Neața cu Răzvan și Dani a apărut la Antena 1 în anul 2008, cu Răzvan Simion, Dani Oțil și Vlăduț Florica. Timp de ani buni, bucătarul a încântat publicul de acasă cu diferite rețete, dar producătorii au ales să scape de el și să-l înlocuiască. În locul lui, a apărut Nicolae Tand, dar unde a dispărut „veteranul” emisiunii?
Spre finalul anului 2020, Vlăduț Florica a fost eliminat, puțin câte puțin, din emisiunea Neața cu Răzvan și Dani. Din mai 2021, începuse să circule zvonul potrivit căruia bucătarul n-ar mai avea multe apariții rămase, ca urmare a mai multor motive.
Producătorii de la Antena 1 doreau de cineva care să transmită mai multă energie, iar Nicolae Tand a fost omul potrivit la momentul potrivit. Așadar, vedeta a rămas fără loc de muncă, dar nu pentru multă vreme!
„Bucătarul de la Antena 1 de la matinal, Vlad, are probleme și ar putea fi înlocuit definitiv. Unii ar zice că nu mai face rating tronsonul lui – se dorește de fapt un bucătar mai tânăr și în cărți este să rămână definitiv Chef Nicolai Tand, dar, în același timp, producătorii mai testează și alți chefi sau vedete cu abilități culinare.
Publicul emisiunii a întinerit, dar Vlad s-a îngrășat, a îmbătrânit și se mișcă și vorbește tot mai lent. Suferă, se pare, de obezitate și, în același timp, ar avea și alte probleme; dar, în ciuda acestui fapt, se pare că încă n-a renunțat de tot la fumat și nici la dulciuri.
Este o junglă televiziunea, trebuia să se aștepte la așa ceva. Oricum, se pare că nici el nu își mai dorește de ceva timp să mai colaboreze full time la Antena 1. Problemele personale și de sănătate își spun cuvântul și nu știe dacă mai poate face față ritmului alert al noului format. Și îi este din ce în ce mai greu să se trezească la timp dimineața”, a spus o sursă de la Antena 1 pentru CANCAN.RO.
(CITEȘTE ȘI: Schimbare de proporții la Răzvan & Dani! Antena 1 renunță la unul dintre cei mai vechi membri ai echipei?!)
Spre norocul său, după atât de mulți ani de colaborare, Vlăduț Florica s-a împrietenit cu Dani Oțil. „Fratele” de la matinal nu l-a lăsat la greu și i-a dat imediat de muncă la restaurantul lui!
Restaurantul lui Dani Oțil se află în zona de Nord a Capitalei, una dintre cele mai scumpe din București. Meniul este unul variat ce cuprinde produse de patiserie: croissante, ștrudele și tot felul de foietaje fine, budinci de fructe, sau chiar un mic dejun generos cu somon, ouă poșate și legume proaspete.