Juratul de la "Arena leilor", DRAGOȘ ANASTASIU, despre cum să obții 1.000.000 €
ALTCEVA cu Adrian Artene
Acasă » Exclusiv » Cine s-a mutat în apartamentul în care s-a sinucis Mălina Olinescu, la 13 ani de la tragedie: „Dacă se întâmplă ceva, îmi spuneți și chemăm preotul!”

Cine s-a mutat în apartamentul în care s-a sinucis Mălina Olinescu, la 13 ani de la tragedie: „Dacă se întâmplă ceva, îmi spuneți și chemăm preotul!”

De: Claudia Voicu 08/10/2024 | 23:40

În iarna anului 2011, o dramă neașteptată a cutremurat lumea artistică. Mălina Olinescu s-a sinucis după ce s-a aruncat pe geamul apartamentului în care locuia, situat la etajul 6. Deși au trecut 13 ani de la moartea artistei, mama acesteia, Doina Spătaru, nu a vândut locuința în care s-a petrecut tragedia. A decis să o păstreze și să o închirieze. De aproximativ un și jumătate, în apartament locuiește un cuplu de studenți. CANCAN.RO are detalii despre cum au aflat tinerii despre drama petrecută în locuință, dar și despre ce le-a spus Doina Spătaru chiriașilor săi.

La doar 37 de ani, Mălina Olinescu și-a pus capăt zilelor din motive care nu au fost elucidate niciodată. Artista a dus cu ea pe lumea cealaltă frământările care au determinat-o să recurgă la acest gest de disperare. Unii au presupus că Mălina s-a sinucis după o ceartă cu Sebi, iubitul ei de atunci, mai tânăr decât ea cu 12 ani. Vecinii povesteau că îi auzeau uneori cum se ceartă, iar în acea noapte fatidică Sebi ar fi decis să o părăsească.

Alții au speculat că Mălina era cu moralul la pământ, după ce cariera ei intrase într-un ușor declin. Se simțea marginalizată din punct de vedere profesional, iar asta o măcina foarte mult. Făcuse depresie, iar când și-a luat viața se afla sub tratament.

Adevărul din spatele acestei tragedii a fost îngropat odată cu artista. Cert este că, în noaptea de 12 decembrie 2011, cântăreața a decis să-și pună capăt zilelor. S-a aruncat de la geamul apartamentului său situat la etajul 6 al unui bloc din zona Gării de Nord.

”Bunica lor și-a făcut griji pentru ei”

Deși au trecut 13 ani de la tragedie, mama artistei, Doina Spătaru, a păstrat locuința în care a trăit fiica sa, dar unde și-a găsit și sfârșitul. Aceasta l-a închiriat la doar câteva luni după ce Mălina s-a sinucis, iar primul care s-a mutat în apartament a fost un pakistanez care lucra la un fast-food din cartier.

Când a închiriat locuința, nu știa de drama care se petrecuse în ea și nici nu auzise de Mălina Olinescu. A aflat întreaga poveste de la un angajat al frizeriei de la parterul blocului. Bărbatul de 32 de ani povestea atunci că nu se teme de spirite.

CITEȘTE ȘI: “Mălina Olinescu nu s-a sinucis”. Acuze grave pentru mama artistei. Un apropiat a aruncat bomba despre moartea tragică a vedetei

 

Mălina Olinescu, la finala concursului Eurovision, din anul 2004 foto: Mediafax

Anii au trecut, iar apartamentul Mălinei Olinescu are alți chiriași. De un și jumătate, în el s-a mutat un cuplu de studenți. Tinerii au închiriat locuința printr-o cunoștință.

Atunci când le-a spus că apartamentul este disponibil, persoana respectivă a avut grijă să-i avertizeze și că aici s-a sinucis cântăreața Mălina Olinescu. În ciuda dramei petrecute în casă, cei doi tineri s-au mutat în locuință fără nicio rezervă.

Doamna Doina Spătaru stă în Colentina, dar aici s-au mutat doi tineri, o fată și un băiat. Sunt studenți și sunt logodiți. Ea are 22 de ani, iar el 28 de ani. Stau în apartament de aproximativ un an și jumătate. Am înțeles că nu au nicio problemă cu faptul că aici s-a sinucis Mălina Olinescu, doar bunica lor și-a făcut griji pentru ei”, a spus, pentru CANCAN.RO, unul dintre vecini.

