In mainile lui sta viitorul unor tineri bucatari, dar se pare ca Florin Dumitrescu nu este nici pe departe atat de "avizat" pentru a taia in carne vie in domeniul culinar. Fostul lui patron a facut marturisiri socante.
Invitat in platoul emisiunii nocturne de la Kanal D, fostul patron al lui Florin Dumitrescu a vorbit despre trecutul acestuia in bucatarie si a povestit cu lux de amanunte perioada in care cei doi au lucrat impreuna.
Acesta nu a ramas cu o impresie prea buna dupa colaborarea cu chef Dumitrescu, despre care spune ca a fost un „bucatar alarmist”, care nu stia nici macar sa toace o ceapa, facand „chiselita”.
CITESTE SI
„Florin a recunoscut ca a lucrat la noi. A fost grataragiu, e o diferenta intre asta si chef. Mi s-a semnalat ca avem un bucatar alarmist, care isi corecteaza foarte tare colegii. Am intrat in bucatarie intr-o zi plina sa urmaresc tot. L-am descoperit pe Florin, era mai tinerel. L-am rugat sa isi aleaga un fel de mancare pe care el il stapaneste cel mai bine sa il faca. A optat pentru o omleta cu legume. A luat o ceapa pe care a taiat-o nepotrivit si a facut balmatuca, un fel de chiselita. Atunci s-au incheiat raporturile de munca. Florin a zis ca a ajuns patron de restaurant dupa ce patronul localului a orbit si l-a numit pe el”, a spus Horia Constantinescu.
A.D.