Dan Cruceru a copt vinete dupa o tehnica japoneza! Afla care este si ce presupune

De: Cancan
Publicat: 26/09/2012 | 00:00

„Da, am facut-o si pe asta! Dupa modelul ‘Romanul isi face iarna car si vara sanie’, m-am gandit sa fiu gospodar responsabil. Asa ca, de curand, m-am dus la piata si mi-am cumparat 10 kg de vinete si vreo 5 de ardei. Apoi, in gradina, m-am apucat sa-i coc”, a povestit Dan Cruceru pe blogul sau. Insa s-a confruntat cu cateva mici probleme, dar a improvizat si pana la urma legumele s-au copt asa cum trebuiau. „Gratare cu carne am mai facut, dar de copt vinete si ardei nu prea. Asa ca m-am confruntat cu tot felul de probleme. Cea mai importanta: jarul trebuie sa fie mult mai puternic la vinete decat la carne, practic legumele astea trebuie sa fiarba in interior si abia apoi sa se coaca. Asa ca a trebuit sa apelez la… improvizatii. Ghici ce? Evantaiul lu’ ‘Iubire’ a fost extrem de util, ba chiar salvator. Acum, vinetele si ardeii mei stau frumusel la congelator si asteapta iarna ca sa fie degustati pe indelete. Nu de alta, dar sunt mare fan vinete cu maioneza si ardei copti in otet!”, a marturisit Dan Cruceru.