Dana Rogoz isi rasfata sotul cu pui Biryani Yummy! Afla cum se prepara

De: Cancan
Publicat: 26/07/2012 | 00:00
Sursa foto: blog Dana Rogoz

Mancarea ei preferata atunci cand se afla in India este Chicken Biryani, asa ca il prepara de cate ori are ocazia, iar sotul ei se poate bucura din plin de savoarea acestei retete. „Nu e prima oara cand fac reteta asta acasa si pot spune ca se apropie foarte mult de cea originala, de gustul indian adevarat. Va trebuie carne de pui, iaurt, orez, cativa catei de usturoi, ulei de masline, vreo 2 ardei iuti, ghimbir proaspat (trebuie sa va placa ghimbirul pentru ca se simte foarte puternic in reteta asta) si multe condimente” a explicat Dana Rogoz pe blogul personal.

„Eu nu le am niciodata pe toate care se cer, dar ma descurc cu ce am. Azi am pus: chimen, boia dulce, chilli, coriandru, curry, cuisoare, nucsoara, scortioara baton si praf, foi de dafin, piper alb, sare. Reteta o gasiti aici, nu e prea complicat de facut”, a marturisit Dana.