Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Cum voiau s-o ”mătrășească” pe Oana Zăvoranu! Discuții EXPLOZIVE între Furtună, Țârdea și Ionuț Călin, înregistrate de DNA, în dosarul de șantaj: ”15.000 la niște băieți, scaun cu rotile și…”

Cum voiau s-o ”mătrășească” pe Oana Zăvoranu! Discuții EXPLOZIVE între Furtună, Țârdea și Ionuț Călin, înregistrate de DNA, în dosarul de șantaj: ”15.000 la niște băieți, scaun cu rotile și…”

De: Andrei Iovan 17/10/2024 | 23:40

Scandalul început la finalul lui 2020, când Oana Zăvoranu și Alex Ashraf începuseră să repună pe picioare clinica One Life, este departe de a se încheia, deși au trecut mai bine de patru ani de atunci. Sunt multe pe care cei doi au de gând să le rezolve, după ce s-au trezit cu clinica pusă pe butuci, însă, deocamdată, pe rol este procesul în care Querida este acuzată de șantaj de către fostul manager al clinicii ei, Bogdan Furtună. Iar CANCAN.RO a intrat în posesia stenogramelor discuțiilor uluitoare, purtate între Furtună, Andrei Țârdea și Ionuț Călin! Totul în exclusivitate!

Medicul Bogdan Furtună, fostul manager al clinicii One Life, a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, acuzând-o de șantaj! Iar procesul își derulează, acum, etapele. Procuroii și-au făcut, însă, treaba și, odată început scandalul, au dispus înregistrarea telefoanelor persoanelor care-și disputau o anumită sumă de bani.

Negocierea de la care s-a ajuns la așa-zisul șantaj

Povestea a început atunci când Oana Zăvoranu a pretins 800.000 de euro de la Bogdan Furtună, parte din pierderile clinicii cât medicul a fost manager acolo. Iar avocatul Queridei, Ionuț Călin, a început medierea între părțile aflate în conflict. Un avocat pe care Zăvoranca avea să-l ”tăvălească”, spunând că a fost părtaș la tot ce i s-a întâmplat.

(CITEȘTE ȘI: Alex Ashraf și Oana Zăvoranu, acuze fără precedent! Plângere la Poliție pentru distrugere! ”Am găsit seiful spart!” Dauna totală e uriașă)

Negocierea a eșuat, mai mult, Furtună a acuzat-o pe Oana Zăvoranu că l-a șantajat. Cei prinși în dispută erau, deja, ascultați de DNA. CANCAN.RO a intrat în posesia stenogramelor unei discuții purtate de Bogdan Furtună, cel care ar fi avut dispozitiv de înregistrare pe el, deci știa despre acțiune, Andrei Țârdea, asociat al lui la o clinică medicală, și avocatul Oanei, Ionuț Călin.

Oana Zăvoranu și Alex Ashraf, soțul ei, se luptă pentru a-și câștiga banii pierduți cu clinica One Life (Foto: Instagram)

Avem stenogramele discuției în trei, Furtună – Țârdea – Călin! Ce-i pregăteau Oanei Zăvoranu

Bogdan Furtună: Eu garantez că se închide povestea așa, mai inventează alta.

Ionuț Călin: Da, să zicem că vorbim de 200.000 împărțit la 24. 2.300 pe lună sau o poți face la două sau când vrei tu. Deci, dacă ai plătit patru și la a cincea ai venit și ai întârziat, hai, o zi, două, trei, la cum îi văd eu pe ei, da.

Andrei Țârdea: Băi, nu-i mai zice din astea, că zice că ne-am vorbit între noi, că i-am zis același lucru.

Ionuț Călin: Mult sânge, adică trebuie să te ții. De-asta-ți spun.

Andrei Țârdea: Avocatul diavolului! Și eu aș fi făcut același lucru.

