Drobul este aproape nelipsit de pe mesele românilor cu ocazia sărbătorilor, iar Paștele nu face nici el excepție. Rețeta lui Cătălin Scărlătescu are un secret pe care l-a preluat de la bunica sa, iar celebrul chef nu a uitat nici acum ce bine mirosea în bucătărie.
„În fiecare an, de Paște, îmi amintesc ce bine mirosea în bucătăria ei, a ciorbă de miel, drob sau cozonac. De la ea am moștenit rețeta de drob de miel pe care o pregătesc în fiecare an”, povestea Cătălin Scărlătescu acum ceva vreme.
Reţeta de drob a lui chef Cătălin Scărlătescu, pe B1tv.ro
Drobul de miel are câteva secrete pe care le cunosc toate gospodinele pricepute și toți chefii consacrați, iar rezultatul final depinde de proporția dintre carnea de miel, organe și verdețuri, respectiv de folosirea unui prapur.
Drobul de miel trebuie servit rece, cu muștar, ceapă verde și ouă roșii. Reţeta este la sursa amintită.