Sărbătorile de iarnă se apropie cu pași repezi, motiv pentru care multe persoane se pregătesc din timp, pentru a nu intra în „febra” cumpărăturilor pe ultima sută de metri. În supermarketuri au apărut, deja, oferte la diverse produse alimentare, dar și de uz casnic. Printre alimentele achiziționate în această perioadă se numără ceafa de porc, cârnații, pulpele de rață sau cozonacii. Iată mai jos, în articol, de exemplu, la ce preț se vinde 1 kg de ceafă de porc, în LIDL.
Ne aflăm în pragul sărbătorilor de iarnă, motiv pentru care listele pentru cumpărături sunt, mai mult sau mai puțin, umplute cu bunătăți. Printre preparatele-vedetă ale acestei perioade se numără cozonacii, salata boeuf, fripturile, dar și prăjiturile care aduc aminte de copilărie. Există și români care se îndreaptă către consumul de carne de porc. De exemplu, la ce preț se vinde 1 kg de ceafă de porc, în LIDL?
La LIDL, săptămânal, există oferte pentru clienți la diverse produse. Într-una dintre promoțiile perioadei 14 decembrie – 17 decembrie 2023, clienții pot achiziționa ceafă de porc, fără os, la un preț mai scăzut.
Printre produsele aflate la ofertă se numără și ceafa de porc. Un kilogram costă 21,90 de lei. Conform ofertei de la LIDL, 100 de grame de ceaf de porc are prețul de 2,19 lei. A fost percepută o reducere de 18%, de la 2,69 de lei / 100 de grame. Oferta mai este valabilă până la data de 17 decembrie 2023 (duminică).
Vezi și CÂT COSTĂ UN BRAD DE CRĂCIUN LA DEDEMAN. PREȚURILE ÎNCEP DE LA 40 DE LEI
Citește și CÂT COSTĂ UN BRAD NATURAL LA LIDL? PREŢUL DIFERĂ ÎN FUNCŢIE DE ÎNĂLŢIME
Un alt produs preferat de clienți este șoriciul, însă prețul unui kilogram a ajuns la 200 de lei. Șoriciul se află printre cele mai scumpe produse din supermarketuri și hipermarketuri. Astfel, persoanele care doresc să aibă la masa de Crăciun, pe platou, o astfel de delicatesă, trebuie să scoată din buzunar o sumă considerabilă. Un specialist în industria alimentară a explicat motivul central pentru care se percep sume ridicate la anumite produse alimentare. Vezi AICI detaliile.
De altfel, pentru o bucată de lebăr sau caltaboș, românii pot plăti între 40 și 60 de lei, în funcție de producător.