Cum poti slabi rapid trei kilograme

De: Cancan
Publicat: 03/07/2012 | 00:00
Cori Gramescu - Specialist fitness sŸi nutritie www.ladyfit.ro

Cum sa ne revenim dupa vacanta? „M-am intors din vacanta cu cateva kilograme in plus, intrucat nu m-am putut abtine de la bufetul suedez cu care hotelul ne tenta in fiecare zi. Cum as putea sa scap de surplusul de greutate cat mai repede?” Ruxandra S. Raspuns Vei slabi garantat pana la trei kilograme daca urmezi dieta fulger pe care ti-o propun. Mai mult, dupa aceasta dieta te vei simti mult mai „usoara” si mai sanatoasa. Aceasta dieta de detoxifiere este bazata pe legume de sezon, nuci si lactate naturale si patru litri de lichide pe zi. Pe durata celor patru zile de detoxifiere, trebuie sa elimini complet cafeaua, alcoolul si tutunul! Lichidele recomandate sunt apa plata, ceaiul de urzici, ceaiul detoxifiant si sucul de sfecla rosie. Antrenamentele sunt obligatorii, zilnic, cate o ora pe zi: o zi Cardio, Taebo Technique sau Essential Fitness si o zi programe de tonifiere, cu greutati libere si benzi elastice si exercitii bazate pe principiile antrenamentului metabolic, cum ar fi Upper Body Tone, Flex Fitness, Fitness Evolution sau 3D Fitness. Exercitiile fizice sunt menite sa imbunatateasca tonusul muscular si sa reduca stratul adipos. Exercitiile cardio sunt eficiente in eliminarea grasimii, in timp ce exercitiile de rezistenta si forta cresc si tonifica masa musculara. Iata si dieta: Mic dejun: salata dintr-o jumatate de avocado, o rosie, un ardei gras si salata verde creata, din belsug. Adaugati o lingura de ulei de masline si putina zeama de lamaie. Gustarea 1: un iaurt natural, de maximum 2% grasime. Pranz: un bol de supa cruda de rosii (rosii, telina apio, ardei rosu, apa) si o salata energizanta cu germeni de alfalfa – salata verde mix, ardei verde, seminte de dovleac crude, rosii cherry, o lingura de ulei de masline, zeama de lamaie. Germenii de alfalfa se gasesc in plafare. Gustarea 2: 30 de grame de migdale/caju/nuci crude. Cina: quinoa de primavara (2 linguri quinoa fiarta, 2 rosii taiate cuburi, un ardei gras taiat cuburi, 2 legaturi de patrunjel verde tocat marunt, zeama de lamaie). Se amesteca legumele, apoi se decoreaza cu cateva frunze de patrunjel verde, o felie de lamaie si se stropeste cu putin ulei de masline extravirgin.