Cristina Dochianu, adepta dietei raw! A invatat sa gateasca fara foc! Vezi ce stie sa faca!

De: Cancan
Publicat: 18/05/2011 | 00:00

Frumoasa blonda se pricepe sa faca salate, paste, supe-creme.

„Cred ca oricarui barbat ii place salata de vinete”, a spus ea. Prima oara cand a gatit, Cristina a vrut sa pregateasca o prajitura, la 11 ani, dar rezultatul nu a fost cel asteptat.

„Am incercat sa fac o prajitura, numai ca eu am citit doar prima parte a retetei, in care sunt enumerate ingredientele si, pur si simplu, le-am amestecat pe toate, fara sa ma uit mai jos la modul de preparare. Bineinteles, ca au iesit sfaramicioase, dar totusi nu aveau gust rau. Le-am aruncat pana la urma”, a declarat Cristina Dochianu pentru PRO TV Magazin.

Iata o reteta propusa de vedeta Antenei 1:

Salata cu conopida si ciuperciIngrediente:conopida cruda taiata in buchetele mici, morcov ras, ciuperci proaspete taiate feliute, seminte crude de floarea soarelui (sau de dovleac, susan etc. – important este sa fie crude!) si chiar alune de padure, patrunjel, ulei de masline sau de susan, zeama de lamaie. Nu am specificat cantitatile deoarece eu pun dupa ochi si dupa gust!Mod de preparare: Se amesteca toate ingredientele si gata salata crocanta! Pofta buna!