Totul despre muzică! MIKE GODOROJA, de la Ray Charles, Led Zeppelin, Babasha și Adi Minune
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Știri » Cristiano Ronaldo a devenit miliardar, dar iubita lui, Georgina, vine tare din urmă: câți bani câștigă din seriale și Instagram!

Cristiano Ronaldo a devenit miliardar, dar iubita lui, Georgina, vine tare din urmă: câți bani câștigă din seriale și Instagram!

De: Adrian Sabau 16/10/2024 | 15:52
Cristiano Ronaldo a devenit miliardar, dar iubita lui, Georgina, vine tare din urmă: câți bani câștigă din seriale și Instagram!
Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez. Foto: Profimedia

Cristiano Ronaldo, legenda fotbalului portughez se află într-o relație foarte mediatizată cu Georgina Rodriguez din 2016. Niciunul dintre cei doi nu este străin de lumina reflectoarelor, după ce au fost atras toate privirile la diverse evenimente publice și în diverse emisiuni TV.

În contextul celebrității lui Cristiano Ronaldo, Georgina Rodriguez, iubita lui CR7, are propria sa poveste de succes, scrie ESSENTIALLY SPORTS.

Fiind într-o relație cu celebrul fotbalist portughez, Georgina a atras deja o mulțime de fani din întreaga lume.

În plus, povestea ei, așa cum este prezentată prin intermediul serialului documentar, „I am Georgina”, produs de Netflix, a contribuit la a îi ridica reputația și mai mult. În prezent, Georgina este considerată una dintre cele mai de succes celebrități.

Ce prezintă „I am Georgina”

Serialul prezintă spectaculoasa transformare a Georginei Rodriguez după ce l-a întâlnit pe fostul as al lui Real Madrid. Pe parcursul episoadelor, publicul a putut urmări cum viața Georginei s-a schimbat, de la perioada când lucra ca vânzătoare într-un magazin Gucci la lifestyle-ul de lux din prezent.

Serialul a primit recenzii mixte în ultimii ani, dar cel mai recent sezon a fost o gură de oxigen pentru „I am Georgina”.

Primele două sezoane ale showului ‘I am Georgina’ au avut loc în principal în Europa, dar al treilea a capătat mai multă aromă de lux al vieții din Arabia Saudită. Sezonul 3 o prezintă pe Georgina dezvăluind câteva secrete cheie ale Arabiei Saudite.

Sezonul 4 al serialului promite să fie cel mai interesant

În plus, deoarece anul acesta Georgina a petrecut mai mult timp în vacanțe și la evenimente de modă, sezonul patru al serialului pare vină cu mult conținut interesant.

Dar, în ciuda tuturor discuțiilor din jurul dezvăluirilor din cadrul serialului, puțini oameni știu ce sumă de bani câștigă starul de pe urma producției Netflix.

Se speculează că modelul spaniol ar fi câștigat 10 milioane de dolari doar pentru primul sezon al serialului.

Cu toate acestea, se așteaptă ca următoarele două sezoane să depășească cu ușurință suma de mai sus. Netflix nu a furnizat cifre oficiale pentru câștigurile Georginei pentru sezoanele doi și trei, dar cifrele ar putea surprinde fanii, având în vedere recenziile mai bune primite pentru sezonul trei.

Mai mult, există informații că averea netă a Georginei în prezent ar fi de 19.7 milioane de dolari. Deși cifra poate fi surprinzător, se poate specula că de fapt este și mai mare, având în vedere diferitele sale afaceri în afară de serial.

Câți bani câștigă de fapt iubita lui Ronaldo

Rodriguez este cunoscută în principal pentru proiectele sale ca influenceriță pe Instagram. Dar, una dintre principalele sale surse de câștig este clinica de transplant de păr, pe care o deține împreună cu Cristiano Ronaldo și care se pare că generează 10,5 milioane de dolari pe an. În plus, cei 63,2 milioane de urmăritori de pe Instagram îi permit Georginei să încaseze 100.000 de dolari pe postare din colaborări. Sosirea ei în Arabia Saudită a dus la parteneriate cu mărcile locale Amara Lenses și Laverne Perfumes.

Cu toate acestea, showbiz-ul rămâne sursa principală de venit a Georginei în prezent.

Fanii sunt obișnuiți să vadă extravaganța din viața lui Cristiano Ronaldo și a Giorginei, dar realitatea este puțin mai complexă.

În serial, Georgina Rodriguez a explicat câteva dintre disconforturile cu care a trebuit să se confrunte. Chiar dacă Liga Profesionistă din Arabia Saudită le-a oferit celor doi tot confortul, tânăra de 30 de ani a fost initial tulburată să ducă o viață atât de departe de casă.

De exemplu, în primul episod al sezonului 3, Georgina a mărturisit că faptul că o lună de zile a trăit într-un apartament de hotel i-a provocat un anumit stres mental. Deși anul trecut se zvonise că Georgina vroia să părăsească Orientul Mijlociu, ea a dezvăluit că iubește Arabia Saudită după ce a reușit să se adapteze la ea.

