Cu cine a votat Iasmina Hill, soția milionarului care administrează Statuia Libertății: ”America să se întoarcă la normalitate”

Publicat: 05/11/2024 | 23:34
Cu cine a votat Iasmina Hill /Foto: Instagram

Iasmina Hill, soția milionarului care administrează Statuia Libertății, a votat. Aceasta a decis să își exprime votul înainte de deschiderea oficială a secțiilor de votare, prin „Early Voting”. Într-un context politic efervescent, aceasta a mers la vot și a dezvăluit cui a ales să îi ofere încrederea sa. Trump sau Harris?

Stabilită de un deceniu peste ocean, unde trăiește o viață de familie alături de soțul său, milionarul Bradfort Aaron Hill, și de cei doi copii ai lor, Iasmina a fost martoră la numeroase schimbări sociale și politice din Statele Unite. Așa că acum a ieșit la vot. Iasmina Hill a optat să participe la votul anticipat, recunoscut în SUA sub denumirea de „Early Voting”. Pe cine a ales blondina?

(CITEȘTE ȘI: CUM A MOȘTENIT SOȚUL TIMIȘORENCEI IASMINEI HILL STATUIA LIBERTĂȚII! POVESTEA MILIONARULUI A ÎNCEPUT CU BUNICA LUI)

Cu cine a votat Iasmina Hill

Ei bine, Iasmina Hill a mărturisit că de această dată alegerea sa a fost Donald Trump. Deși pentru unii acesta este o figură controversată, pentru soția lui Bradfort Aaron Hill el reprezintă un simbol al tradițiilor, unde familia și stabilitatea ocupă locul principal.

„Donald Trump a venit pe 27 octombrie la Madison Square Garden. Eu deja am votat cu Trump. Am mers la early voting să evit cozile care vor fi azi. Mi-aş dori ca America să se întoarcă la normalitate!

Totul e prea exagerat! Mi-ar plăcea să se pună din nou accentul pe familie, să nu fie atât de progresistă viaţa aici. Copiii să fie lăsaţi să fie copii! Să nu se spună în şcoli diverse care să îi confuzeze,” a declarat Iasmina Hill, potrivit fanatik.ro.

Așa cum spuneam, Iasmina Hill a optat pentru votul anticipat, cunoscut și ca „Early Voting”. Acesta este o opțiune prin care cetățenii pot să-și exercite dreptul de vot înainte de data oficială a alegerilor. Această metodă le permite alegătorilor să voteze fie de la distanță, prin corespondență, fie personal, la secții de votare special desemnate pentru votul anticipat.

Scopul votului anticipat este de a încuraja o participare mai mare și de a reduce aglomerația din ziua alegerilor. De asemenea, acest tip de vot este ideal pentru cei care au un program ocupat și nu pot ajunge la urne în ziua alegerilor, oferindu-le astfel o variantă mai flexibilă pentru a-și exprima opțiunea.

(VEZI ȘI: CE AU PĂȚIT IASMINA HILL ȘI MILIONARUL CARE ADMINISTREAZĂ “STATUIA LIBERTĂȚII”, DE ZIUA ROMÂNCEI. “AU ÎNCEPUT SĂ-L MUȘTE DE FUND ȘI…”)