Daniel Nuță și Radu Micu sunt cei doi români care joacă într-un nou serial marca Netflix. Actorul din „Adela” a fost invitat în cadrul emisiunii CANCAN EXCLUSIV și a vorbit despre rolul avut în cel de-al doilea sezon al seriei „Rise of Empires: Ottoman”. Daniel Nuță va fi Vlad Țepeș de astăzi, 29 decembrie, pe Netflix. Rolul nu-i este neapărat străin pentru că a mai avut ocazia să-l întruchipeze pe fostul domnitor într-un alt serial, doar că românesc – „Egregora”.
Cel de-al doilea sezon al serialului „Rise of Empires: Ottoman” va fi disponibil de astăzi, pe Netflix. Daniel Nuță este participant în cadrul seriei, iar el îl va întruchipa pe însuși Vlad Țepeș. De altfel, el a mai jucat rolul fostului domnitor într-un alt serial, dar românesc.
În cadrul interviului realizat în emisiunea CANCAN EXLUSIV, Daniel Nuță a vorbit, printre altele, despre ce presupun ambele seriale, făcând o paralelă. După spusele lui, există diferențe între cele două, iar asta pentru că serialul „Egregora”, cel românesc, se bazează pe spiritualitate, pe când serialul Neflix pune accent pe evenimentele clare din istoria țării noastre.
(NU RATA: A reusit sa-i cucereasca inima de gheata. Cine a fost dragostea secreta a lui Vlad Tepes)
CANCAN EXCLUSIV: Avem aici o poză cu tine, dar este dintr-un alt serial, un serial românesc.
Daniel Nuță: Un alt serial în care, din nou, îl joc pe Vlad Țepeș. Ăsta e autentic, e românesc, vorbesc în limba română, la Netflix vorbesc în limba engleză. Dar aici, ăsta e un produs autentic românesc unde da, sunt din nou Vlad Țepeș. Aici poate puțin mai tânăr decât în serialul de la Netflix. Sperăm ca la un moment dat să-l vedem și pe ăsta undeva. Pe TV, pe o platformă de streaming, în cinematografe…
CANCAN EXCLUSIV: Serialul românesc este adaptat după serialul de la Netflix?
Daniel Nuță: Nu. Serialul „Egregora”, serialul românesc, este o poveste mult mai mitică și mult mai bazată pe spiritualitate. Aici vorbim foarte mult despre reflexia umană și despre cum ajungi să-ți găsești identitatea ta ca om, identitatea ta ca nație, și să regăsim, de fapt, cine suntem noi. E un parcurs prin toată istoria României, plecând de la daci, până în contemporani, cu personaje cheie din istoria noastră care au încercat să găsească secretul propriei identități și propriei ființe. Care au reușit sau nu, asta vom vedea.
Serialul de la Netflix, în schimb, e mult mai concret și mult mai bazat pe evenimente clare din istoria noastră și din istoria celor doi mai conducători. Unul care într-adevăr era mare pentru că avea și o armată mare în spate, 100.000 de oameni când a intrat în Valahia și altul care era mare la spirit, care avea vreo 10.000 de soldați și care s-a chinuit să țină pasul cu o armată de 10 ori mai mare.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.