Corina Chiriac, decizie radicală după depresie: ”Devii tembel!”
Corina Chiriac a dezvăluit că, în tinerețe, a trecut prin mari depresii, după ce s-a îndrăgostit. Îndrăgita artistă spune că nu mai vrea să se îndrăgostească, pentru că a avut mult de suferit atunci când a făcut-o. Adevărata dragoste a cunoscut-o pe când avea 26 de ani..
„M-am îndrăgostit foarte târziu. Prima oară m-am îndrăgostit la 26 de ani. În seara aia mi-am dat seama, aveam nod în stomac, mă fâstâceam, eu care sunt vorbăreaţă. (CITEȘTE ȘI: ELENA UDREA I-A ÎNNEBUNIT ÎN AERONAVĂ! BĂSESCU A TRIMIS-O SĂ-ȘI SCHIMBE BLUZA SEXY! DEZVĂLURIRILE ADRIANEI SĂFTOIU)
E tâmpită chestia asta, nu aş vrea să mi se mai întâmple. Să mă ierte spectatorii, devii tembel. Pot să dau în scris că nu-mi mai trebuie îndrăgosteală. Eu am acum alte preocupări. Într-o viaţă întreagă o singură dată mi s-a întâmplat”, a declarat Corina Chiriac, pentru libertatea.ro.
De asemenea ea a dezvăluit că a ales să se dedice în întregime carierei. Care i-a venit ca o mănușă. (CITEȘTE ȘI: EXATLON 20 OCTOMBRIE. ROXANA VANCEA ȘI GIANI KIRIȚĂ, LA CUȚITE: ”SĂ-L VĂD PE LĂUTARUL ĂLA CĂ RÂDE DE MINE”)
“Eu am ales cariera cu adevărat, asta mă împlineşte pe mine. Au fost băieţi, bărbaţi care m-au cerut de nevastă în studenţie, în liceu chiar şi le-am spus nu. Văzusem nişte situaţii dramatice. Mie cu siguranţă mi-a dat Dumnezeu o altă vocaţie”, a declarat Corina Chiriac, a cărei mare dragoste a fost un cântăreț din străinătat”, a mai declrat Corina Chiriac. (CITEȘTE ȘI: CORINA CHIRIAC, IMAGINI NEMAIVĂZUTE CU DUMITRU FĂRCAȘ: ”NU VOIAM SĂ SPUN NICIODATĂ ACESTE CUVINTE”)
Corina Chiriac a slăbit 35 de kilograme
Corina Chiriac şi-a dorit foarte mult să scape de surplusul de greutate şi a ţinut o dietă strictă cu ajutorul căreia a slăbit 35 de kilograme, într-o perioadă de un an şi jumătate. Vedeta a apelat la un specialist. Nutriţionistul i-a recomandat să ţină un regim disociat, care consta în cinci mese pe zi, trei mese principale şi două gustări între acestea. ”Găteam seara şi a doua zi plecam cu tot felul de castroane în care îmi puneam un copan de pui la grătar cu salată de varză albă, peşte la grătar cu spanac opărit, legume înăbuşite, caşcaval cu ardei gras. Şi astfel, între două filmări sau două drumuri, făceam pauză şi mâncam. Întodeauna aveam termosul cu ceai sau îmi cumpăram apă plată”, a explicat marea artistă.