Cum arăta Pescobar în urmă cu 12 ani, când vindea raci pe pârtia din Poiana Brașov. FOTO
Paul Nicolau a dat lovitura cu restaurantele sale, pe care le-a deschis în mai multe colțuri ale țării. Pescobar a devenit cunoscut și-n spațiul public datorită Tavernei Racilor, afacerea lui pe care a clădit-o și care se bucură de mult succes în rândul clienților. Recent, afaceristul și-a adus aminte cum au fost începuturile lui în acest domeniu, postând niște fotografii de acum 12 ani. Mulți au rămas fără reacție atunci când au văzut că a plecat de jos!
Paul Nicolau a devenit cunoscut în spațiul public datorită afacerii sale cu racii. În urmă cu mulți ani, el a clădit imperiul „Taverna Racilor”, care-i aduce astăzi un profit frumos, pe lângă faimă. Are restaurante în mai multe colțuri ale țării, iar afacerea lui se bucură de un succes colosal în rândul clienților.
Cum au arătat începuturile lui Pescobar la „Taverna Racilor”
Înainte să ajungă atât de cunoscut în showbizul de la noi, afaceristul a început de jos. Nu de puține ori a povestit cum a clădit „Taverna Racilor” și cum a ajuns să fie numit „omul cu racii”. Paul Nicolau a postat două imagini sugestive de pe vremea când afacerea sa era la început.
Nu a avut noroc de locații luxoase din prima, căci în urmă cu 12 ani el clădise „Taverna Racilor” pe pârtie la Poiana Brașov. A ținut să le arate tuturor două fotografii de la acea vreme, când era înconjurat de oamenii care l-au susținut de la bun început.
CITEȘTE ȘI: Unde a petrecut Pescobar Revelionul cu noua iubită, de fapt. Nimeni nu se aștepta la asta!
„Acum 12 ani, in Poiana Brașov, când vindeam raci pe pârtie”, a scris afaceristul, pe contul lui de Instagram.
„Paul, felicitări…prin muncă si devotament ai ajuns astăzi un brand”, l-a felicitat un internaut.
Altcineva i-a mai scris că: „Regele la raci, ți-ai atins scopul vieții, bravo”.
Paul Nicolau mărturisea, acum ceva vreme, cum i-a venit brilianta idee de a pune bazele unei afaceri cu raci. I-a fost foarte greu la început, pentru că nu avea suficienți bani să se descurce, însă cu timpul totul s-a aranjat frumos, iar Pescobar a ajuns să câștige sume frumoase.
„Am început afacerea cu raci acum 8 ani după un search pe Google: idei de afaceri. A fost extraordinar de greu deoarece totul a început fără bani, iar când faci afaceri fără bani, faci slalom în a găsi soluţii. La început aveam un singur angajat şi anume eu. Vând anual peste 150.000 de porţii de mâncare la restaurant şi în online, prin platforma Fish To Door, şi am încheiat anul cu 22.000 de colete trimise către clienţi”, spunea Pescobar, într-un interviu mai vechi.