Desi mama ei o lauda pentru felul in care gateste, Andreea Raicu nu are prea multe in comun cu "bucatareala". Chiar daca rezultatul retetelor pe care le foloseste se incadreaza in parametri mancarurilor gustoase, bruneta are carente mari la capitolul norme igienice. Felul in care pregateste bucatele lasa de dorit.
Andreea Raicu si-a lansat astazi prima sa carte” Mananca sI arata bine!”. Este vorba despre un volum in care vedeta TV a adunat sute de retete sanatoase sI rapide pe care le-a testat pe pielea sa in ultimii patru ani de zile, de cand a renuntat la carne sI a devenit vegetariana. Ca sa fie cat mai credibila, prezentatoarea TV a facut chiar sI o demonstratie, preparand doua retete rapide, o supa de castraveti sI o delicatesa cu dovlecei, pe care le-a facut la rece, fara sa se foloseasca de foc. In timpul exercitiului sau de indemanare, Andreea Raicu s-a ajutat de propriul sau robot de bucatarie, pe care l-a adus de acasa, lasand insa sa-i scape cateva detalii importante. Vizibil emotionata sI neobisnuita sa stea „la cratita”, Raicu a uitat sa-si puna sortul de bucatarie sI din greseala mancarea a aterizat pe fustita sa, a omis sa-si puna manusile de unica folosinta, obligatorii la o astfel de demonstratie sI, nu in ultimul rand, si-a sters nasul cu un servetel pe care l-a pus pe masa, langa ingrediente, in loc sa-l arunce la cos, incalcand astfel cele mai elementare norme de igiena. La final, bruneta si-a rugat mama sa deguste din supa sa de castraveti, iar aceasta s-a declarat multumita de ce a iesit din mana fiicei sale.