”Plătesc chirie cât este prețul zonei”

Chiar dacă istoria apartamentului este una tristă, având în vedere tragedia de acum 13 ani, Doina Spătaru nu le-ar fi făcut chiriașilor nicio reducere de preț.

Plătesc chirie cât este prețul zonei, cam 500 de euro pe lună”, ne-a mai spus același vecin.

CITEȘTE ȘI: Doina Spătaru și-a deschis sufletul după ce fiica ei s-a sinucis. A renunțat la carieră și… “Duc o viață…” Pandemia i-a frânt aripile

Moartea Mălinei este un subiect tabu între Doina Spătaru și tinerii chiriași. Cu toate acestea, atunci când s-au instalat în locuință, mama Mălinei a vrut să-și liniștească proaspeții chiriași.

Nu au discutat niciodată despre moartea Mălinei, nu vor să o supere pe doamna Doina, este un subiect sensibil și o durere prea mare. Unor oameni le este frică, dar lor nu, spun că sunt protejați de Dumnezeu. Când s-au mutat, doamna Doina le-a spus direct «Dacă se întâmplă ceva, îmi spuneți și chemăm preotul!». Cu toate acestea, nu a fost nevoie, deoarece nu s-a întâmplat nimic în apartament, nu au avut nicio problemă, nu au auzit zgomote sau să fi simțit ceva care să le dea de gândit”, a mai spus, pentru CANCAN.RO, aceeași sursă.

Tatăl artistei s-a sinucis în același mod

Mălina Olinescu era fiica Doinei Spătaru şi a actorului Boris Olinescu. Tatăl artistei a sfârșit în același mod tragic ca fiica sa. Pe când Mălina și sora ei, Codruța, erau mici, Boris Olinescu, un actor apreciat în anii ’60, s-a sinucis aruncându-se de la etajul 10.

Mălina este înmormântată la Cimitirul Sf. Vineri și își doarme somnul de veci alături de bunicii ei materni.

Cine deţine informaţii despre acest subiect este rugat să ne scrie la [email protected], să ne sune la 0741 CANCAN (226.226) sau să ne scrie direct pe WhatsApp.

