Cum a murit soțul Natașei Raab. Medicul Val Guțul s-a stins în miez de noapte: „Am rămas singură, Doamne”
Actrița Natașa Raab, momente de cumpănă după moartea soțului ei. Medicul Val Guțul suferea de o boală cumplită, iar organismul său a cedat, în cele din urmă.
Soțul Natașei Raab suferea de cancer la vezică. Din nefericire, în luna martie, soțul actriței a fost prins la mijloc într-un scandal al… doctorilor din Craiova. Val Guțul s-a internat pentru a fi operat la secția de Urologie, însă intervenția a fost reprogramată din cauza unui incident șocant. Pentru că medicul ales a fost dr. Mugur Riza care se afla în dizgraţia conducerii secţiei, operația nu a putut fi realizată la timp. ”Am cancer, nu mă interesează scandalul dintre voi, medicii. Eu vreau să trăiesc!”, spunea, atunci, Val Guțul.
”Am rămas singură, Doamne. Soțul meu, prietenul de o viață, m-a lăsat a nimănui. Vreau să mor și eu. Avea doar 66 de ani”, a fost mesajul cutremurător al marii actrițe.
‘Sincere condoleanțe!!! Dumnezeu să-l odihnească în liniște și pace !!! ??, Condoleanțe! Dumnezeu să-l primească!, Dumnezeu să îl așeze la dreapta Sa!, Sincere condoleanțe! Dumnezeu să-l odihnească în pace și lumină veșnică!➕??, Nu o să muriți. Dumnezeu nu vă lasă, vă împinge înainte”, sunt doar câteva dintre mesajele celor care au dorit să o susțină pe actrița Natașa Raab.
Natașa Raab, o carieră de succes
După absolvirea facultății, Natașa Raab a devenit actriță la Teatrul „Marin Sorescu” din Craiova. De-a lungul anilor, ea a mai colaborat cu Teatrul Odeon din București și Teatrul Național din Cluj. A jucat în mai multe spectacole de teatru printre care Vărul Shakespeare, Unchiul Vanea, Ubu Rex cu scene din Macbeth, Hamlet, Romeo și Julieta de W. Shakespeare, Ferma animalelor de George Orwell, …Escu de T. Mușatescu, O masă pe cinste de G. Astalos, Pragul albastru de I.D. Sârbu, Tărâmuri întunecate de Harding Lernay, Nașterea de C. Voiculescu, Vacanță în Guadelupa de Pierre Sauvil și Eric Assous, Omul cu mârțoaga de Gheorghe Ciprian, Valsul hazardului de Victor Haim etc. În 1990, Natașa Raab a fost distinsă cu premiul UNITER.
A prezentat Festivalul Național „Maria Tănase”, Crizantema de Aur, Crizantema de Argint la Chișinău, evenimente culturale, emisiuni de radio și televiziune și a jucat în spoturi publicitare. A lansat la 27 decembrie 2003 albumul de muzică populară „Ardeleanca în Bănie” (20 de piese), fiind acompaniată de Ansamblul Folcloric „Maria Tănase”. De asemenea, predă la Departamentul de artă teatrală din cadrul Facultății de Litere din Craiova, având postul de conferențiar universitar doctor, și este membru al senatului UNITER.