Cel de-al zecelea sezon „Chefi la Cuțite” a pregătit multe surprize pentru telespectatori. Unul dintre concurenți, Gelu Feraru, a impresionat cu povestea de viață. Bărbatul în vârstă de 36 de ani, care locuiește în prezent în Pitești, a fost nevoit să plece peste hotare, pentru a lucra. În Spania, concurentul lucra și primea un euro pe lună.
Pasiunea pentru lumea gastronomică o are de mic. Însă, Gelu Feraru, concurentul de la „Chefi la Cuțite”, a fost nevoit să lucreze și pentru un euro, în Spania, în urmă cu mulți ani. Încă de la o vârstă fragedă, concurentul a fost pus în situația de a găti fraților săi, motiv pentru care i-a fost stârnită și dragostea față de bucătărie.
„Pasiunea mea pentru gătit a început de mic, fiind foarte mulți frați în familie. Suntem șase frați, părinții mei lucrau pe niște salarii modeste, mare parte a timpului mi-o ocupam cu frații cei mici, pentru că ne grupam în așa fel încât să ne creștem unul pe altul. Unul să facă curat, unul să gătească. Eu eram pe gătit”, a povestit Gelu Feraru.
La vârsta de 18 ani, Gelu a plecat în Spania, pentru a-și face un trai. Acolo, însă, a fost nevoit să lucreze pentru un euro pe lună.
”Am plecat la 18 ani în Spania, fiind foarte mulți frați, trei fete și trei băieți. Neajunsurile de acasă, le vedeam, le simțeam și îmi doream mai mult. M-am suit într-un maxi taxi și am ajuns în Vamă la Arad. Ne învățase șoferul o smecherie: „Să zicem că mergem în Ungaria, nici de cum în Spania, la Sziget. Eram cel mai brunet de acolo din tot microbuzul”, a mai mărturisit concurentul de la „Chefi la Cuțite”.
Concurentul de la „Chefi la Cuțite” a primit un cuțit din partea lui chef Florin Dumitrescu.
Sursă foto: Captură video Antena 1 – „Chefi la Cuțite”