Ionuț Călin: Sunt periculoși, adică… Părerea mea, da, e că… Măi, nu știu ce a fost în capul lor, eu nu i-am văzut așa, foarte rău intenționați, ci doar că sunt puțin…puțin mai dificili, par așa, mai plecați, așa, se schimbă ușor…

Andrei Țârdea: Oricum, ea e o zdreanță nenorocită.

Ionuț Călin: E și un pic de orgoliu. Ei s-au simțit.

Andrei Țârdea: Io-ți spun sincer, pe mine, la discuția asta…15.000 la niște băieți, scaun cu rotile și pe urmă stăteam de vorbă din start, da, îți dau 200.000 în 12 luni, dar măcar m-am simțit bine.

Ionuț Călin: Așa e.

––––––––––

Andrei Țârdea: Pe mine… Eu am nervi și mă… Pentru că-mi stă pe creier! Eu i-aș fi rupt capul, fizic! Dar, nu te lua după mine. Tu stai liniștit, să rezolvăm problema, să semnezi, să-i dăm banii, să ne…

Bogdan Furtună: Deci eu sunt stresat pentru că sunt și niște bani. I-am mai dat o dată, da! Ea și-a mai luat banii ăștia.

Andrei Țârdea: Nu știu, eu ți-am spus! Eu, Andrei Țârdea, nu i-aș fi dat un leu! Eu mă duceam până la capăt! Ce se întâmpla, se întâmpla!

Bogdan Furtună: Mda…

Andrei Țârdea: Da, într-adevăr, iar, tot eu revin la discuție, ca să te bați cu ea de la egal la egal îți trebuiau 15-20.000 de euro să-ți iei avocat.

Bogdan Furtună: Mda…

Andrei Țârdea: Ca să poți să-i dai și mesaj: Mă … (cuvânt obsen) pe tine, ești o escroacă și o să te dau în judecată și pentru șantaj, și pentru escrocherie!

Oana Zăvoranu i-a făcut praf pe foștii ei colaboratori de la clinica One Life (Foto: Instagram)

Oana Zăvoranu îi face praf pe toți: ”Eram niște vaci de muls!”

Oana Zăvoranu a ținut să facă, în exclusivitate pentru CANCAN.RO, unele precizăi suculente.

”Să-ți spun ce spunea Horia Vlădescu, pe care l-am pus manager la finalul anului 2020. `Călin avea contract și cu clinica lui Furtună și a lui Târdea, dar și cu clinica Oanei Zăvoranu. Zăvoranca m-a angajat la clinica ei, ca manager, director general, și am intrat în posesia unor acte. Vezi că trebuie să-i dea Furtună, asociatul tău, o grămadă de lovele. L-am pus și pe Ionut Călin, avocatul tău, să vadă toate actele.`

Și ăsta a constatat că Furtună o bagă pe mânecă. Că ar fi avut mai multe nereguli. Că mi-a luat, conform actelor, spune și Ionuț Călin, 800.000 de euro.

Se întâmpla în decembrie 2020. Abia intrase Vlădescu în firmă, eram în toiul discuțiilor cu Vlădescu.

În noiembrie 2020, Vlădescu se duce cu dosarul nostru la Țârdea. Dar, în prealabil, ne dusese Vlădescu la Ionuț Călin. Ne-a spus că știe un avocat bun, care poate să ne ajute să luăm banii de la Furtună.

Noi am scăpat de Furtună, să punem apoi clinica pe picioare, l-am pus pe Vlădescu, căruia i-am pus clinica în brațe, Vlădescu ni l-a adus nouă pe Ionuț Călin. Numai că ăștia l-au șuntat pe Ionuț Călin. Care, deși era plătit de noi, 30.000 de euro salariul, și-a făcut datoria de prieten pentru ei. Eram niște vaci de muls.

