O mulțime de controverse au fost create în jurul vilei de lux de la Izvorani în care a locuit Irinel Columbeanu. Casa a stârnit multe curiozități, de la incendiul devastator până la proprietarul actual. Fostul milionar a preferat să păstreze discreția în acest sens, însă constructorul clădirii a dezvăluit adevărul. Clement Mocanu a spus că proprietarul este, de fapt, o femeie celebră.
Irinel Columbeanu a dus o viață bună și s-a bucurat de luxul în care a trăit până în momentul în care și-a pierdut averea. Acum, fostul milionar a ajuns să locuiască într-un azil, singurul lui venit fiind o pensie foarte mică. Totuși, vila de lux de la Izvorani, care i-a aparținut, rămâne un subiect controversat.
De-a lungul timpului, au apărut zvonuri conform cărora persoana care a achiziționat vila de la Izvorani este chiar avocata lui Irinel Columbeanu – Liana Petrovici. Ei bine, recent, constructorul casei, Clement Mocanu, a confirmat că femeia este cea care deține proprietatea de lux.
În anul 2011, atunci când se afla în plin proces de divorț cu Monica Gabor, Irinel Columbeanu a apelat la ajutorul Lianei Petrovici pentru a obține custodia fiicei sale, Irina. În urma colaborării, fostul milionar i-ar fi rămas dator avocatei.
„El mi-a spus că e a doamnei Petrovici. Nu știu, el așa mi-a zis că a avut datorii la dânsa.”, a declarat Clement Mocanu la Xtra Night Show.
În toamna anului 2020, vila de la Izvorani a fost cuprinsă de flăcări, iar în jurul acestui eveniment nefericit s-au creat o mulțime de speculații. Clement Mocanu susține că locuința era echipată cu un sistem de stingere al incendiilor sofisticat astfel încât ar fi fost imposibil să ia foc așa repede.
„Era imposibil să ia foc pentru că avea un sistem de stingere al incendiilor, dacă creștea puțin temperatura sau dacă era fum, imediat pornea sistemul de sprinkler system și stingea orice foc. Dacă se oprea curentul, imediat intra în funcțiune generatorul.
Cel mai sofisticat sistem de stingere al incendiilor! De la ce a luat foc, de la o instalație? Fiecare avea peste 300 de circuite, 300 de siguranțe, în tablouri, în fiecare cameră erau patru circuite”, a explicat constructorul.