Chefii Florin Dumitrescu și Sorin Bontea ”gătesc” pentru Ion Țiriac! Cu asta își ocupă timpul după ce au anunțat că revin la Masterchef, de la PRO TV
Restaurant Stejarii din zona Pădurii Băneasa – în apropierea de clubul rezidențial Stejarii – în care Ion Țiriac a investit peste 3 milioane de euro – va fi gazda unui eveniment de zile mari. Duminică, 21 aprilie 2024, chef Florin Dumitrescu își unește forțele cu chef Sorin Bontea pentru a organiza Brunch-ul Primăverii.
Participanții vor putea asista la o sesiune de live cooking, discuții pe teme culinare, muzică live și o experiență gourmet de neuitat. De asemenea, va exista și un kids corner (n.r. colțul copiilor), zonă dedicată celor mici, special amenajată, unde vor petrece câteva ore într-un mod creativ – în timp ce părinții se relaxează în atmosfera relaxantă de la brunch. Evenimentul este deja sold-out, iar participanții au plătit în avans pentru a-și asigura un loc. Costul unui bilet a fost de 449 de lei/persoană (adult) și 225 de lei pentru copiii între 6 – 12 ani. Copiii sub 6 ani au acces gratuit. Pentru a oferi posibilitatea cât mai multor oameni de a participa la Spring Brunch, organizatorii au deschis și o listă de așteptare limitată.
Florin Dumitrescu și Sorin Bontea organizează Spring Brunch-ul la restaurantul Stejarii
Nu este prima dată când Florin Dumitrescu este gazda unui eveniment la Restaurantul Stejarii. Juratul de la Master Chef este într-o colaborare cu Restaurantul Stejarii – din primăvara acestui an, iar în luna februarie, celebrul chef a mai organizat un brunch care a fost sold-out.
”Te așteptăm la Brunchul Primăverii din 21 aprilie. Restaurantul Stejarii este mândru să-ți prezinte colaborarea dintre doi renumiți chefi din România: Florin Dumitrescu și Sorin Bontea. Alături de echipa noastră condusă de Chef Alex Macovei, acești maeștri ai bucătăriei vor pregăti un festin delicios care te va purta în lumea aromelor și a gusturilor rafinate. Vino să te răsfeți cu o varietate bogată de preparate pregătite cu pasiune, inspirate de ingredientele proaspete ale primăverii. De la gustări rafinate, la preparate principale îmbietoare și deserturi decadente, vei descoperi aromele autentice și combinațiile inedite care te vor cuceri! , se arată în anunțul Restaurantului Stejarii.
Din meniul conceput de Sorin Bontea și Florin Dumitrescu nu vor lipsi preparatele de lux care îți vor încânta simțurile și îți vor oferi o experiență culinară de neuitat:
- Ouă Benedict/Florentine
- Minestrone
- Calcan în saramură
- Midii proasoete
- Chevice lup de mare
- Creveți la grătar
- Somon și doradă
- Stridii Rockefeller
- Pui satay
- Tacos cu guacamole și pico de gallo
- Antricot de viă
- Brisket de vită
- Pulpe de rață confiată
- Mușchiuleț de porc în bacon
- Cake pops
- Cupcakes
- Tort mabgo
- Tort duo chocolat
- Selecție de mini prăjituri
Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea revin la Master Chef
După 12 ani de când au întrerupt colaborarea cu Pro Tv, Cătălin Scărlătescu, Florin Dumitrescu și Sorin Bontea revin la masa juriului de la Master Chef, show-ul culinar care i-a făcut celebri. Potrivit informațiilor transmise de televiziune, cei trei chefi vor face parte din sezonul 9 al emisiunii Master Chef România – vezi AICI detalii.
„Suntem foarte încântaţi să anunţăm revenirea formatului TV care a creat o adevărată revoluţie culinară şi a inspirat milioane de telespectatori în întreaga lume: MasterChef. Ştiu că mulţi telespectatori Pro TV au aşteptat această veste şi sunt mai mult decât bucuros să anunţ faptul că, în 2024, Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu sunt cei trei juraţi MasterChef România”, a spus Aleksandras Cesnavicius, CEO Pro TV.