Cine este Trufaș Gheorghe Silviu de la „Chefi la Cuțite”. Concurentul i-a uimit pe cei 3 chefi: „Eu fac mâncare din orice”
Seara trecută, Trufaș Gheorghe Silviu a reușit să îi uimească pe cei trei chefi! Concurentul de la „Chefi la Cuțite” s-a înscris în cel de-al zecelea sezon, pentru a le arăta juraților talentul pe care îl are în bucătărie. După ce preparatul a fost degustat, concurentul a făcut o serie de dezvăluiri legate de viața personală.
Trufaș Gheorghe Silviu a reușit să îi impresioneze pe cei trei chefi, Cătălin Scărlătescu, Sorin Bontea și Florin Dumitrescu, în ediția care a rulat, seara trecută, la Antena 1. În ediția a 11-a a celui de-al zecelea sezon, concurentul în vârstă de 36 de ani din Timișoara, care lucrează ca șofer la o firmă ce distribuie condimente, a pregătit o mâncare de brozbe reinventată (o rețetă din Banat care conține sfeclă și napi).
Concurentul a mărturisit că nu îi este teamă să consume produse expirate
În plus, concurentul i-a uimit pe cei trei chefi, după ce le-a povestit faptul că preferă să consume și produse expirate. De obicei, alimentele care ies din termen sunt ocolite de multe persoane, însă concurentul susține că nu îi place să facă risipă.
„Sunt tipul care te satură cu mâncare bună și te face să zâmbeți sau mai ceri. (…) Consum produse expirate chiar și de un an. Dacă îmi e poftă de un salam expirat azi și mai am ceva de ieri, îl mănânc pe cel de ieri. Multă lume se sperie când vede pe raftul unui magazin un produs expirat. Nu obișnuiesc să mănânc la restaurante. Ce alții văd gunoi eu văd o comoară. Ce alții văd o rețetă sărăcăcioasă eu o văd bună. (…) Nu caut în gunoi, dar nu mi-ar fi rușine să o fac”, a povestit concurentul în emisiunea de la Antena 1.
„Eu fac mâncare din orice, în principal din ingrediente expirate. Fiți fără griji, aici la studio nu am avut produse expirate. Cele mai vechi produse pe care le-am încercat au fost iaurturile expirate de 8 – 10 luni”, le-a spus concurentul în platou.
Sursă foto: Capturi video Antena 1