Mimi Brănescu, creatorul „Las Fierbinți”, interviu de senzație
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Culisele scandalului dintre Alin Văcăreanu şi „regii Timişoarei”. Iasmina Halas, fosta iubită a kickboxerului, rupe tăcerea!

Culisele scandalului dintre Alin Văcăreanu şi „regii Timişoarei”. Iasmina Halas, fosta iubită a kickboxerului, rupe tăcerea!

De: Andrei Iovan 12/08/2024 | 23:40

Incidentul care a avut loc zilele trecute la o sală de fitness din Timișoara, în care un bărbat a fost înjunghiat, a stârnit multe controverse. Luptătorul de kickboxing Alin Văcăreanu a ajuns în stare gravă la spitalul din Timișoara după ce trei interlopi l-au agresat. Unul dintre cei trei bărbați i-a înfipt boxerului un cuțit în spate, după ce inițial, ar fi încercat să-i taie gâtul, spun martorii. Fostul iubit al Iasminei Halas a ajuns în stare gravă la spital, fiind operat de două ori. Ulterior, oamenii legii l-au reținut și pe Alin Văcărescu, dar și doi dintre agresori, unul dintre ei reușind să părăsească țara. CANCAN.RO are detalii bombă despre cazul care a șocat vestul României, dar și declarații exclusive!

O postare acidă la adresa unor luptători s-a transformat într-o bătaie cu țevi și cuțite în toată regula! Totul ar fi pornit de la fostul iubit al Iasminei Halas care ar fi făcut un filmuleț în care i-ar fi ridiculizat pe sportivi. Între agresori și kickboxer exista un conflict mai vechi, gata, gata să izbucnească. Astfel, câteva cuvinte și o filmare au fost suficiente pentru a izbucni un scandal în toiul zilei, într-o sală de sport din Timișoara. Sportivul a fost înjughiat de o a treia persoană. Sursele CANCAN.RO au dezvăluit că agresorul ar mai fi fost condamnat în trecut, și abia ce ieșise din închisoare.

Fostul Iasminei Halas, înjunghiat de „Regii Timișoarei”

Fostul iubit al Iasminei Halas a fost înjunghiat într-o sală de fitness
Fostul iubit al Iasminei Halas a fost înjunghiat într-o sală de fitness

(CITEȘTE ȘI: Iasmina Halas, de la Puterea Dragostei, face declarații tulburătoare, după mariajul eșuat și sarcina pierdută: ”Am trăit în teroare!”)

Bărbații care l-au agresat pe Alin Văcăreanu în sala de fitness i-ar fi știut acestuia bine programul și ar fi venit acolo special să îl provoace. După ce i-au arătat ceva pe telefon, spiritele s-au încins, iar de aici până la o bătaie în toată regula n-a mai fost decât un pas. Alin Văcăreanu ar fi fost cel care a lovit primul, însă nu a avut nicio șansă în fața celor trei. Neagu Darius, în vârstă de 27 de ani și Eriko, zis Zeu, în vârstă de numai 23 de ani sunt doi dintre cei care l-au agresta pe sportivi. Originari din comuna Cârpiniș, Timiș, cei doi sportivi erau cunoscuți ca fiind agresivi. Nu ar fi fost feriți de scandaluri de-a lungul timpului și ar fi mers de mai multe ori să dea cu subsemanatul la Poliție. Imediat după scandal, cei doi au încercat să plece din țară, însă au fost prinși de poliție când se pregăteau să părăsească România pe la vama Cenad.

Acesta ar fi bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul iubi al Iasminei Halas
Acesta ar fi bărbatul care l-a înjunghiat pe fostul iubi al Iasminei Halas

Cel de-al treilea agresor, fiind și cel care l-a înjunghiat în spate pe Alin Văcăreanu, ar fi reușit să plece din țară și, spun sursele CANCAN.RO a ajuns în Anglia. Mai mult, bărbatul nu era străin de mediul pușcăriei, căci abia ce ieșise de acolo după ce primise în trecut o condamnare pentru tentativă de omor.

