Are 64 de ani și o energie pentru care este invidiat chiar și de tinerii cu care lucrează. Nea Mărin reușește să se mențină în formă și să uimească pe toată lumea cu forma sa de invidiat. Într-un interviu recent, Nea Mărin a spus care sunt secretele la care apelează pentru a fi atât de vioi.
Nea Mărin, pe numele real Marian Barbu, a făcut show în fiecare emisiune în care a fost implicat. Deși este coregraf și dansator de meserie, Nea Mărin a reușit să se facă remarcat prin intermediul emisiunilor și proiectelor de la Antena 1, în care a demonstrat cum se face munca adevărată. A pus la treabă multe vedete, în cadrul emisiunii „Poftiți pe la noi” și a pus mâna pe bâtă, ori de câte ori a fost nevoie, pentru a disciplina fiecare participant în parte. Îi place să-și pună amprenta pe tot ceea ce face și, tocmai în acest mod își ia toată energia.
Multă lume se întreabă cum reușește Nea Mărin să se mențină în formă și la ce trucuri apelează pentru a avea condiția fizică pe care o are.
Nea Mărin a recunoscut că mănâncă foarte multe fructe și legume, iar diminețile încep, întotdeauna, cu puțină mișcare.
„De ani de zile îmi încep diminețile făcând mișcare. La primele ore, înot sau merg cu bicicleta. Nu sunt un gurmand și mănânc foarte multe legume și fructe. Îmi place să îmi pregătesc singur micul dejun și cina. De prânz se ocupă soția, iar, mesele sunt întotdeauna la ore fixe. În fiecare dimineață la 7.00 mănânc roșie, ardei, castravete, brânză de la țară și beau o cană de ceai. Prânzul este la 13.30, iar cina la 18.30-19.00“, a mărturisit Nea Mărin, pentru Viva.
(CITEȘTE ȘI: Prima reacție a lui Nea Marin, după ce a aflat că Daniela Crudu o să devină mămică: „Toate devin serioase”)
Un alt secret este renunțarea la mezeluri. Nea Mărin a renunțat la astfel de preparate de 20 de ani și susține că îi este mult mai bine așa.
„Nu mănânc mezeluri, iar timp de douăzeci de ani, de la 40 la 60 de ani, nu am consumat carne de porc și mi-a fost foarte bine. De trei ani și jumătate am început să mănânc, dar foarte puțin.
Îmi place carnea de rață, gâscă, curcă, bibilică, în principiu carne de țară, de la mătuși sau prieteni“, a mai declarat vedeta, potrivit sursei menționate anterior.