Cu câți bani a mai rămas un tânăr după cinci zile petrecute în Vama Veche: „Am venit cu 20 de milioane!”

Publicat: 01/05/2018 | 08:20

Petrecerile de pe litoralul românesc au început de joi (26 aprilie) și se vor încheia abia azi (1 mai). Zeci de mii de tineri au luat cu asalt cluburile de pe malul mării. Dacă în Mamaia, au curs șampanii de 100.000 de euro, la Vama Veche oamenii au fost mai cumpătați. Cei care vin în Vamă sunt îndrăgostiți de atmosfera de acolo, pe care nu ar da-o pentru nimic în lume. 

Calculele din Vama n-au nicio legătură cu cele din Mamaia. Tinerii care se duc în Vama Veche nu au de gând să spargă o întreagă avere pe doar câteva zile. Atmosfera e tot ce contează, iar cei îndrăgostiți de această stațiune vin an de an. 

„Am fost în Mamaia, dar nu se compară, aici e lumea mai prietenoasă!”, a declarat un tânăr, potrivit stirileprotv.ro. Cei mai mulți dintre ei nu și-au luat foarte mulți bani.„Am venit cu 2 lei și mai am 20!”, a glumit un tânăr.

Un altul a mărturisit că a venit cu 2.000 de lei și că a rămas cu 1.800: „Am venit cu 20 de milioane de lei (vechi n.r). Mai am 18 milioane, după 5 zile!”. Un alt turist care a încercat și Mamaia, și Vama, a declarat că cea din urmă l-a costat la jumătate:  „Am dat 2.000 de lei în Mamaia şi în Vamă jumătate, pe noapte. E mult mai fain.” (CITEȘTE ȘI Ce bașciș a lăsat un tânăr chelnerului de la Loft, la o notă de 13.000 lei)

Mâncarea „anti-mahmureală”, cea mai căutată în Vama Veche. Cât costă „supa bețivului”

Turiștii din Vama Veche n-au mai dormit de patru nopți. Pentru că petrecerile se lasă cu multă băutură, dimineața îi prinde căutând ciorbe, zeamă de varză și șaorma. Bucătarii restaurantelor din Vamă spun că foloseasc anumite ingrediente „anti-mahmureală.

Ciorbele sunt foarte apreciate în această vacanță. Fierte în cazan, cu ingrediente care promit că iau durerea de cap. La scurt timp după răsăritul soarelui, apar și primii clienți.„Supa bețivului” costă 18 lei.

Angie Voicu