Cum arata cea mai celebra soacra din Romania dupa ce a nascut de doua ori si mananca pana crapa!
Acuzata ca si-a incordat muschii la nunta fiicei sale pana i-a stricat acesteia petrecerea, Anda Ghita ne arata acum la propriu de ce e in stare. Combina perfect abdomenele, bicepsii sau tricepsii, cu papanasi, chiftele si alte bombe calorice.
Locul Andei Ghita nu mai e la cratita! Dupa esecul de la master chef, soacra lui Atodiresei s-a refugiat in sala de sport acolo unde isi incordeaza muschii o data la doua zile.
“Fiecare dintre noi avem un organ… fiecare cu organul lui, un muschi care se dezvolta mai bine, care e punctul tau forte. La mine este abdomenul. Si apoi, toate cele, la pachet.”, a declarat Anda in emisiunea Cancan.ro de la Acasa tv.
Desi isi ascunde varsta si nici n-o arata, cea mai celebra soacra din Romania e trecuta bine de 40 de ani. Are doi copii pe care i-a facut imediat dupa majorat.
“A fost ok, am fost o mamica tanara si atunci corpul se regenereaza mult mai repede.”, a marturisit Anda.
Desi spune ca nu face mari eforturi sa-si mentina silueta, cand se pune la masa nu se incurca!
“Eu nu pun pe mine, ca sunt dracoasa!.Dar eu mananc! Mananc! Asta nu intelege lumea, de toate si orice. Nu o frunza de salata sau… Am incercat o dieta dar pentru sanatate nu pentru a slabi. Si cine vrea sa ma creada, bine, cine nu, asta e. Am gatit ieri putin. Niste mazare cu somon si atat. A, nu, nu si chiftele! Stai sa-ti spun c-am fost in Bucovina si am mancat hribi cu smantana si mamaliga, si am mancat muschiulet de porc, am mancat de toate, am mancat si papanasi!”, a mai spus soacra lui Ionut Atodiresei pentru emisiunea Cancan.ro
Marius Dan