Gabriel Dorobanţu, o poveste trăită în consens cu melodia "Mi-e dragă viaţa"
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Confidenta Anei Maria rupe tăcerea după declaraţiile Tincuței Vasiliu. O demolează pe soacră: „Depășește orice limită! Rușine!”

Confidenta Anei Maria rupe tăcerea după declaraţiile Tincuței Vasiliu. O demolează pe soacră: „Depășește orice limită! Rușine!”

De: Maria Iancu 02/10/2024 | 23:40

La trei săptămâni de la moartea tragică a Anei Maria Vasiliu, ies la iveală detalii surprinzătoare despre viaţa acesteia. Recent soacra brunetei a făcut acuzaţii dure la adresa tinerei, iar în apărarea ei a sărit buna sa prietenă. Anca nu s-a mai putut abţine şi a răbufnit! În exclusivitate pentru CANCAN.RO femeia dezminte toate dezvăluirile făcute de Tincuţa Vasiliu şi spune cum au stat, de fapt, lucrurile.

A izbucnit un adevărat scandal între familia Anei Maria Vasiliu şi părinţii fostului concurent de la Puterea Dragostei. Curg acuzaţiile de ambele părţi, iar situaţia pare din ce în ce mai tensionată.

La aproximativ o săptămână de când Ana Maria a fost condusă pe ultimul drum, soacra tinerei a povestit cum a aflat de relaţia extraconjugală pe care nora ei ar fi avut-o. Tincuța Vasiliu mărturiseşte că a fost contactată de un bărbat care i-a povestit totul. (VEZI AICI MAI MULTE DETALII)

Confidenta Anei Maria o demolează pe soacră

După toate aceste mărturisiri, prietena brunetei o confruntă pe Tincuţa Vasiliu! Anca mărturiseşte că femeia nu a iubit-o aşa cum susţine, ba mai mult aceasta ar fi fost interesată doar de bunurile pe care bruneta le-a lăsat în urmă.

„Nu m-am băgat pana acum, dar soacra Anei deja depășește orice limita a bunului simţ. Ana nu avea niciun amant sau relaţie cu nimeni. Nenorocitul care a omorât-o împreuna cu alți doi, este un psihopat care avea o obsesie bolnavă pentru Ana. Știa ca este căsătorită, însă nu îl interesa.

CITEŞTE ŞI: Larisa spune, în premieră, adevărul: era desfigurată sora ei ucisă în Olanda? L-a trimis pe Gabriel, soțul Anei Maria, s-o vadă: ”Intră la ea, dă capacul jos și uită-te!”

Ana a depus mai multe plângeri la politie împotriva lui, însă ca de obicei, poliţia nu face nimic până nu este prea târziu.

Tincuţa știa ce face Ana, Tincuţa o încuraja pe Ana, că dacă Ana nu mai lucra, nu mai avea cine sa-l întrețină pe Gabi la pușcărie și pe colegii lui de celulă ca să nu îl transforme în fetiță. Ana ii trimitea bani frecvent Tincutei și întotdeauna cerea mai mult. În ziua în care Ana a fost dată dispărută, încă înainte să ni se confirme că Ana este decedată, Tincuţa nu a făcut altceva decât sa întrebe de banii Anei şi de aurul Anei. Nu a interesat-o nimic altceva. În momentul în care ni s-a confirmat că Ana este decedată, primul lucru pe care l-a spus Tincuţa către Larisa, a fost că ea va trimite avocat în Olanda după cardurile și aurul Anei. Nu după corpul Anei. Tincuței i s-a spus în repetate rânduri că înmormântarea va fi la Ploiești și că familia nu are nevoie de bani pentru repatriere sau înmormântare, cu toate astea, ea a sunat și a insistat la toate prietenele Anei să îi trimită bani pentru repatriere şi înmormântare. Când i s-a spus ca înmormântarea va fi la Ploiești, pentru că fraţii şi familia o voiau acolo, „doamna” Tincuța a spus ca ea nu va veni la înmormântare la Ploiești. Că dacă vor sa o îngroape acolo, să o îngroape, dar ei sa îi aducă cardurile și aurul Anei (aur care se află la Rovinari, nu la Ana, nu în Olanda, ea știind asta deja). Fostul soţ al Anei, Robert, și Ana au avut o relație destul de unită de prietenie, atât Gabi cât şi Tincuța știau de la început și niciodată nu a fost o problemă, asta până acum. Acum Gabi e victima. Deși s-au separat de ceva timp și amândoi și au refăcut viata, au rămas prieteni, ceea ce este normal pe o parte, pentru că dacă divorțezi, în cazul persoanelor normale la cap, cel puțin, nu înseamnă că va transformați și in dușmani. Repet, Ana nu a avut amant. Nu a avut nicio relație cu niciun cetăţean străin. Tincuța se refera la cel care a omorât-o pe Ana. Şi ea știe foarte bine lucrul asta. Psihopatul respectiv, a 2 a zi după ce a omorât-o, până să fie arestat, a susținut inclusiv ca a vorbit cu Gabi. Şi că i-ar fi spus că Ana este moartă, însă Gabi ar fi fost foarte relaxat când i s-a spus și că nu a crezut. Tincuța știa de problemele pe care Ana le avea cu omul ăsta. Si știa ca a amenințat-o de multe ori că o va omori, însă Tincuța a insistat ca Ana să rămână în Olanda pentru că Gabi avea nevoie de bani. Vecinii Tincuței va pot confirma toate astea”, a declarat Anca pentru CANCAN.RO.

