Puterea din spatele puterii! MIHAIL IVAN: ”Credința este ancora!”
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Coșmarul prin care a trecut Maria Constantin și visul spulberat! Agresată de profesoară: ”Aceste bătăi…”

Coșmarul prin care a trecut Maria Constantin și visul spulberat! Agresată de profesoară: ”Aceste bătăi…”

De: Daiana Chiriac 04/09/2024 | 19:45

Maria Constantin a fost nevoită să renunțe la visul său din copilărie, din pricina unei situații prin care niciun copil nu ar trebui să treacă. CANCAN.RO a aflat detaliile dezolante ale poveștii care a marcat-o pe artistă pentru totdeauna. Și-a dorit, copil fiind, să facă performanță la instrumentul pe care îl adora, pianul. Însă aripile i-au fost tăiate chiar de cea care trebuia să o ridice și să o ajute să atingă culmile succesului. Din nefericire, Maria Constantin a fost una dintre multele victime ale sistemului educațional al acelor vremuri, iar visul i-a fost spulberat de o profesoară care dorea perfecțiunea cu forța. Anii au trecut, dar artista încă a rămas cu un gust amar din cauza acelui episod nefast. 

„Bătaia e ruptă din rai!” De câte ori nu ați auzit această sintagmă prea des folosită, în situații total nepotrivite? Maria Constantin a trăit pe pielea ei, la propriu, repercusiunile acestei expresii. Își dorea să aprofundeze tainele pianului, care era, la vremea aceea, instrumentul ei preferat. Cu visul în brațe și cu ambiția la purtător, artista s-a lăsat pe mâna profesoarei de pian, de la care spera să învețe măiestria clapelor.

CITEȘTE ȘI: Așa ține ghinionul la distanță! Maria Constantin a dezvăluit la ce truc apelează pentru a avea abundență financiară: „E demonstrat de mine!”

Mare i-a fost mirarea când lecția cea mai mare pe care a învățat-o de la dascălul ei a fost frica. Tocmai de aceea, cunoscuta interpretă de muzică de petrecere a fost nevoită să schimbe instrumentul, așa că s-a transferat la flaut. CANCAN.RO a aflat chiar de la artistă întreaga poveste, care ar trebui să fie în același timp și un semnal de alarmă pentru părinții care își doresc ca micuții lor să învețe un instrument muzical.

Maria Constantin, agresată de profesoara de pian

Vedeta și-a deschis sufletul și a povestit întreaga întâmplare care i-a marcat copilăria. Cu siguranță au existat momente în care s-a întrebat cum ar fi fost dacă situația ar fi stat altfel și ar fi avut parte de o profesoară care să o învețe, cu blândețe, să cânte la pian. Din păcate, sorții nu au fost de partea Mariei Constantin, care a fost nevoită să renunțe la visul său de a stăpâni clapele pianului.

Maria Constantin a trecut prin momente grele în copilărie, din cauza unei profesoare. (sursă - instagram.com)
Maria Constantin a trecut prin momente grele în copilărie, din cauza unei profesoare. (sursă – instagram.com)

„Atunci când eram în clasele mai mici, am făcut pian și am avut o profesoară cu care nu prea m-am înțeles. Eu aveam părul destul de lung atunci, la vremea respectivă. De fiecare dată când studiam cu acea profesoară și dacă greșeam ceva, ea mă trăgea de păr. Nu am suportat chestia asta și după patru ani de zile m-am transferat singură de la pian la flaut. Îmi plăcea foarte mult pianul, dar din cauza acelei profesoare, deoarece era agresivă, am fost nevoită să renunț. M-am dus la directoare și i-am spus că nu vreau să mai fiu la orele respective. Mie și acum îmi place să-i ascult pe alții cum cântă la pian, dar să nu o fac eu. Eu nu am făcut performanță din cauza acelei profesoare. Eu am povestit și acasă ce mi s-a întâmplat, dar cumva la vremea aceea, aceste lucruri erau normale. Nu erau vremurile care sunt acum, să nu ai voie să îi spui nimic copilului. Atunci mai primeai și o palmă peste ochi dacă nu te conformai. Aceste bătăi, sau mici corecții, erau privite ca fiind chiar benefice atunci”, a declarat Maria Constantin pentru CANCAN.RO.

