Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Cum te poți înscrie la Insula Iubirii 2025. Pașii pe care trebuie să-i parcurgi

Cum te poți înscrie la Insula Iubirii 2025. Pașii pe care trebuie să-i parcurgi

De: Alexandra Costea 30/08/2024 | 21:54
Cum te poți înscrie la Insula Iubirii 2025. Pașii pe care trebuie să-i parcurgi

Sezonul 8 din Insula Iubirii a înregistrat o audiență impresionantă, mai ales în seara finalei. Printre cei care au urmărit cu interes emisiunea de la Antena 1, mii de fani și-au exprimat dorința de a participa în Thailanda, fie ca și concurenți, fie ca ispite. Castingul pentru Insula Iubirii 2025 a fost deschis de o lună și deja a depășit recordul de înscrieri.

Lacrimile lui Marcel Maluma, dansurile excentrice ale Iustinei sau curajul lui Andrei Rotaru de a trăi o poveste de dragoste cu ispita Diandra, în ciuda celor 10 ani de căsnicie, i-au inspirat pe fanii Insula Iubirii să își dorească propriile aventuri în Thailanda.

Castingul pentru Insula Iubirii 2025 a stabilit un record. În mai puțin de o lună, au aplicat peste 1500 de cupluri și peste 3000 de ispite pe casting.a1.ro pentru cel de-al nouălea sezon al emisiunii.

„După 8 sezoane de Insula Iubirii, ultimile trei produse de echipa actuală de producție, ai zice că nimic nu te mai poate surprinde. Dar se pare că Insula Iubirii nu este doar cel mai dur test al relației, este şi cel mai real test. Si așa s-a creat acest fenomen, prin „familiaritatea’ situaţiilor şi a contextelor cu care cei de acasă sau, mai nou, din terase, se pot identifica, undercover sau nu.

Acest sezon a devenit fenomen național şi cu aportul social media, Insula Iubirii find probabil primul proiect din peisajul media/TV în care oameni obişnuiţi să consume preponderent online s-au îndreptat către tv. Şi pentru asta le mulțumim. Acest proiect este unul din cele mai grele din experiența noastră profesională, toate etapele de casting, pregătire, filmare, montaj, difuzare pentru un întreg sezon durând cel puțin un an de zile. Iar pentru asta le mulțumim tuturor celor implicaţi, nimic nu era posibil fără ei ! Știu ei de ce…acum știți si voi , vâzând rezultatul”, a dezvăluit Emilia Vlad, producător general şi Alex Fotea, producător creativ Insula Iubirii.

Citește și: Anamaria de la Insula Iubirii, prima reacție după ce a fost prinsă în ofsaid cu Claudiu: ”Era normal!”

Cum te poți înscrie la Insula Iubirii 2025

Castingul pentru „Insula Iubirii” 2025 a fost deschis după finala sezonului 8, prezentat de Radu Vâlcan, care a avut loc pe 29 august. Pentru a deveni ispită sau pentru a participa ca un cuplu în sezonul 9, trebuie să te înscrii la casting, parcurgând mai mulți pași.

Pe casting.a1.ro există o secțiune dedicată emisiunii „Insula Iubirii”, unde găsești mesajul: „Ispite irezistibile și cupluri puternice. Intens, real și revelator. Te provoacă și îți arată adevărul. Insula Iubirii este paradisul celui mai dur test al fidelității! Tentație versus relație. Înscrie-te la casting!”.

Pentru a aplica, trebuie să completezi mai multe informații personale: nume, prenume, data nașterii, sex, înălțimea, e-mail, telefon, adresă, starea civilă, ocupație, profiluri de Facebook și Instagram, câteva fotografii, precum și rolul dorit (ispită sau cuplu).

După completarea acestor date, vei răspunde la întrebări precum: „Ai mai participat la alte emisiuni?”, „Descrie-te în 5 cuvinte! Calități și defecte”, „Care sunt hobby-urile tale?”, „Descrie partenerul ideal pentru tine”.

Următorul pas este să încarci un videoclip de prezentare și să trimiți aplicația ta pentru „Insula Iubirii”, așteptând un răspuns din partea echipei emisiunii.

Ce rating a avut emisiunea fenomen de la Antena 1

Potrivit Kantar Media, finala sezonului 8 al emisiunii „Insula Iubirii”, prezentată de Radu Vâlcan, a fost lider în audiențe pe toate categoriile de public. În intervalul 20:28 – 00:31, Antena 1 a obținut 8.5 puncte de rating și 31.1% cotă de piață în rândul publicului comercial cu vârste între 21 și 54 de ani, în timp ce Pro TV a înregistrat 5.5 puncte de rating și 20.3% cotă de piață.

Clasamentul se menține și în rândul publicului urban, unde Antena 1 cu „Insula Iubirii” a ocupat prima poziție cu 6.8 puncte de rating și 21.3% cotă de piață, urmată de Pro TV cu 5.2 puncte de rating și 16.2% cotă de piață. La nivel național, Antena 1 a fost lider de audiență cu 6.1 puncte de rating și 19.6% cotă de piață, iar Pro TV a obținut 5.7 puncte de rating și 18.5% cotă de piață.