Cu ce avere a rămas Gabriel de la Puterea dragostei după moartea Anei Maria

Dezvăluirile Ancăi nu se opresc aici. Prietena Anei Maria susţine că pentru familia lui Gabriel, tragedia petrecută este cel mai bun lucru care se putea întâmpla, pentru că astfel au putut intra în posesia apartamentelor, dar şi a unei sume considerabile de bani.

Gabriel și Ana Maria Vasiliu

De asemenea, tânăra spune că pentru familia Anei Maria obiectele de valoare nu au fost niciodată o prioritate şi nu înţelege de ce Tincuţa Vasiliu a încercat să o denigreze pe Larisa, ea ştiind foarte bine care este, de fapt, adevărul.

„Denigrarea pe care o face acum la adresa Larisei, știind că cea pe care nu o interesează altceva decât banii Anei este ea însăși, mi se pare o absurditate.

Larisa nu are nevoie de banii Anei. Larisa este cea care întreține familia lor, Ana nu putea pentru că trebuia sa îl întrețină pe Gabriel în pușcărie. Să vină să spună că Larisa și Ana sunt analfabete, când în teorie ea o iubea atât de mult pe Ana…

Cel mai bun lucru pentru ea este ca Ana nu mai este. Gabi a rămas cu 3 apartamente, toate cumpărate de Ana, cu teren pentru casa cu plan arhitectural deja plătit și făcut și toți banii din contul Anei care sunt în jur de 90.000 euro și se plânge ca nu are bani? Și că plătește un amarat de credit la bancă? Rușine!”, a mai spus femeia.

