Cu cine împarte banii de la restaurant Dani Oțil. Matinalul de la Antena 1 nu este unicul patron de la „The Grill”
Dani Oțil (43 de ani) se bucură de succes în televiziune, dar și în domeniul HoReCa. Matinalul de la Antena 1 deține restaurantul „The Grill” în zona de Nord a Capitalei, însă nu este unicul patron. Află, în articol, cu cine împarte banii prezentatorul TV.
„The Grill” este un restaurant apreciat în București, cu preparate originale și gustoase. Iar prețurile nu sunt deloc mici, așadar și profitul trebuie să fie unul mai mult decât mulțumitor. Chiar și prietenii lui Dani Oțil s-au plâns de notele de plată pe care le-au avut de achitat la restaurantul prezentatorului TV. Spre exemplu, Mihai Bobonete a povestit experiența lui acolo și a mărturisit că nu va mai merge.
Citește și: ARE PREȚURI ATÂT DE MARI LA PROPRIUL RESTAURANT, ÎNCÂT… DANI OȚIL MĂNÂNCĂ ȘI EL LA REDUCERE!
„Când a venit nota aia, eu am crezut că voi v-ați certat. I-am zis Cătălinei: «Eu cred că Neața cu Răzvan și Dani rămâne doar cu Răzvan». Mâncasem niște felii de șnițel și șuncă. M-am uitat pe notă și am văzut 15 milioane (lei vechi), m-am uitat și pe spate și am zis că cred că e greșită.
Nu eram și noi frații lui Dani? Eu am crezut că doar ne arată nota. Când am văzut că am primit nota de 15 milioane, am crezut că am spart ceva, când am venit de la baie, vreo sticlă de vin. Foarte urât m-am simțit. I-am zis că nu mai vin.”, a spus Mihai Bobonete.
Cu cine împarte Dani Oțil banii de la restaurantul „The Grill”
„The Grill” pare să aibă „atributele” potrivite pentru a aduce profit. Prețurile sunt ridicare, preparate sunt bune și, în plus, este situat într-o zonă exclusivistă a Capitalei, unde își fac „veacul” bucureștenii plini de bani.
Așadar, lui Dani Oțil îi merge bine în afaceri. Însă, nu este unicul patron. Matinalul de la Antena 1 împarte banii cu un bun prieten, Damian Marian. Cei doi au atribuțiile bine împărțite. Prezentatorul TV se ocupă de zona de comunicare, iar partenerul său are grijă de partea operațională.
Ideea restaurantului The Grill s-a născut în Argentina, atunci când cei doi se aflau acolo în vacanță. Inițial, se gândiseră să deschidă o cafenea, dar spațiul mult mai mare le-a adus inspirație pentru o nouă idee.
„Ne-am apucat de treabă cu gândul la o cafenea, un loc de socializare, unde să degustăm preparate, să vină multă lume, să plece multă lume. Apoi am găsit mai multe idei și locația și ne-am dat seama că ar fi prea puțin o cafenea. Așa că am făcut restaurant.
Partenerul meu are experiență bogată, ceea ce este un puternic avantaj. A făcut acest lucru mulți ani în alte țări, dintre care ultimii aproape 10 ani în Londra, unde a avut și restaurant, și cafenea.”, a declarat Dani Oțil, în urmă cu câțiva ani.
Dani Oțil și Damian Marian au grijă să le ofere clienților experiențe culinare de neuitat. Cei doi pun foarte mare accent pe calitate. Spre exemplu, lucrează cu un crescător de Black Angus din zona Sibiu pentru a prepara o friptură de vită plină de savoare. De asemenea, lucrează cu importatori renumiți pentru pește și carne argentiniană.