buzunar 90 de lei, iar o porție de somon costă 110 lei.

În secțiunea dedicată băuturilor prețurile sunt asemănătoare cu cele din majoritatea localurilor din București. O sticlă de apă plată (300 ml) costă 12 lei, limonada costă 20 de lei, un cappuccino costă 20 de lei, o bere costă între 22 și 32 de lei, iar cocktailurile se vând cu prețuri cuprinse între 40 și 44 de lei. Un pahare de prosecco costă 30 de lei, un pahar de vin alb sau rose costă 29 de lei, iar un pahar de vin roșu costă 32 de lei.