Luptătorul înjunghiat a ajuns de la spital direct la închisoare! Ce spune fosta iubită

Alin Văcăreanu a fost transportat de urgență la spitalul din Tmișoara acolo unde a suferit două intervenții chirurgicale. Imediat după operații, bărbatul a ajuns în custodia poliției din Timișoara pentru 24 ore sub aspectul săvârșirii infracțiunii de tulburarea liniștii publice, lovire și alte violențe. Ulterior acesta a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Și Neagu Darius și Eriko Zeu își așteaptă acum pedepsele.

Eriko Zeu ( foto stânga) și Neagu Darius, agresorii lui Alin Văcăreanu
Eriko Zeu ( foto stânga) și Neagu Darius, agresorii lui Alin Văcăreanu

(ACCESEAZĂ ȘI: Iasmina Halas, motivul pentru care a plecat din țară. „Loverboy-ul” o „traducea” cu mai multe domnișoare, iar ea încerca să „resusciteze” relația)

Fosta iubită a lui Alin Văcăreanu, Iasmina Halas a oferit câteva declarații pentru CANCAN.RO. Fosta lui Daminuță nu se aștepta ca fostul ei iubit să ajungă într-un scandal atât de violent.

„Îmi pare foarte rău de situația de care care am auzit de câteva zile. Nici nu știu cum să reacționez pentru că îmi pare tare rău. Nu cred că merita să pățească așa ceva, nimeni nu merita asta. Îi doresc sănătate și sper ca legea să-și facă treaba. Mi se pare aberant ca într-o sală de sport să poată intra cineva cu o armă albă și să fie la un pas să te omoare. 

 Nu știu ce s-a întâmplat, dar a fost un conflict de interese, cu siguranță. Eu nu am mai ținut legătura cu el, dar avem prieteni comuni și dacă vrea, mă poate suna și voi fi acolo” , a declarat Iasmina Halas pentru CANCAN.RO.

Alin Văcăreanu a intrat de-a lungul timpului în numeroase conflicte. În urmă cu doar o lună, luptătorul a fost închis pentru 24 de ore după ce a agresat-o pe mama copilului său într-un magazin din Timișoara în care femeia lucra. Bărbatul, orbit de gelozie că femeia ar fi umblat cu altcineva, a intrat în incintă și ar fi început să o lovească pe femeie de față cu toate colegele de muncă. Femeia a reușit să obțină un ordin de restricție pentru 30 de zile.