 

Artista recunoaște: „Prima reacție era să-i dau o palmă”

Maria Constantin a avut parte și de o perioadă mai zbuciumată în copilărie, atunci când, spune ea, avea niște ieșiri mai ciudate la școală. Ce-i drept, majoritatea copiilor trec prin tot felul de stări neînțelese atunci când pășesc către adolescență. Iar artista nu a fost absolvită de perioada aceea mai dificilă. Interpreta recunoaște faptul că era mai băiețoasă, ceea ce probabil era un fel de mecanism de apărare. Acea perioadă însă nu a durat foarte mult, iar după ce Maria a devenit o domnișoară în toată regula, s-a retras mai mult în studiu.

NU RATA: Maria Constantin a bătut palma cu Antena Stars! Ce emisiune va prezenta artista

„Mie nu mi-a plăcut deloc uniforma. Era și o culoare care mie îmi displăcea total, un grena sau bleumarin, culori care mie nu îmi plac deloc. Tocmai de aceea am ajuns acum să nu le port niciodată. Sunt sătulă de ele. Dar principala mea grijă era să studiez, altceva nu prea făceam când eram mică. Am avut o perioadă în care am avut ieșiri mai ciudate la școală. Mi se părea că sunt eu foarte vitează. Eram puțin cam băiețoasă și dacă mă deranja cineva, eu nu știam cum să reacționez. Mai ales dacă era vorba despre băieți sau despre subiecte de genul acesta, prima reacție era să-i dau o palmă. Ulterior m-am liniștit și nu am mai avut contradicții. După ce am mai crescut și am ajuns la vârsta adolescenței, mi-am văzut de treaba mea. Dacă ceilalți colegi ieșeau prin baruri sau terase, eu studiam și cam atât”, a mai spus artista.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se aștepta nimeni
El 64 de ani, ea 30! Cuplu BOMBĂ în showbiz. S-au amorezat când nu se...
Ana Bogdan, imagini hot în costum de baie. Îi prieşte viața de femeie singură
Ana Bogdan, imagini hot în costum de baie. Îi prieşte viața de femeie singură
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut infarct
A murit maestrul naiului din România! Artistul s-a stins din viață după ce a făcut...
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără perdea: „N-am ieșit cu fuste...”
Ce etnie are, de fapt, Theo Rose. Jurata de la Vocea României a mărturisit fără...
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda! Femeia face primele dezvăluiri despre crima halucinantă. Ce s-a întâmplat, de fapt, cu Ana-Maria
Mama lui Gabriel Vasiliu rupe tăcerea, după ce nora ei a fost ucisă în Olanda!...
Polonia cere europenilor să nu le mai plătească alocaţii sociale bărbaţilor ucraineni refugiați, pentru că nu merg la război
Polonia cere europenilor să nu le mai plătească alocaţii sociale bărbaţilor ucraineni refugiați, pentru că...
VIDEO Noi imagini șocante din Chișinău: oamenii au fost luați de viituri în plină stradă
VIDEO Noi imagini șocante din Chișinău: oamenii au fost luați de viituri în plină stradă
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
Este legal să depășești coloana de mașini? Cum se face, corect, o depășire?
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din cauza sepsisului. Fetița a fost trimisă acasă de două ori, în ciuda simptomelor grave
„Frumoasa noastră fiică ne-a fost smulsă.” La doar 8 ani, Mia și-a pierdut viața din...
Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț:
Încă o victimă a Șacalului. Mama fetei a spus adevărul gol-goluț: "A dus-o într-o casă...
VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor, fosta parteneră de viață a omului de afaceri. „A încălțat-o, a îmbrăcat-o și după a scos-o.”
VIDEO Mihai Albu, despre prietenia cu Irinel Columbeanu și cum a cunoscut-o pe Monica Gabor,...
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte să fie ucisă cu sânge rece! Cei care au cunoscut-o sunt în stare de șoc: „Doamne ferește”
