Ana Morodan (37 de ani) a strâns o avere din social media și își merită, fără discuție, supranumele de “Contesa Digitală”. Cunoscuta influenceriță în mediul online a crezut, însă, că are lumea la picioare, iar acum tremură pentru propria libertate, după ce a fost prinsă la volan sub influența băuturilor alcoolice și a unor substanțe interzise (DETALII AICI). Totuși, zilele trecute, după ce a scăpat de măsura controlului judiciar, Ana Morodan a luat o decizie radicală, conștientă de problemele cu care se confruntă. CANCAN.RO vă prezintă, în exclusivitate, toate detaliile.
Pe 28 martie 2023, Ana Morodan a fost reținută pentru 24 de ore, după ce polițiștii din cadrul Brigăzii Rutiere au depistat-o cu concentrație de 0,05 g/l alcool pur în sânge. Totodată, rezultatul testului antidrog a ieșit pozitiv. Ulterior, celebra influenceriță a fost plasată sub control judiciar pentru 60 de zile. Scăpată din arest, Ana Morodan a conștientizat că trebuie să-și schimbe total viața. A luat decizia să meargă la o clinică de recuperare din afara Capitalei, însă, la momentul respectiv, ar fi încălcat condițiile eliberării. Totuși, săptămâna trecută, tânăra cu aproape 500.000 de urmăritori pe Instagram a obținut o victorie mare.
Potrivit surselor CANCAN.RO, ar fi scăpat de măsura controlului judiciar și s-ar fi internat, fără să ezite, la Centrul Medical „Laura Cătană”. Spitalul de psihiatrie este ridicat în Pianu de Jos, județul Alba, și este unul dintre cele mai bune de profil din România. „Contesa digitală” ar fi avut, însă, și o condiție. Ar fi solicitat o cameră single, în condițiile în care clinica este plină ochi. Într-un final, doleanța ei a fost îndeplinită, dar și prețul este unul pe măsură. Pentru a se recupera în cele mai bune condiții, tânăra ar plăti nu mai puțin de 550 de lei (110 euro) pentru fiecare zi pe care o petrece în unitatea medicală.
Imediat după incidentul din 28 martie, Ana Morodan a oferit primul interviu, în cadrul emisiunii “Acces Direct”. Cu lacrimi în ochi, influencerița a mărturisit că nu-și explică de ce s-a urcat la volan. Totodată, a recunoscut că este dependentă de medicamente pentru depresie.
“Pentru mine privarea de libertate pentru 24 de ore a fost șocul realizării că ești captiv în tine, practic în tot iadul pe care îl creează mintea ta. Eu ajunsesem să iau pastile și când ieșeam cu trei oameni în oraș. E destul de greu și cred că atât de șocant pentru mulți oameni că un om care pare tot timpul foarte puternic, la un moment dat clachează și când clachezi și ești persoană publică, ți-o iei public de la toată lumea”, a spus Ana Morodan.
(VEZI AICI: CÂT DE MULT CÂȘTIGĂ, DE FAPT, ANA MORODAN „TOTUL ARE UN PREȚ!”.„CONTESA DIGITALĂ” SE DESTĂINUIE)
Totodată, Ana Morodan i-a îndemnat pe cei care o urmăresc să nu-i urmeze exemplul, precizând, în plus, că-și asumă toate faptele pe care le-a făcut.
“Ana reală este un om care a trecut prin multe situații în viață, de toate felurile. Sunt un om care a încercat să nu-și uite esența din interior. Sunt un om cu bune și cu rele. Un om care s-a pierdut pe sine. Care se caută pe sine, care încearcă să înțeleagă care e adevărul ei într-o lume în care nu se mai regăsește. Credeam că pastilele o să mă ajute să fiu bine, dar după ce le trecea efectul nu eram bine. Sunt un om care o să își asume consecințele acțiunilor ei până la capăt. Să nu faceți ca mine. Nu sunt un exemplu acum”, a mai mărturisit influencerița.
Ana Morodan are o notorietate incredibilă pe Instagram, fiind foarte aproape de numărul de 500.000 de urmăritori. Consultant de imagine și stilist, are parte și de diverse colaborări cu aproape 400 de mărci din industriile modei, designului, călătoriilor și industriei frumuseții. În 2015, a fost desemnată câștigătoare a celui mai bun stil personal în cadrul ELLE Style Awards.
De-a lungul timpului, a lansat și colecții personale de pantofi, genți și bijuterii. Datorită faptului că este atât blogger, cât și influencer cunoscut în mediul online, a fost supranumită “Contesa Digitală”.
Centrul Medical „Laura Cătană” este recunoscut la nivel național pentru rezultatele obținute pe pacienți. Au existat, însă, și cazuri când cei internați acolo nu au putut fi salvați. Spre exemplu, în septembrie 2021, primarul comunei Pogana, județul Vaslui, și-a pus capăt zilelor. A ajuns acolo după ce a descoperit, în urma unei tentative de suicid, că suferă de schizofrenie și de tulburare afectivă bipolară. Sinuciderea a ridicat, la momentul respectiv, multe semne de întrebare. Nu s-a stabilit încă dacă a fost vorba despre neglijența în serviciu a medicilor sau, pur și simplu, edilul i-a păcălit pe specialiști că este în regulă și din acest motiv nu ar fi fost supravegheat potrivit protocolului.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.