Cine deține informații despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
A absolvit Universitatea Hyperion, specializarea Jurnalism. S-a alăturat presei în anul 2016, iar din 2019 este redactor la publicația CANCAN.RO, site ce face parte din Grupul de Presă GÂNDUL.
Parteneri
Operațiile estetice au schimbat-o RADICAL pe Elena Băsescu! Cum arată acum fiica cea mică a lui Traian Băsescu
Operațiile estetice au schimbat-o RADICAL pe Elena Băsescu! Cum arată acum fiica cea mică a...
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La 40 de ani, arată mai bine ca multe tinere de 20 de ani
FOTO. Ea e considerată cea mai sexy mamă a unui fotbalist din întreaga lume. La...
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Unde va fi înmormântat Irinel Columbeanu. Dezvăluiri făcute de patronul azilului
Cum să folosești oțetul de mere pentru a elimina petele de pe față și pentru a avea o piele strălucitoare
Cum să folosești oțetul de mere pentru a elimina petele de pe față și pentru...
Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au fost descalificați din
Un bilet scris de Robert, descoperit la scurt timp după ce el și Giuly au...
O erupție uriașă din clasa X a lansat o furtună solară masivă spre Pământ: Aurore strălucitoare ar putea fi vizibile în acest weekend
O erupție uriașă din clasa X a lansat o furtună solară masivă spre Pământ: Aurore...
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Legea „Iohannis”, criticată de un fost președinte CCR: „Este în afara regulilor democratice”
Explozie apocaliptică în Ucraina. Bloggerii militari ruși spun că este „tatăl tuturor bombelor”
Explozie apocaliptică în Ucraina. Bloggerii militari ruși spun că este „tatăl tuturor bombelor”
Michael Schumacher, prima apariție după 11 ani. A participat la nunta fiicei
Michael Schumacher, prima apariție după 11 ani. A participat la nunta fiicei
O angajată a DGASPC Suceava a fost rănită grav, după ce un copac a căzut peste ea în curtea instituției. Femeia a ajuns la spital cu picioarele strivite
O angajată a DGASPC Suceava a fost rănită grav, după ce un copac a căzut...
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit angajatul până când nu a mai mișcat
Cioban omorât în bătaie de patronul stânei la care lucra! Ucigașul din Buzău și-a lovit...
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare:
Ce mesaj a postat Medana Oprea pe rețelele de socializare: "La fel este și situația...
„A fost decizia mea” Cristina Șișcanu a vrut să se știe de la ea! Ce s-a întâmplat în căsnicia cu Mădălin Ionescu?!
„A fost decizia mea” Cristina Șișcanu a vrut să se știe de la ea! Ce...
Carnea de porc se scumpește deja: prețurile ating apogeul de Crăciun. Cât costă muşchiuleţul de porc sau pulpa dezosată
Carnea de porc se scumpește deja: prețurile ating apogeul de Crăciun. Cât costă muşchiuleţul de...
BANCUL ZILEI. Bulă face dragoste cu o tipă pe întuneric: - Ce nesimţit eşti!
BANCUL ZILEI. Bulă face dragoste cu o tipă pe întuneric: - Ce nesimţit eşti!
Review Samsung Galaxy Z Flip6: Tehnologie de vârf cu un strop de nostalgie
Review Samsung Galaxy Z Flip6: Tehnologie de vârf cu un strop de nostalgie
Întrebare de ȘCOALĂ primară! De ce cad frunzele toamna?
Întrebare de ȘCOALĂ primară! De ce cad frunzele toamna?
Gestul neașteptat făcut de Bianca Drăgușanu de ziua de naștere a lui Gabi Bădălău! Fanii au reacționat imediat
Gestul neașteptat făcut de Bianca Drăgușanu de ziua de naștere a lui Gabi Bădălău! Fanii...
Amendă de peste 3.000 de lei pentru șoferii care au acest lucru pe geamul mașinii. Puțini știu că e ilegal
Amendă de peste 3.000 de lei pentru șoferii care au acest lucru pe geamul mașinii....
Șase zodii vor avea noroc din plin în plan financiar și cel mai mare succes profesional până la finalul anului. Balanțele sunt cele mai avantajate
Șase zodii vor avea noroc din plin în plan financiar și cel mai mare succes...
Anvelopele care devin obligatorii în România. Toți șoferii trebuie să circule cu ele
Anvelopele care devin obligatorii în România. Toți șoferii trebuie să circule cu ele
Ultima oră! Patronul azilului a făcut anunţul despre Irinel Columbeanu
Ultima oră! Patronul azilului a făcut anunţul despre Irinel Columbeanu
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
Age of Mythology Retold Review: slăviți zeii nostalgiei
„Doppelganger”, cel mai mare efort de dezinformare al Kremlinului de după Războiul Rece
„Doppelganger”, cel mai mare efort de dezinformare al Kremlinului de după Războiul Rece
Putin a dat ordin. S-a activat în toată Rusia. Decizie în premieră absolută
Putin a dat ordin. S-a activat în toată Rusia. Decizie în premieră absolută
Oana Roman, jignită fără precedent. Marius Elisei și-a ieșit din fire
Oana Roman, jignită fără precedent. Marius Elisei și-a ieșit din fire
CUTREMUR în România resimțit în 6 orașe. Ce magnitudine a avut și unde a fost epicentrul seismului
CUTREMUR în România resimțit în 6 orașe. Ce magnitudine a avut și unde a fost...
Imagini de senzaţie cu nora lui Laurenţiu Reghecampf. Fosta gimnastă a radiat de fericire!
Imagini de senzaţie cu nora lui Laurenţiu Reghecampf. Fosta gimnastă a radiat de fericire!
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am fost la ea acasă
Interviurile Insula Iubirii, sezon 8. Ispita Eric Berinde își vedea viitorul alături de Cristina Rotaru.“Am...
În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”,  la Kanal D – o poveste despre supraviețuire, prietenie și speranță
În această seară, de la ora 20:00, premiera serialului „Inimă rebelă”, la Kanal D –...
Un oraș încearcă să-i ademenească pe locuitorii din Cluj-Napoca și își face reclamă agresivă: ”Chiria prea mare? Hai la noi”
Un oraș încearcă să-i ademenească pe locuitorii din Cluj-Napoca și își face reclamă agresivă: ”Chiria...
Care e cea mai sănătoasă cafea din lume? Foarte puțini români știu de ea
Care e cea mai sănătoasă cafea din lume? Foarte puțini români știu de ea
Ce a ajuns să facă Vulpița pentru bani. Unde s-a angajat Veronica Stegaru
Ce a ajuns să facă Vulpița pentru bani. Unde s-a angajat Veronica Stegaru
×