Ultimul mesaj cutremurător lăsat de Ana-Maria, soția lui Gabriel Vasiliu de la „Puterea dragostei”, înainte...
Inundaţii în Galaţi: bilanţul morţilor a ajuns la 6. Trupul unui bărbat dispărut ieri în Pechea a fost purtat de ape 6 kilometri:
Inundaţii în Galaţi: bilanţul morţilor a ajuns la 6. Trupul unui bărbat dispărut ieri în...
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar cu garnitură de…
BANCUL ZILEI. Bulă: - Iubito, ce mâncăm azi? Bubulina: - Crize de nervi la grătar...
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
Descoperiți două Smart TV-uri sub 700 RON la Altex
O peșteră din Franța RĂSTOARNĂ tot ce s-a știut despre oameni
O peșteră din Franța RĂSTOARNĂ tot ce s-a știut despre oameni
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea a recunoscut că e grav
Ce se observă pe chipul Biancăi Drăgușanu când renunță de tot la machiaj! Chiar ea...
Bancnota din România din 1989 care costă mai mult decât Dacia Duster III hybrid nouă. Dacă o ai în casă, ai șansa să te îmbogățești peste noapte
Bancnota din România din 1989 care costă mai mult decât Dacia Duster III hybrid nouă....
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor de aur, Berbecii și Balanțele, printre cele mai avantajate
Cele șase zodii care vor avea noroc triplu în următoarele 6 luni. Vine perioada lor...
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Doliu la Naționala României. A murit un mare campion: Îi vom onora moștenirea
Din păcate, veşti triste despre Marian Râlea, "Magicianul" care ne-a luminat copilăria
Din păcate, veşti triste despre Marian Râlea, "Magicianul" care ne-a luminat copilăria
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Sony a anunțat PlayStation 5 Pro. PREȚUL și data lansării
Bilanţul inundaţiilor din Galaţi şi Vaslui: şase morţi şi peste 15.000 de persoane afectate / Tone de ajutoare, programate să ajungă la sinistraţii din Galaţi / O persoană dată dispărută în Pechea a fost găsită în viaţă
Bilanţul inundaţiilor din Galaţi şi Vaslui: şase morţi şi peste 15.000 de persoane afectate /...
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
Simona Halep spune adevărul despre Mouratoglou. Ce relație e între ei
Zodiile care scapă de singurătate în octombrie. Iubirea este la un pas de ele
Zodiile care scapă de singurătate în octombrie. Iubirea este la un pas de ele
Alimentul adorat de români care distruge organismul, potrivit profesorului Mihail Ivan: „Ne ia toată puterea!”
Alimentul adorat de români care distruge organismul, potrivit profesorului Mihail Ivan: „Ne ia toată puterea!”
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele: Suntem devastați
Fiul lui Gigi Mulțescu s-a prăbușit după moartea tatălui său! Și-a găsit cu greu cuvintele:...
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile lunare și cum li s-a îmbunătățit viața
Mama a doi copii a vândut casa și locuiesc într-un cort. Ce spune despre cheltuielile...
Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată învățământului: ”Nu ne plângem”
Adriana Iliescu a dezvăluit ce pensie are la 86 de ani după o viață dedicată...
Aplicațiile prin care telefonul tău e spionat. Îți fură toți banii din contul bancar. Șterge-le imediat dacă le-ai instalat
Aplicațiile prin care telefonul tău e spionat. Îți fură toți banii din contul bancar. Șterge-le...
Felul de mâncare românesc care i-a înnebunit pe străini. Costă doar câțiva lei și se vinde ca pâinea caldă în restaurante și la terase
Felul de mâncare românesc care i-a înnebunit pe străini. Costă doar câțiva lei și se...
Alex Dobrescu spune că simte dorul fiicei sale cu Cristina Cioran. De ce nu se poate apropia de fetiță
Alex Dobrescu spune că simte dorul fiicei sale cu Cristina Cioran. De ce nu se...
×