Mai mult, atenția pe care Georgina și copiii au primit-o în timpul prezentării lui Ronaldo după sosirea la noua sa echipă a făcut-o pe tânăra influenceriță să se simtă nervoasă.

(Citește și: Alexia Eram s-a despărțit de Mario Fresh pentru că o înșela?! Ipoteza uimitoare care a apărut acum)

Averea netă a Georginei este doar cu puțin mai mare decât câștigă Ronaldo într-o lună

Ronaldo, în vârstă de 39 de ani, se mândrește cu o avere netă de aproximativ 650 de milioane de dolari datorită carierei sale strălucitoare la Manchester United, Real Madrid, Juventus și acum la echipa din Arabia Saudită Al-Nassr.

Contractul portughezului cu Al-Nassr, care a fost făcut public la sfârșitul lunii decembrie 2022, a fost estimat la 200 de milioane de dolari pe an, timp de două sezoane.

Conform MARCA, salariul lui Ronaldo ar fi de 16,6 milioane de dolari pe lună. Acest lucru îl confirmă ca fiind cel mai bine plătit jucător din lume, în ciuda faptului că este din ce în ce mai aproape de retragere.

Pe lângă faptul că este cel mai bine plătit sportiv din lume atacantul încasează milioane în plus anual ca urmare a diferitelor sale contracte de sponsorizare.

Ronaldo ar trebui să se despartă de o parte din veniturile sale enorme în cazul în care el și Georgina s-ar despărți

Potrivit revistei portugheze TV Guia, un acord între cei doi protejează bunurile fotbalistului, asigurându-se în același timp că partenerul său – și mama a doi dintre copiii săi – va avea stabilitate dacă s-ar despărți.

În cazul unei separări, Georgina ar primi o pensie pe viață în valoare de peste 110.000 de dolari pe lună. Presa susține că clauzele au fost stabilite după nașterea primei lor fiice – Alana Martina.

Contractul prevede că Georgina ar deveni și proprietarul conacului lui Ronaldo, situat în zona exclusivistă La Finca din Madrid. Locuința are 950 de metri pătrați, pe un teren de 4.000 de metri pătrați în zona scumpă Pozuelo, și a fost cumpărată de Ronaldo în 2010 pentru 5.5 milioane de dolari.

Ronaldo și Georgina, căsătoriți?

Conform informațiilor publice, Ronaldo și Georgina nu sunt căsătoriți. Cu toate acestea, există voci care au sugerat altceva.

Ronaldo a alimentat astfel de zvonuri într-un videoclip recent pentru un brand de fitness. Căpitanul lui Al-Nassr a vorbit despre rutina sa de antrenament înainte de a lansa o informație-bombă. „Când nu mă antrenez la club, îmi place să mă antrenez cu soția mea acasă”, a spus el. „Pentru că eu o pot motiva și ea mă poate motiva și pe mine.”

(Citește și: Familia regală a României s-a mărit! Principesa Elena a devenit bunică pentru a patra oară)

