Cum a apărut Anamaria Prodan la nunta fiicei lui Gigi Becali! Imaginile au devenit virale

Publicat: 13/10/2019 | 11:29

Fiica lui Gigi Becali s-a cununat religios, ieri, iar petrecerea desfășurată la Palatul Snagov a fost una fastuoasă. Jumătate de milion de euro l-a costat pe Gigi Becali această bucurie familială, iar invitații au avut parte de o noapte pe care nu o vor uita prea curând.

Printre cei care au fost prezenți la eveniment s-a numărat și Anamaria Prodan, aceasta reușind, ca de fiecare dată, să întoarcă privirile tuturor. Anamaria Prodan a îmbrăcat o rochie lungă, mulată, de culoare albastră, iar părul l-a prins în vârful capului, într-o coadă. Cu zâmbetul pe buze, vedeta s-a fotografiat alături de Gigi Becali și de alți invitați, iar fotografiile au fost ”urcate” pe pagina sa de Instagram.

”Us❤️The best of The best ! Love u, Patroane”, a scris Anamaria Prodan în dreptul fotografiei în care apare împreună cu Gigi Becali.

Anamaria Prodan, alături de Gigi Becali, fericitul socru mic

Petrecere grandioasă la Palatul Snagov

Petrecerea a avut loc la Palatul Snagov, acolo unde meniul a costat aproximativ 110 euro de persoană. Iar oferta culinară a fost pe măsură.

PRIMIRE OASPETI

  • Macaroons & Prosecco (welcome)
  • Display de fructe proaspete

GUSTARE RECE

  • File de somon afumat pe blinii cu sos de iaurt si marar,
  • Vol au vent cu pastrav afumat, nuci, busuioc si ceapa verde,
  • Pate de ficat de pasare cu aroma de vin de Porto
  • Terina din piept de curcan cu ficat si ciuperci
  • Rulada de cascaval si branza cu brunoise de ardei
  • Caprese- mozzarella, rosii, busuioc proaspat si ulei de masline,
  • Masline verzi si negre
  • Trio de salate cu otet balsamic

PESTE

  • File de somon cu sos de vin alb si chives, sparanghel infasurat in bacon si sote
    de ciuperci pleurotus

PREPARAT TRADITIONAL

  • Duo de sarmale – in foi de vita cu smantana & in foi de varza cu costita crocanta,
    mamaliguta si ardei iute

MIXED GRILL

  • Muschiulet de porc cu cimbru verde, piept de pui marinat cu ghimbir si usturoi,
    cotlete de berbecut marinate cu ulei de masline si lime, servite cu sos quattro
    formaggi
  • Cartofi wedges, legume la gratar cu aceto balsamico
    Salata asortata de sezon

TORT PERSONALIZAT