În urmă cu trei ani, Alin Văcăreanu a fost implicat într-un alt scadal la botezul băiețelului său. I-a fost incendiată mașina chiar în timpul evenimentului. Nici atunci nu s-a întâmplat nimic, a rămas așa în aer. El nu a depus niciodată plângere la poliție, însă, în acest caz, mai mult ca sigur o va face, spun sursele CANCAN.RO.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Ce s-a ales de Alina Plugaru! E de nerecunoscut acum, după ce s-a retras definitiv din industria pentru adulți. Din ce își câștigă banii
Ce s-a ales de Alina Plugaru! E de nerecunoscut acum, după ce s-a retras definitiv...
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
FOTO. Ea este cea mai sexy culturistă din România!
A murit legendarul actor al Generației de Aur! Toată lumea i-a iubit vocea
A murit legendarul actor al Generației de Aur! Toată lumea i-a iubit vocea
Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire de gradul zero la școala unde învață fetițele lor. Detaliul pe care fanii nu l-au putut trece cu vedere. FOTO
Pepe și Raluca Pastramă, întâlnire de gradul zero la școala unde învață fetițele lor. Detaliul...
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure pe care blonda le-a făcut despre tatăl fetiței sale! Ce s-a întâmplat în curtea școlii spune totul despre relația lor
Bianca Drăgușanu și Victor Slav, întâlnire de gradul zero la școala Sofiei, după declarațiile dure...
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Efectele propagandei Kremlinului asupra soldaților ruși: Val uriaș de sinucideri pentru a nu se preda
Țările europene în care elevii pot lua un an pauză de la școală. Motivul important pentru care s-a adoptat acest sistem
Țările europene în care elevii pot lua un an pauză de la școală. Motivul important...
Este bine să ții piciorul pe frână când stai la semafor, sau nu?
Este bine să ții piciorul pe frână când stai la semafor, sau nu?
Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și la ce emisiune a participat alături de fostul iubit
Cine este Bianca Giurcă, noua concurentă din Casa Iubirii! Câți ani are, unde locuiește și...
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a dispărut. Șocant cum a fost găsită pe 7 septembrie
Melissa s-a căsătorit pe 24 august și la nici două săptămâni de la nuntă a...
Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care mă sfâșie. Simt nevoia să vorbesc cu ea.”
Cum se simte Oana Roman, la șase luni după decesul mamei sale. „Sunt momente care...
Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian! A fost îmbrăcată în aur din cap până în picioare la cununia civilă! Imagini spectaculoase din ziua cea mare
Povestea uluitoare a Andrei Medintu, afacerista din România care s-a căsătorit cu un milionar indian!...
Logan-ul a împlinit 20 de ani. Cât costa primul model şi povestea românului care a făcut un milion de km cu el
Logan-ul a împlinit 20 de ani. Cât costa primul model şi povestea românului care a...
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
BANCUL ZILEI. Sultanul: - Eunuc, adu-mi nevasta cu numărul 80!
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Puțini îi ȘTIU NUMELE! PRIMUL aviator ROMÂN care a...
Puțini îi ȘTIU NUMELE! PRIMUL aviator ROMÂN care a...
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși:
Neașteptat cum au apărut Bianca Drăgușanu și Victor Slav împreună! Toți au rămas surprinși: "Sunt...
Produsul ieftin care îți face baia să strălucească de curățenie. Se găsește în orice supermarket și e simplu de folosit
Produsul ieftin care îți face baia să strălucească de curățenie. Se găsește în orice supermarket...
Orașul din România în care se construiește pe bandă rulantă. Se fac lucrări pentru noi pontoane, locuri de joacă, alei, dar și un teatru de vară
Orașul din România în care se construiește pe bandă rulantă. Se fac lucrări pentru noi...
Ungaria e la ani lumină de România. Viktor Orban ne-a umilit. Cum ne-a dat peste nas
Ungaria e la ani lumină de România. Viktor Orban ne-a umilit. Cum ne-a dat peste...
Şoc în showbiz. Andreea Bălan a anunţat despărţirea, anunţ oficial
Şoc în showbiz. Andreea Bălan a anunţat despărţirea, anunţ oficial
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
EA a dezvăluit fotbaliștii ICONS pentru EA SPORTS FC 25
Avertismentul lui Bill Gates: Dacă vom reuşi să evităm încă un mare război, lumea va fi lovită de o nouă pandemie
Avertismentul lui Bill Gates: Dacă vom reuşi să evităm încă un mare război, lumea va...
Trădare pentru Antena 1. O altă vedetă părăsește trustul și se alătură PRO TV: ”Șoc. E oficial”
Trădare pentru Antena 1. O altă vedetă părăsește trustul și se alătură PRO TV: ”Șoc....
Schimbare radicală pentru acești pensionari. Se schimbă veniturile
Schimbare radicală pentru acești pensionari. Se schimbă veniturile
Milionarul Sever Mureșan a fost transferat, de urgență, la un spital din Franța. Avea 1 % șanse de supraviețuire
Milionarul Sever Mureșan a fost transferat, de urgență, la un spital din Franța. Avea 1...
Până la stele şi dincolo de ele! Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste direct de la meciul României
Până la stele şi dincolo de ele! Soţia lui Alexandru Mitriţă, declaraţie superbă de dragoste...
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei nenăscută. Ce reacție a avut Cornel Luchian
Ce mesaj a transmis Iustina Loghin de la Insula Iubirii sezonul 8 către fiica ei...
Ilinca Vandici, complice pentru un eveniment emoționant!
Ilinca Vandici, complice pentru un eveniment emoționant!
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de întrebuințări și se spune că și Cleopatra o folosea ca să-ți mențină frumusețea
Planta care poate umple de bani. Este cunoscută ca “aurul roșu”, are o mulțime de...
Ce să pui alături de varză în borcane ca să-i dai cel mai bun gust. Ingredientul neașteptat care o transformă într-un deliciu pe care-l vei savura la iarnă
Ce să pui alături de varză în borcane ca să-i dai cel mai bun gust....
Simona Pătruleasa a demisionat de la Kanal D. Ce motiv a invocat prezentatoarea de știri
Simona Pătruleasa a demisionat de la Kanal D. Ce motiv a invocat prezentatoarea de știri
×