Urmărește Cancan.ro pe Google News
Parteneri
Cum arăta Daniela Gyorfi înainte de operații estetice. Puțini ar mai recunoaște-o acum! Imaginile cu artista de care nimeni nu-și mai aduce aminte
Cum arăta Daniela Gyorfi înainte de operații estetice. Puțini ar mai recunoaște-o acum! Imaginile cu...
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la alte domnișoare
FOTO. Una dintre cele mai frumoase femei din lume adoră să ia palme de la...
A MURIT! Oana Roman, răpusă de durere
A MURIT! Oana Roman, răpusă de durere
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest cuplu va avea de trecut de o criză o dată la 4 ani”
Rezistă căsnicia dintre Monica Bîrlădeanu și Valeriu Gheorghiță? Celebrul Numerolog Cristian Terran face predicțiile: „Acest...
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi vizează pe toți seniorii
Se schimbă data la care vor fi livrate pensiile în luna octombrie! Anunțul care îi...
Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și „prea ascuțite”
Se cere interzicerea Cybertruck pe drumurile din Europa. Mașinile lui Elon Musk sunt „periculoase” și...
Speriat de dronele ucrainene, Putin și-a demolat casa de vacanță preferată de la Marea Neagră. Imagini din satelit
Speriat de dronele ucrainene, Putin și-a demolat casa de vacanță preferată de la Marea Neagră....
Cum comunică Michael Schumacher cu familia. Dezvăluirea făcută de fosta soție a lui Flavio Briatore
Cum comunică Michael Schumacher cu familia. Dezvăluirea făcută de fosta soție a lui Flavio Briatore
De ce nu a fost prezentă Ilinca Vandici la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță: „Îmi doream mult să merg” Prezentatoarea a dezvăluit motivul în platoul emisiunii „Follow us”
De ce nu a fost prezentă Ilinca Vandici la nunta Monicăi Bîrlădeanu cu Valeriu Gheorghiță:...
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi, mărturisiri emoționante despre starea de sănătate
„Îmi vine să plâng! Aici vreau să mor!” Florin Piersic, cu ochii plini de lacrimi,...
Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor postări din online. „Eu sunt omul păcii și nu voi sta niciodată cu răutate în suflet.”
Ileana Sterp dorește să clarifice anumite aspecte pentru cei care nu au înțeles rostul anumitor...
Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în țară de câteva zile și urmau să se întoarcă în Spania, dar au murit într-un mod cumplit
Oana, mama și tatăl său au fost găsiți morți în casa din Bistrița! Erau în...
Apa a ajuns mai scumpă decât berea. Care sunt preţurile în magazine, după majorările pe bandă rulantă din ultimii ani
Apa a ajuns mai scumpă decât berea. Care sunt preţurile în magazine, după majorările pe...
BANCUL ZILEI. BULĂ: – Aseară m-am bătut pentru o fată!
BANCUL ZILEI. BULĂ: – Aseară m-am bătut pentru o fată!
Ofertă Dedeman: Televizor LED ce costă sub 500 de LEI. Ideal pentru pasionații de jocuri sau filme
Ofertă Dedeman: Televizor LED ce costă sub 500 de LEI. Ideal pentru pasionații de jocuri...
Dracula A EXISTAT cu adevărat! Arheologii au găsit DOVADA absolută
Dracula A EXISTAT cu adevărat! Arheologii au găsit DOVADA absolută
Ea este în mijlocul scandalului Nordis! Cine este Laura Vicol și ce legătură are cu Roxana Vancea, cu Elena Băsescu și cu Răzvan Ciobanu
Ea este în mijlocul scandalului Nordis! Cine este Laura Vicol și ce legătură are cu...
Se construiește unul dintre cele mai așteptate drumuri din România. Va fi cea mai importantă autostradă din istoria noastră
Se construiește unul dintre cele mai așteptate drumuri din România. Va fi cea mai importantă...
Filmul de pe Netflix care a spart topurile. E cel mai vizionat de utilizatorii din România și e numărul unu pe platformă
Filmul de pe Netflix care a spart topurile. E cel mai vizionat de utilizatorii din...
Se schimbă buletinele! Statele UE, obligate să elibereze cărțile de identitate
Se schimbă buletinele! Statele UE, obligate să elibereze cărțile de identitate
Andra, scandal după un concert. S-a enervat și s-a certat cu un fan. Ce a putut să spună despre Delia
Andra, scandal după un concert. S-a enervat și s-a certat cu un fan. Ce a...
Cum se realizează un joc video pe timp de război?
Cum se realizează un joc video pe timp de război?
Ryanair, noi modificări semnificative ale politicii de bagaje
Ryanair, noi modificări semnificative ale politicii de bagaje
Plata în NUMERAR. Anunț despre românii care NU au cont la bancă
Plata în NUMERAR. Anunț despre românii care NU au cont la bancă
Comisia Europeană schimbă pașapoartele și cărțile de identitate
Comisia Europeană schimbă pașapoartele și cărțile de identitate
Se întâmplă începând cu 01.01.2025! Cu cât vor crește salariile angajaților din România
Se întâmplă începând cu 01.01.2025! Cu cât vor crește salariile angajaților din România
Leonard Doroftei a rupt tăcerea despre relaţia cu un celebru interlop român: M-a primit în casa lui, m-a învăţat asta!
Leonard Doroftei a rupt tăcerea despre relaţia cu un celebru interlop român: M-a primit în...
Ce vedetă a prins buchetul de flori la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Nu e vorba despre Andreea Raicu, deși și l-a dorit
Ce vedetă a prins buchetul de flori la nunta Monicăi Bîrlădeanu. Nu e vorba despre...
Câți copii are, de fapt, Valeriu Gheorghiță din mariajul cu fosta soție, Cristina? Cât plătește pensie alimentară actualul soț al Monicăi Bîrlădeanu
Câți copii are, de fapt, Valeriu Gheorghiță din mariajul cu fosta soție, Cristina? Cât plătește...
Anunț oficial pentru toți proprietarii de terenuri. Noua obligație va fi valabilă minimum 7 ani
Anunț oficial pentru toți proprietarii de terenuri. Noua obligație va fi valabilă minimum 7 ani
Noul Cod Rutier 2024 – 2025. Se aplică de la 1 octombrie! Lista completă a sancțiunilor. Rămâi fără permis pentru abateri considerate minore până acum
Noul Cod Rutier 2024 – 2025. Se aplică de la 1 octombrie! Lista completă a...
Gabriela Cristea se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta este ținută la pat: „Din păcate am trecut în extrema cealaltă”
Gabriela Cristea se confruntă cu probleme serioase de sănătate. Vedeta este ținută la pat: „Din...
×