Daniela Nane, o bucatareasa priceputa! Uite ce reteta de supa crema de rosii recomanda!

De: Cancan
Publicat: 17/12/2011 | 00:00

„Eu si fiul meu ne incepem ziua cu cate un pahar de suc stors din trei-patru mere, doi morcovi, o sfecla rosie mica si o bucata de telina… E delicios si foarte sanatos. Cand se plictiseste Codrin de el, ii dau mar cu banana la mixer sau storc doar mar si morcov si pun un varf de lingurita de praf de ghimbir, sau storc doua portocale si un grapefruit, sau strugure negru, sau ananas cu mar”, a declarat Daniela pentru PRO TV Magazin.

„Paste cu peste la gratar, sos de rosii, ulei de masline si oregano, tocanita de dovlecei, broccolli in abur cu friptura de curcan, uneori ii fac shaorma cu pui, dar mai rar, ca imi ia mult timp…”, a spus ea.

Daniela Nane a oferit reteta de supa crema de rosii pe care o prepara cu placere de fiecare data.

Ingrediente: o ceapa, doi catei de usturoi, un morcov, 150 g telina, rosii decojite din conserva, 1,5 l apa, paine, frunze proaspete de busuioc, sare, piper.

Mod de preparare: Pui la fiert toate ingredientele, mai putin rosiile. Dupa 20 de minute, morcovii ar trebui sa fie patrunsi bine. Torni rosiile din conserva peste fiertura din oala, lasi sa clocoteasca o data, de doua ori, iei oala de pe foc si pui blenderul la lucru. Pentru ca ai nevoie de crutoane, pui doua felii de paine in prajitor ori intr-o tigaie antiaderenta, le tii acolo pana se rumenesc pe ambele parti, le tai cu cutitul in cubulete, pe care le presari apoi peste supa-crema din farfurie.