Cinci sfaturi să folosești eficient o mașină de tocat carne
Ești un mare iubitor de cărnuri, burgeri, chifteluțe, cârnați și sarmale? Tocând propriile cărnuri acasă, poți face ca aceste feluri de mâncare să fie chiar mai delicioase decât cu carne tocată cumpărată.
Cu o mașină de tocat carne, vei obține cârnați de calitate superioară, burgeri și multe altele atunci când toci singur carnea și, prin urmare, mâncarea gătită va avea un gust mai bun și vei economisi și mai mulți bani.
Iată cinci sfaturi pentru tocarea cărnii:
- Utilizează echipament și carne reci
Înainte de a începe să toci carnea, în primul rând, trebuie să te asiguri că aceasta (carnea) este suficient de rece. Practic, dacă nu utilizezi carne rece, atunci ea s-ar putea bloca și va înfunda mașina de tocat carne. Mai mult decât atât, dacă utilizezi carne grasă, atunci acest pas va fi crucial, iar carnea va fi mai igienică.
După cum am menționat deja mai sus, asigură-te că ai băgat mai întâi carnea la frigider și abia apoi ai trecut carnea rece prin mașină. O jumătate de oră este în regulă să păstrezi carnea la frigider înainte să o toci, deoarece acest lucru îți va oferi un rezultat mai bun și mai eficient. Pentru o performanță și mai bună de atât, și mașina de tocat carne trebuie să fie rece.
- Tocarea corectă a cărnii
Este foarte important să alegi un mod potrivit de a toca carnea. Acest lucru îl vei decide în funcție de felul de mâncare pe care intenționezi să-l gătești? Deci planifică acest lucru înainte de a decide ce tip de tocare este potrivită pentru rețeta pe care o gătești.
- Pregătește carnea înainte de a o pune în mașina de tocat carne
Pentru a evita orice fel de probleme și pentru a te asigura că totul merge perfect, asigură-te că tai carnea în fâșii sau felii subțiri înainte de a o introduce în mașina de tocat carne. De exemplu, lungimea de 3 până la 5 cm este o formă excelentă pentru a începe să toci carnea.
Pregătește carnea înainte de tocare și tai-o fin, înainte să o pui la frigider împreună cu componentele mașinii de tocat carne.
Deoarece carnea uscată va încetini procesul și poate avea loc o funcționare defectuoasă a mașinii de tocat, poți folosi grăsime sau ulei de măsline peste carne înainte de a începe procedura de tocare.
- Repetă procesul de tocare de mai multe ori
Ar trebui să treci carnea de mai multe ori prin mașina de tocat carne pentru a obține un produs perfect tocat. Astfel, toacă carnea cel puțin de două ori, mai ales dacă intenționezi să faci hamburgeri.
- Joacă-te cu carne și condimente
Este întotdeauna mai bine să condimentezi carnea înainte de a o pune în mașina de tocat carne. S-ar putea să te gândești că este mai bine să condimentezi carnea după ce o toci, astfel încât condimentul să se combine bine, dar nu este așa. Trebuie să freci condimentul în carne și să amesteci bine pentru a obține cea mai bună aromă înainte de a o trece prin mașina de tocat carne.