Despărțirea de Pro TV nu l-a afectat deloc, ba din contră. Chef Adrian Hădean s-a axat pe social media, unde își promovează, cu succes, proiectele și afacerea. CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, vă prezintă, în exclusivitate, cele mai recente imagini cu fostul jurat de la MasterChef, la aproape patru ani și jumătate de când a încheiat contractul cu celebrul post de televiziune.
(VEZI AICI: “CHEF”-UL ŞI… ŞEFA! CÂT DE SEXY E NEVASTA LUI ADI HADEAN DE LA “MASTERCHEF”! CANCAN.RO I-A FILMAT ÎN MIEZ DE NOAPTE!)
Adrian Hădean, cunoscut publicului larg mai ales pentru rolul de membru în juriul de la MasterChef, a apărut tot mai rar pe micul ecran după ce a încheiat contractul cu Pro TV, pe 31 decembrie 2015. În ultimii patru ani și jumătate s-a concentrat asupra familiei, dar și pe proiectele personale și afacerii, pe care le promovează pe rețelele sociale.
Astfel, în 2017, Adrian Hădean a înființat o companie de catering, care pare că merge foarte bine în prezent, chiar dacă ne aflăm în pandemie de COVID-19. “Ne apropiem de 26.000 de porții livrate. Vă mulțumim!”, este mesajul scris pe Facebook, pe 30 aprilie, de fostul jurat de la MasterChef. În plus, a scris mai multe cărți și a pus bazele a două proiecte online, #outofthekitchen și #hadeanrun.
În concluzie, situația lui Adrian Hădean este bună pe toate planurile, iar despărțirea de Pro TV nu l-a afectat. La aproape patru ani și jumătate distanță, CANCAN.RO, site-ul nr. 1 din România, l-a întâlnit pe fostul jurat de la MasterChef în zona Floreasca din Capitală, în timp ce aștepta două pachete, la poarta unei vile. Era îmbrăcat lejer, dar cu o pălărie haioasă pe cap, care a ieșit în evidență.
Ajuns între timp la 42 de ani, Adrian Hădean pare într-o formă fizică bună, la fel ca în perioada când era sub contract cu Pro TV. Cele două pachete au venit pe rând, iar ex-juratul de la MasterChef le-a așteptat cu răbdare, primindu-le peste poartă. Din primul adus chiar a și gustat imediat ce l-a primit, deoarece conținea ceva delicios, care i-a făcut o poftă teribilă vedetei.
Debutul în bucătăria profesionistă l-a făcut la vârsta de 19 de ani, iar după patru ani apărea în prima sa emisiune de profil, “Sare şi Piper”, urmată de multe alte apariţii televizate. Un an mai târziu, publică prima carte culinară, iar în 2004 îşi deschide primul restaurant.
(CITEȘTE ȘI: CUM ARATĂ FOSTUL JURAT DE LA ”MASTERCHEF” LA 5 ANI DE LA RETRAGEREA ”DE PE STICLĂ”. POARTĂ DOLIU DUPĂ CE…)
Ulterior, a făcut o serie de stagii de pregătire profesională în România, Europa (Spania, Franţa, Germania) şi Asia (Singapore, Malaezia, Thailanda). În 2014, a devenit membru în juriul de la MasterChef, alături de Patrizia Paglieri și Florin Scripcă, unde a rămas timp de două sezoane.
Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected] sau pe Whatsapp la 0741 CANCAN (226.226)