Cum a reacționat această americancă după ce a mâncat un covrig de la semigeria Luca din București: „First covrig în Romania”
Covrigul este gustarea preferată a românilor, însă turiștii străini care încearcă pentru prima dată celebrul produs de patiserie nu sunt de aceeași părere. Cum a reacționat o americancă după ce a mâncat un covrig de la simigeria Luca din București.
Primul covrig în România a fost o experiență destul de banală pentru o turistă americancă. Pe lângă alte mâncăruri tradiționale pe care țara noastră le are, covrigul se pare că a devenit un nou simbol național. Mulți români îl consumă zilnic, iar turiștii străini nu părăsesc țara fără să guste un covrig de la renumitele simigerii.
Ce reacție a avut o americancă atunci când a mâncat pentru prima dată un covrig de la Luca
Într-o călătorie gastronomică prin România, doi turiști americani au mâncat pentru prima dată covrigi de la simigeria Luca din București. Produsele de patiserie nu i-au impresionat foarte tare, însă, într-un final, s-au declarat destul de încântați de covrigul de toate zilele al românilor.
”Cașcavalul este doar pe exterior. Am crezut că este umplut. Este un fel de pâine cu parmezan în formă de cerc”, a spus americanca.
Dacă ”pâinea cu parmezan” nu prea i-a convins, cei doi turiști au decis să încerce și Luca picant, preparat asemănător hotdog-ului american. Un cârnăcior picant cu puțin sos de maioneză și varză roșie învelit într-un aluat de covrig rumenit bine în cuptor. Gustarea i-a cucerit definitiv.
”Este grozav. Aluatul este rumenit și gustos, varza este foarte gustoasă, iar sosul din interior este foarte bun. Este destul de picant, însă varza este ușor dulce, iar combinația de gusturi este una reușită. Este un preparat bun pentru o primă gustare în România”, au mai spus turiștii americani.
Citește și: DOI TURIȘTI BRITANICI, ȘOCAȚI DE CEEA CE AU GĂSIT ÎN ROMÂNIA: „MĂ SIMT DE PARCĂ AȘ MERGE PE ALTĂ PLANETĂ”