Sarbatorile Pascale sunt un bun prilej de a ne delecta cu delicioasele preparate culinare traditionale de pe masa imbelsugata. Dar, pe cat sunt de gustoase, pe atat de tare iti pot afecta sanatatea daca nu le consumi cu moderatie. Iata cum poti sa mananci sanatos de Paste, astfel incat sa ai sarbatori cu adevarat fericite.
Nu consuma friptura de miel cu cartofi sau orez
Da startul mesei de Paste cu o salata usoara si abia dupa o jumatate de ora treci la friptura de miel. Ca sa nu ai probleme cu digestia, asociaza friptura cu legume sotate sau cu muraturi de fermentatie, nicidecum cu alimente care contin amidon, gen cartofi sau orez. De asemenea, drobul de miel trebuie sa contina multa verdeata ca sa fie digerat mai usor. Chiar daca esti o persoana sanatoasa, ouale pot fi periculoase, asa ca nu consuma mai mult de unul pe zi. Fa tot posibilul sa nu consmui mai mult de un aliment concentrat la fiecare masa.