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Adrian Sabău, originar din București, a absolvit studiile de licență la Universitatea din București. Aflat la începutul carierei la “Gândul”, a mai lucrat anterior ca traducător. Este pasionat de literatura modernă (atât cea “serioasă” citeste mai mult
Parteneri
IREAL! Daniela Crudu are 2 copii, dar pozează iar provocator. A slăbit enorm și și-a arătat formele perfecte: „Nu îmi mai e poftă!”
IREAL! Daniela Crudu are 2 copii, dar pozează iar provocator. A slăbit enorm și și-a...
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime cu un șef al ei
FOTO. Face bani din onlyfans după ce a dezvăluit că o colegă are relații intime...
S-a renunțat la schimbarea orei. Ce face România la final de octombrie
S-a renunțat la schimbarea orei. Ce face România la final de octombrie
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un nou testament și pune toți banii pe numele actualei soții! „Nu mai vezi nici 1 leu!” Ce pamflet a putut să scrie Medana: „A stat capră…”
Ce a decis să facă Alin Oprea în plin scandal cu Larisa Uță. Face un...
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
România, lovită de lapoviță și ninsoare! Meteorologii au emis un avertisment de ultimă oră
Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”
Donald Trump l-a făcut „gunoi uman” pe Sebastian Stan. Actorul român a răbufnit: „M-am săturat”
Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți deghizați în instalatori au bătut o femeie și i-au ucis soțul
Au spus că au venit să repare o scurgere de gaze, dar i-au jefuit. Hoți...
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Contre dure între Netanyahu și Macron privind fondarea statului Israel. „Un memento pentru președintele Franței”
Inginerii de la RAR au crezut că e o banală Dacia dar au avut o MARE SURPRIZĂ - FOTO
Inginerii de la RAR au crezut că e o banală Dacia dar au avut o...
„Mi-a omorât unicul copil” Ele sunt Maria și Alexandra, tinerele de 21 și 28 de ani care au murit în cumplitul accident din Constanța. Nu au mai avut nicio șansă în fața șoferului
„Mi-a omorât unicul copil” Ele sunt Maria și Alexandra, tinerele de 21 și 28 de...
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări:
Detalii șocante despre eleva din Călărași moartă din cauza unei provocări: "Poate era obosită"
FOTO Nunta lui Theo Rose în imagini.
FOTO Nunta lui Theo Rose în imagini. "Așa cum am visat. Simplu și cu sens!"
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a înjunghiat de zeci de ori, iar apoi a încercat să-și ascundă urmele. Doi copii au rămas acum orfani de tată
Cătălin este șoferul de ridesharing ucis de client, după ce s-au certat! Călăul său l-a...
Cum să economiseşti eficient 12.000 de lei în 10 ani
Cum să economiseşti eficient 12.000 de lei în 10 ani
BANCUL ZILEI.  Bulă: – Frate.. cum este în Anglia .. te-ai obișnuit să conduci cu volanul pe dreapta?
BANCUL ZILEI. Bulă: – Frate.. cum este în Anglia .. te-ai obișnuit să conduci cu...
Gadget-ul inovator ambalat ca o veritabilă bijuterie - VIDEO
Gadget-ul inovator ambalat ca o veritabilă bijuterie - VIDEO
Totul a fost MINCIUNĂ! Marele ADEVĂR despre Columb, aflat abia ACUM
Totul a fost MINCIUNĂ! Marele ADEVĂR despre Columb, aflat abia ACUM
Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei pentru pensia alimentară a fiicei lor, din ultimii trei ani: ”Am apelat la un executor judecătoresc. I s-a pus poprire și sechestru pe tot ce are...”/ EXCLUSIV
Oana Roman l-a executat silit pe Marius Elisei pentru pensia alimentară a fiicei lor, din...
Zodiile care câștigă pe toate planurile până pe 23 octombrie. Gemenii sunt pe val
Zodiile care câștigă pe toate planurile până pe 23 octombrie. Gemenii sunt pe val
Leguma care îți poate schimba culoarea pielii. Consumul excesiv dă o nuanță stranie
Leguma care îți poate schimba culoarea pielii. Consumul excesiv dă o nuanță stranie
Doliu la Antena 1. Ne-a părăsit o mare vedetă: Vei rămâne mereu parte din echipa noastră
Doliu la Antena 1. Ne-a părăsit o mare vedetă: Vei rămâne mereu parte din echipa...
Anamaria Prodan locuiește într-un palat, la Snagov. Vila de lux e lângă lac și are cinci etaje. Costă 1 milion de euro / GALERIE FOTO
Anamaria Prodan locuiește într-un palat, la Snagov. Vila de lux e lângă lac și are...
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Nintendo a dezvăluit un ceaș deșteptător: Cum arată și cât costă Nintendo Sound Clock Alarmo
Xi Jinping afirmă că China doreşte să fie un partener şi un prieten al SUA
Xi Jinping afirmă că China doreşte să fie un partener şi un prieten al SUA
Andreea Marin a fost internată în spital. De ce boală cumplită suferă fosta Zână a Surprizelor
Andreea Marin a fost internată în spital. De ce boală cumplită suferă fosta Zână a...
Zona din România unde ustură ca să parchezi. Prețurile au luat-o razna
Zona din România unde ustură ca să parchezi. Prețurile au luat-o razna
Câți ani are, de fapt, Oana PARASCHIV, partenera lui Mihai Găinușă la Asia Express 2024. Vedeta radio nu își arată vârsta din buletin
Câți ani are, de fapt, Oana PARASCHIV, partenera lui Mihai Găinușă la Asia Express 2024....
Ce avere are milionarul de 33 de ani, care construieşte un castel în România
Ce avere are milionarul de 33 de ani, care construieşte un castel în România
Un caz de meningită meningococică descoperit la școală i-a alertat pe părinții din România. Boala poate ucide în 48 de ore
Un caz de meningită meningococică descoperit la școală i-a alertat pe părinții din România. Boala...
Acuzații grave împotriva lui Kanye West legate de o petrecere organizată de P. Diddy! Fosta asistentă a rapperului face dezvăluiri șocante: ”Îl ruga să se oprească”
Acuzații grave împotriva lui Kanye West legate de o petrecere organizată de P. Diddy! Fosta...
Planta pe care trebuie să o ai în baie. Elimină umiditatea excesivă, previne apariția mucegaiului și purifică aerul
Planta pe care trebuie să o ai în baie. Elimină umiditatea excesivă, previne apariția mucegaiului...
Aparatul pe care trebuie să-l scoți din priză înainte să pleci de acasă. E responsabil pentru multe incendii
Aparatul pe care trebuie să-l scoți din priză înainte să pleci de acasă. E responsabil...
Cătălin Botezatu, declarații fără perdea despre vârsta la care o femeie ar trebui să devină mamă: „Nu ai de ce să o distrugi din prima”
Cătălin Botezatu, declarații fără perdea despre vârsta la care o femeie ar trebui să devină...
×