Desi nu e tocmai un “fan “ al Craciunului (si asta pentru ca in ultimii ani l-a petrecut mai mult singur), Catalin Botezatu se lasa totusi prins de magia sarbatorilor. Atat de mult incat a ajuns char sa gateasca! Sarmale!
Pesemne pe Bote vi-l puteti imagina in nenumarate ipostaze, dar mai putin…in rol de bucatar.
Ei bine, acum a facut-o si pe asta! A facut sarmale! Sigur, a amestecat carnea si a impachetat in foi de varza fara sa renunte la ceasul de 20.000 de euro de pe mana stanga, nici la bratarile cu briliante (de vreo70.000 de euro) de pe dreapta!
N-a renuntat nici la inelul Cartier din aur alb, dar, pana la final, sarmalele au iesit bune! (mai bune?!)
“Bucatareala” a fost prilej pentru Catalin de a-si aminti de copilarie, acea copilarie in care alaturi de parinti astepta cu infrigurare Craciunul, dar si de sarbatorile de iarna pe care le-a petrecut, intr-un an, in celula rece a unei puscarii.
Deh, amintiri, zambeste designerul. Si acum? O dorinta, una singura are Bote cu titlu de cadou de ma Mosu’. “all I want for Christmas it’s you” rade Botezatu. Simplu… Designerul inca astepta marea iubire…
(Malina Pana)
Pe Bote gatind il puteti vedea in a doua zi de Craciun, pe 26 decembrie, la “Povestiri adevarate”, de la ora 16.30, pe Acasa TV!