Dana Nălbaru, strigăt de ajutor: ”Văd atâta suferință în jur…”
Dana Nălbaru lansează un strigăt de ajutor al oamenilor aflați în suferință! O face în noul ei clip denumit Drama.
A doua piesă din campania Redescoperă iubirea, compusă şi interpretată de Dana Nălbaru, vine cu un mesaj mult mai puternic despre drama oamenilor însinguraţi şi nefericiţi fix în acea etapă a vieţii când se aşteptau să fie împliniţi pe toate planurile, scrie unica.ro.
Dana a creat muzica şi versurile, producător muzical fiind Julian Wharton (Londra). Videoclipul este produs şi regizat de Dragoş Bucur, director de imagine fiind Adrian Padurețu. „Văd atâta suferinţă în jur şi de aceea nu mai vreau să tac. Toţi trecem prin momente de criză în viaţă, când avem nevoie de sprijin şi înţelegere de la cei de lângă noi. Am ales să nu mai stau deoparte şi să mă implic, pentru a motiva oamenii să fie empatici, să se deschidă şi să se susţină unii pe alţii, fie şi cu un umăr pe care cineva poate plânge. Vreau să duc mai departe campania de conştientizare Redescoperă iubirea, lansată anul trecut cu speranţa că dacă ne redescoperim iubirea din noi putem ieşi din această Dramă, care afectează prea multă lume din jur”, a declarat Dana Nălbaru.
„Mulți dintre noi creștem în credința că iubirea este facilă, asemeni unei adieri diafane de primăvară și, apoi, descoperim că profunzimile acesteia au forța de a scoate din lăuntrul nostru nu doar tot ce-i mai luminos, dar și întunericul pe care speram să nu-l mai trăim vreodată, și care apare, aidoma dramei certe a zilelor de toamnă. În tot acest proces, inconfortabil, de conștientizare, avem nevoie să știm că celuilalt încă îi pasă, că nu a uitat nici zilele însorite și calde de vară, că amintirile plăcute sunt păstrate la loc de cinste în inima care sperăm că bate, cu înverșunare, și pentru noi. Dar, ce-mi place și mai tare la piesa Danei Nălbaru, este accentul pus pe memoria corpului; în iubire, ca și în luptă, mintea își croiește realitatea după bunu-i plac, dar trupul nostru păstrează înmagazinate, mereu vii, frânturi din adevărul care ne poate ajuta să ajungem, din nou, în interiorul sufletului nostru și al omului despre care spunem cândva că… fără acesta nu am putea trăi”, a precizat psihoterapeutul relațional Gaspar Gyorgy.