În plus, Antena 1 a dominat întregul interval orar Whole Day, cu 2.8 puncte de audiență și 22.8% cotă de piață pe segmentul comercial, în timp ce Pro TV a ocupat locul doi cu 2.6 puncte de rating și 21.5% cotă de piață. De asemenea, Antena 1 a fost lider și în Prime Time, pe publicul comercial, cu 6.5 puncte de rating și 24.5% cotă de piață. În minutul de aur, înregistrat la 00:16, 45% dintre telespectatori urmăreau finala „Insula Iubirii”.

Citește și: Eric, blocat de Cristina Rotaru după ce s-au terminat filmările de la Insula Iubirii. A fost mâna diabolică a lui Andrei?!

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Și-a început cariera în presă în anul 2021, la Kanal D. A lucrat ca redactor aproape 3 ani pentru site-ul stirilekanald.ro. În prezent este redactor al publicației CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL. Alexandra a absolvit citeste mai mult
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Vedete cu lenjeria intimă la vedere! Topul celor mai transparenți chiloței
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot fi folosite foarte bine”
Toalete cu uși decupate, la un liceu din Sibiu. Directoarea instituției: „Băile sunt curate, pot...
VIDEO Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la poliție. Cum se apără Bassam Dabbas
VIDEO Hairstylistul vedetelor a făcut scandal în trafic, iar șoferița agresată a depus plângere la...
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom revedea” Părinții tinerei așteaptă ca trupul neînsuflețit al Denisei să ajungă în România
Mesajul dureros transmis de tatăl Denisei, stewardesa găsită moartă în Japonia: „Până când ne vom...
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape. Iadul s-a dezlănțuit pe pământ
Inundații catastrofale, la Galați: patru oameni au murit, iar străzile au fost măturate de ape....
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în casă. „Pe toți îi aliniez. Mai am momente pentru care îmi torn cenușă în cap.”
Simona Gherghe, despre viața de mamă, cu doi copii. Ce reguli are prezentatoarea TV în...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Inundaţii fără precedent în Galaţi: au căzut aproape 200 l/mp în mai puțin de 24 ore. 4 oameni au murit, alte sute așteaptă să fie salvați. Bani de Rezerva de Stat pentru sinistraţi
Inundaţii fără precedent în Galaţi: au căzut aproape 200 l/mp în mai puțin de 24...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Oamenii de știință au găsit FORME de VIAȚĂ deasupra Pământului!
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. A fost puternic industrializat în trecut, cu nu mai puțin de 10 fabrici, iar astăzi este considerat o adevărată perlă a turismului românesc. E vizitat de zeci de mii de turiști, dar părăsit de locuitori, mai are doar 3.901
Orașul celebru din România care s-a depopulat masiv. A fost puternic industrializat în trecut, cu...
Solutia ieftină cu care e bine să stropești trandafirii din curte sau ghiveci ca să-i scapi de păduchii verzi. O ai și tu în casă, dar nu știi cât de benefică e pentru florile tale
Solutia ieftină cu care e bine să stropești trandafirii din curte sau ghiveci ca să-i...
Cutremur total în România. Băsescu îl îngroapă pe Geoană: Eu îmi amintesc!
Cutremur total în România. Băsescu îl îngroapă pe Geoană: Eu îmi amintesc!
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Gina Pistol, gafă de zile mari la Masterchef! Ce a făcut celebra prezentatoare
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun experţii: „Ar fi o escaladare dramatică a conflictului”
Opţiunile lui Putin pentru a răspunde rachetelor ucrainene ar putea include un test nuclear, spun...
Doliu în televiziune. Marele actor s-a stins. Milioane de oameni l-au iubit
Doliu în televiziune. Marele actor s-a stins. Milioane de oameni l-au iubit
Când va ninge în România. Vremea se va schimba radical
Când va ninge în România. Vremea se va schimba radical
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba română. Prezentatorul Podcastito Asia Express e revoltat
Ce a pățit Nelu Cortea în Ungaria, după ce a fost auzit vorbind în limba...
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice consumă
Dieta minune a lui Ilie Dumitrescu. Ce mănâncă la miezul nopţii şi ce băuturi alcoolice...
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă pe lângă medicină
Din ce face bani ispita Maria Tebieș după Insula Iubirii. Cu ce se mai ocupă...
De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului
De ce Connect-R și Alex Velea nu au permis de conducere? Răspunsul amuzant al artistului
Horoscop zilnic pentru duminică, 15 septembrie 2024. Schimbări uriașe pentru Taur, bani mulți pentru Rac
Horoscop zilnic pentru duminică, 15 septembrie 2024. Schimbări uriașe pentru Taur, bani mulți pentru Rac
Cum se scrie corect gramatical: odată sau o dată? Cuvântul care le pune mari probleme românilor, mulți greșesc
Cum se scrie corect gramatical: odată sau o dată? Cuvântul care le pune mari probleme...
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
Cum a făcut față Daliana Răducan celebrității lui Răzvan Simion, la începutul relației
×