Ei se întâlneau și numai interesele noastre nu le aveau în vedere. Ei aveau în vedere ca Vlădescu să tragă banii pe clinică, să poată fura de la Furtună, iar Ionuț Călin să sugă de la două țâțe. Și de la Furtună, că era avocatul clinicii lui Furtună cu Țârdea, și de la noi, că s-a băgat și avocatul clinicii noastre peste toate. După care ne-a zis: `dacă vreți să vă reprezint, trebuie să-mi dau demisia, mă dă afară de acolo Țârdea! Pentru că vă reprezint pe voi`.

Vlădescu ne-a pus la masă cu Ionuț Călin.

Tuturor le-au interceptat telefoanele. Însă nu au existat discuții între mine și Furtună. Că, dacă aveam avocat, de ce să mai vorbesc cu Furtună? De aia în interceptările către mine făcute de DNA nu este nicio discuție cu Furtuna. Dar, în interceptări, în dispozitivul de ascultare pe care-l avea Furtună, înregistrându-i la o discuție pe Țârdea și pe Ionuț Călin, el a făcut-o pe supăratul. Dar nu prea ești speriat când ești cu tehnică de ascultare pe tine, el așa a zis, că s-a speriat. Și a zis că l-am șantajat! Și la o discuție în trei, acest Țârdea a zis despre mine că ce i-am făcut eu lui Furtună, că de ce l-a mâncat în… `Uite, zice și prietenul nostru, Ionuț, că ai o grămadă de chestii, poți să rămâi fără dreptul de a profesa, mai multe…` Și s-au vorbit mai multe acolo, la acea masă.

Furtună nu a spus nimic, că el știa că avea tehnica de ascultare pe el, iar Ionuț Călin, care, ca și Târdea, nu știa că este inregistrat de Furtună, spune: `așa e!` Păi cum mă face Ionuț Călin, avocatul meu, sifilitică și așa mai departe, că sunt toate astea în așa zisul dosar de șantaj”, a tunat Oana Zăvoranu.

(NU RATA: Bunurile Oanei Zăvoranu și ale lui Alex Ashraf, făcute zob, într-un depozit! E mega-scandal, iar CANCAN.RO are imagini uluitoare!)

Ce a declarat Ionuț Călin la audieri

Ionuț Călin avea să se declare nevinovat la audiere, spunând că el nu a încercat decât o negociere între Oana Zăvoranu și Bogdan Furtună.

