Cum a slăbit Cătălin Crișan 32 de kilograme în 66 de zile
Cătălin Crișan este cunoscut datorită numeroaselor proiecte muzicale pe care le-a realizat cu succes vreme de peste 30 de ani. De-a lungul timpului, artistul a trecut prin fluctuații de greutate, astfel că și-a dorit o schimbare de proporții. Cătălin Crișan a apelat la un medic specialist, care i-a recomandat să mănânce puțin, dar des. Mai precis de 5 ori pe zi, la interval de trei ore. Surprinzător sau nu, artistul a reușit să piardă nu mai puțin de 32 de kilograme în 66 de zile.
Astfel că dieta lui Cătălin Crișan a devenit virală. Mai ales că meniul este compus din carne, ouă, legume, fructe și lactate.
Ce recomandări trebuie urmate cu strictețe
Din dietă sunt excluse însă anumite fructe și legume, cum ar fi strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscată. Totodată, mișcarea este nelipsită din program, deoarece favorizează eliminarea rapidă a toxinelor din corp. Iată care sunt recomandările dietei “Cătălin Crișan”:
– Se iau cinci mese pe zi, din trei în trei ore. Nu se sare peste mese.
– Nu se mănâncă între mese.
– Nu se mănâncă altceva în afară de alimentele specificate în regim.
– Se consumă trei litri de lichide pe zi – apă, ceai, cafea. Sunt interzise sucurile.
– Nu se mănâncă după ora 20.00.
– Se găteşte fără ulei.
(CITEȘTE ȘI: CĂTĂLIN CRIȘAN, DEZVĂLUIRI DIN INTIMITATE: ”AM CURTAT-O PE OANA SÎRBU”)
Cele şase etape din dieta lui Cătălin Crişan
Etapa 1 – două săptămâni
Carne, peşte, organe, mezeluri, în orice cantitate, brânzeturi fermentate în limita a 100 de grame pe zi, un ou pe zi. Sunt permise condimentele, mai puţin hrean, ceapă, usturoi. Sunt interzise zahărul şi mierea.
Etapa 2 – nouă zile
În primele trei zile: fructe crude sau gătite în limita a 500 de grame pe zi, legume crude sau gătite în orice cantitate şi lactate proaspete în limita a 400 de grame pe zi – lapte, chefir, caş, lapte bătut, brânză de vaci. Sunt interzise: strugurii, perele, prunele, smochinele, stafidele, nucile, seminţele, cartofii, porumbul, fasolea uscată. În următoarele şase zile se consumă carne, mezeluri şi ouă în orice cantitate.
Etapa 3 – 12 zile
În primele zile se consumă două ouă pe zi şi 100 de grame de brânzeturi nefermentate. Două din mese vor consta în legume verzi, în orice cantitate – spanac, urzici, castraveţi, varză, broccoli etc.
În următoarele trei zile se mănâncă ouă, mezeluri şi carne în orice cantitate. Urmează trei zile de fructe şi legume – fructe în limita a 500 grame pe zi, legume fără restricţii şi lactate, maxim 500 de grame pe zi.
În ultimele trei zile, se mănâncă din nou carne, mezeluri şi ouă, fără limite.
Etapa 4 – 13 zile
În primele două zile se mănâncă fructe, 500 de grame pe zi, legume fără restricţie şi lactate, maxim 500 de grame pe zi. Următoarele trei zile sunt cele de carne – carne şi mezeluri în orice cantitate. La una din mese se mănâncă o salată verde. Urmează două zile de fructe şi legume. Apoi o zi de lactate proaspete, maxim 500 de grame. Două zile de fucte şi legume. Trei zile carne şi mezeluri.
Etapa 5 – 8 zile
În primele două zile se mănâncă fructe şi legume. Următoarea zi se mănâncă lactate proaspete. Urmează două zile de fructe şi legume, plus trei zile de carne slabă şi mezeluri.
Etapa 6 – 10 zile
În primele două zile se mănâncă lactate, maxim 400 de grame pe zi, fructe, maxim 500 de grame pe zi şi legume fără limită de cantitate. Urmează opt zile în care se alternează câte o zi de fructe şi legume cu o zi de carne, mezeluri şi ouă.
This browser does not support the video element.