”Întâlnirea cu cei doi (Andrei Țârdea și Bogdan Furtună) a fost foarte scurtă. Au spus că ar fi dispuși să plătească 100.000 de euro, ceea ce era puțin în raport de suma dorită de Oana Zăvoranu, adică 800.000 de euro. I-am transmis Oanei Zăvoranu propunerea lor, dar nu a fost de acord, a spus 300.000 – 400.000 de euro. A urmat o conversație telefonică decisivă, în care prețul a ajuns la 240.000 de euro”, a spus Călin.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A terminat Facultatea de Jurnalism,, în București. De atunci, a lucrat la mai multe publicații media. În prezent, este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Imagini rare cu fosta soție a lui Adi Mutu. Cum arată Consuelo la 51 de ani! Ce a pierdut fostul Briliant
Imagini rare cu fosta soție a lui Adi Mutu. Cum arată Consuelo la 51 de...
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime...
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
Doliu imens în televiziune. Un legendar prezentator și jurnalist A MURIT
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți. De ce au fost abandonate
Tunelurile vechi de aproape 130 de ani care leagă două orașe importante pe sub munți....
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul membru One Direction avea 31 de ani
Liam Payne „a sărit de pe balconul camerei sale” înainte să moară, spun autoritățile. Fostul...
„Vom ataca dureros”. Avertismentul Iranului pentru Israel
„Vom ataca dureros”. Avertismentul Iranului pentru Israel
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Alegeri prezidențiale în Republica Moldova. Ce arată datele celui mai recent sondaj
Care sunt limitele de viteză pentru Categoria B?
Care sunt limitele de viteză pentru Categoria B?
Cât a costat, de fapt, rochia pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu Anghel Damian: „M-a surprins că există așa ceva”. Artista a spus adevărul pe o rețea socială
Cât a costat, de fapt, rochia pe care Theo Rose a purtat-o la nunta cu...
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
Copiii Marțian au fost găsiți! Cei trei au spus adevărul: Am fost la...
Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate și a stat cu el doar 3 minute jumătate:
Anamaria Prodan a declarat că Laurențiu Reghecampf și-a văzut băiatul după 2 ani și jumătate...
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
Val de ger peste România. Unde se vor întregistra aproape -10 grade
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
BANCUL ZILEI. Bulă: – Vreau să-mi tatuați numele iubitei mele acolo, jos!
Această nouă funcție Google Maps creează probleme pentru șoferi. Despre ce este vorba?
Această nouă funcție Google Maps creează probleme pentru șoferi. Despre ce este vorba?
Descoperire ARHEOLOGICĂ de mare importanță! Datează din secolul IV
Descoperire ARHEOLOGICĂ de mare importanță! Datează din secolul IV
Gina Pistol și Laura Cosoi, față în față! Gestul neașteptat făcut de soția lui Smiley atunci când a văzut-o pe fosta lui iubită
Gina Pistol și Laura Cosoi, față în față! Gestul neașteptat făcut de soția lui Smiley...
Wizz Air a pus în vânzare bilete ieftine către două destinații adorate de români. Prețurile pornesc de la 75 de lei
Wizz Air a pus în vânzare bilete ieftine către două destinații adorate de români. Prețurile...
Zodiile pe care le lovește Cupidon toamna aceasta. Urmează cea mai romantică perioadă pentru ele
Zodiile pe care le lovește Cupidon toamna aceasta. Urmează cea mai romantică perioadă pentru ele
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
S-a pus limită la bani. Cine depășește 160 de euro trebuie să declare la vamă
Corneleee, Iustina de la Insula Iubirii şi-a dat jos de la mână inelul de logodnă și verigheta!
Corneleee, Iustina de la Insula Iubirii şi-a dat jos de la mână inelul de logodnă...
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Ministrul de Externe din Israel confirmă decesul liderului Hamas: o realizare militară şi morală
Ministrul de Externe din Israel confirmă decesul liderului Hamas: o realizare militară şi morală
Vestea serii despre Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist
Vestea serii despre Maria Ciobanu. Ionuț Dolănescu a făcut anunțul trist
Fără plafonări! Asociația marilor magazine - AMRCR - respinge măsurile de tip comunist
Fără plafonări! Asociația marilor magazine - AMRCR - respinge măsurile de tip comunist
Amenzi de 3.000 de lei pentru locuitorii de la bloc și de la case. Ce nu mai au voie să facă
Amenzi de 3.000 de lei pentru locuitorii de la bloc și de la case. Ce...
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu bijuteria de 600.000 de euro
Soţia unui celebru milionar român, apariţie de senzaţie în Capitală! Viviana s-a afişat cu bijuteria...
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat fanii: „Fără trofeu, dar câștigători!”
Ce mesaj a transmis Adrian Nartea după eliminarea de la Asia Express. Postarea a emoționat...
Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au devenit virale
Bianca Drăgușanu, reacție după ce a fost acuzată că a circulat pe contrasens. Imaginile au...
Țara care s-a umplut de șerpi mari. Se află în Europa, iar românii o vizitează pentru că e plină de clădiri ce au arhitectură spectaculoasă
Țara care s-a umplut de șerpi mari. Se află în Europa, iar românii o vizitează...
Motivul pentru care ar trebui să renunți la ustensilele de gătit din plastic. Iată ce spun medicii despre riscurile la care te expui fără să știi
Motivul pentru care ar trebui să renunți la ustensilele de gătit din plastic. Iată ce...
Bianca Drăgușanu, filmată de un șofer în timp ce încurca traficul din Capitală. Cum a reacționat vedeta: „A dat geamul jos și m-a luat peste picior”
Bianca Drăgușanu, filmată de un șofer în timp ce încurca traficul din Capitală. Cum a...
×